QUOTE(agnieeeska @ 2013 02 16, 20:34)
murashke ačiū rekomendacija suveikė
turėsiu kvepalus gimtadieniui pasidovanojus
turėsiu kvepalus gimtadieniui pasidovanojus
smagu
QUOTE(lika2006 @ 2013 02 16, 21:17)
O is kur zinoti, atejo iki ju siuntinys ar ne, jeigu ne pirma karta dingsta? Kurjeris sako pristate, PA sako negavau. Tai kuo tiketi?
Ir PA tikrai nenoriai bendravo bent jau su manim, as pati kasdien prasydavau po kelis kartus, gal nueikit pas kaimynus, paklauskit, o man atsakydavo, kad dar nenuejo, dar nepaklause ir pan. Tuo labiau, kad pas mane dingo 2 siuntiniai, uzsakyti skirtingu laiku. Taigi jie visiskai nebuvo suinteresuoti man padeti.
Ir PA tikrai nenoriai bendravo bent jau su manim, as pati kasdien prasydavau po kelis kartus, gal nueikit pas kaimynus, paklauskit, o man atsakydavo, kad dar nenuejo, dar nepaklause ir pan. Tuo labiau, kad pas mane dingo 2 siuntiniai, uzsakyti skirtingu laiku. Taigi jie visiskai nebuvo suinteresuoti man padeti.
BET dingo iš to paties siuntėjo,kaip suprantu na matot lengva jum sakyt, kad nueikit pas kaimynus..žmonės dirba...ir per savo darbus labai realu yra pamiršti kažkur nueiti aš kažkaip irgi linkusi pasitikėti PA
QUOTE(Bluntė @ 2013 02 16, 21:11)
BET dingo iš to paties siuntėjo,kaip suprantu na matot lengva jum sakyt, kad nueikit pas kaimynus..žmonės dirba...ir per savo darbus labai realu yra pamiršti kažkur nueiti aš kažkaip irgi linkusi pasitikėti PA
Kol neatsiduret tokioje pat situacijoje, pasitikesit PA. O kodel PA nesiima jokiu priemoniu, jei dingsta siuntiniai? As linkusi manyti, kad cia kaimynai. O PA turetu susitarti, kad kaimynai nepriimtu PA skirtu siuntiniu, tuo labiau, kad situacija kartojasi. O mes, klientai, tiesiog turime nurodyti kokiu laiku kurjeris galetu pristatyti siuntini. Juk pas mus, tarkim, DPD paskambina ir klausia ar busit namie tokiu ir tokiu laiku. Kaimynam neatiduoda, jeigu as to nenurodziau. O cia nurodai SEGMUS, o priima ir pasiraso neaisku kas. Kaip Norala pasake, kad jie nepriima kaimynu siuntiniu, tai taip ir su PA turetu buti.
vakar išsiaiškinom, kad feelunique kvepalų nesiunčia į LT, o fragrancedirect? Klausiau, bet neatsakė niekas
1 psl rašo kad siunčia, ir kainos nurodytos, o sužinosit tiksliai pabandžiusi
arba galite per UK adresą siųstis
arba galite per UK adresą siųstis
Tesco uzsakyta, dabar renku tas Shilerio druskas - kol kas esam dviese renku iki 10 merginu
oi sorry, cia is crocs.com
QUOTE(*mamyte27* @ 2013 02 16, 18:59)
O jums pritaike ta 30 proc? Nes kazkodel netaiko man
QUOTE(R-jazz @ 2013 02 15, 09:47)
Dar itariu, kad sita striukyte labai nereali turetu buti (ziauriai jos noriu, bet nebera dydziu): http://www.marshalll...ducts_id=153483
Siaip perkant striukes slidinejimui ar siai pi lauka ziema aktyviam sportui ziurekit, kad butu Waterproof and breathable nors 10000, o 20000 tikrai super bus....ir labai silta ir neprakaituosite , kokie 5000 sakyciau mazoka (bet cia tik mano subjektyvi nuomone:))))
sita as uzsisakius, tik dar negavau
bet itariukad bus
jei tik dydi pataikysiu
QUOTE(polaz @ 2013 02 16, 19:25)
Taip 3 Nr. rekomenduoja šaltuoju metu gert kasdien profilaktikai. Rašo gydytoja:
"Dr. Šiuslerio druskų programa imuniteto stiprinimui (vienas iš galimų variantų) šaltuoju metų laiku:
Ryte 1 tabletė Nr.3 Ferrum phosphoricum D12
Dienos metu 1 tabletė Nr.7 Magnesium phosphoricum D6
Vakare 1 tabletė Nr.6 Kalium sulfuricum D6
Pradžia: atšalus orams.
Trukmė: 4-6 savaitės, po savaitės pertraukos kursą galima kartoti.
Tik atsiradus pirmiesiems ligos simptomams vartoti Nr. 3 po 1 tabletę kas valandą."
"Pradžiai abiem patarčiau pradėti nuo kompleksinio homeopatinio specialiai mažiems vaikučiams sukurto preparato IMMUNOKIND po tab. tris kartus per dieną 21-28 d. imuniteto stiprinimui.
Jei vis tik vaikučiai suserga, tik pasireiškus pirmiesiems simptomams reikia pradėti duoti Nr. 3 kas valandą (laiku pradėjus duoti sustabdomas viruso ar bakterijos dauginimasis, liga nebeprogresuoja, jau kitą dieną vaikutis gali būti sveikas). Jei ligos sulėlėjas labai piktas, o vaikučio imunitetas dar silpnas, vien Nr. 3 gali neužtekti - jei prasideda katarinė (baltos išskyros) sloga, parausta gerklė - reikia Nr. 4, jei sloga pūlinga - reikia Nr. 6.
Blogai valgančiai dukrytei rekomenduočiau Nr. 2, jei ir mažai geria - dar ir Nr. 8."
Pripratimo, nėra, bet kaip suprantu koks buvai prieš geriant druskas, nustojus gerti jas - vėl būsi toks pat:) kai šiek tiek virusai aprims, tai ir 3 numerio mums nereiks:)
"Dr. Šiuslerio druskų programa imuniteto stiprinimui (vienas iš galimų variantų) šaltuoju metų laiku:
Ryte 1 tabletė Nr.3 Ferrum phosphoricum D12
Dienos metu 1 tabletė Nr.7 Magnesium phosphoricum D6
Vakare 1 tabletė Nr.6 Kalium sulfuricum D6
Pradžia: atšalus orams.
Trukmė: 4-6 savaitės, po savaitės pertraukos kursą galima kartoti.
Tik atsiradus pirmiesiems ligos simptomams vartoti Nr. 3 po 1 tabletę kas valandą."
"Pradžiai abiem patarčiau pradėti nuo kompleksinio homeopatinio specialiai mažiems vaikučiams sukurto preparato IMMUNOKIND po tab. tris kartus per dieną 21-28 d. imuniteto stiprinimui.
Jei vis tik vaikučiai suserga, tik pasireiškus pirmiesiems simptomams reikia pradėti duoti Nr. 3 kas valandą (laiku pradėjus duoti sustabdomas viruso ar bakterijos dauginimasis, liga nebeprogresuoja, jau kitą dieną vaikutis gali būti sveikas). Jei ligos sulėlėjas labai piktas, o vaikučio imunitetas dar silpnas, vien Nr. 3 gali neužtekti - jei prasideda katarinė (baltos išskyros) sloga, parausta gerklė - reikia Nr. 4, jei sloga pūlinga - reikia Nr. 6.
Blogai valgančiai dukrytei rekomenduočiau Nr. 2, jei ir mažai geria - dar ir Nr. 8."
Pripratimo, nėra, bet kaip suprantu koks buvai prieš geriant druskas, nustojus gerti jas - vėl būsi toks pat:) kai šiek tiek virusai aprims, tai ir 3 numerio mums nereiks:)
gal jums nesunku butu sumesti nuorodas ju visu, nes pagal paieska randu nemazai skirtingu dezuciu spalvu, kad nepaimciau ko ne to. reiktu ir mums isbandyti, nes mes is zaliu slogu neislipam. dar ir apetitui butu gerai
QUOTE(Murčikas @ 2013 02 16, 22:25)
gal jums nesunku butu sumesti nuorodas ju visu, nes pagal paieska randu nemazai skirtingu dezuciu spalvu, kad nepaimciau ko ne to. reiktu ir mums isbandyti, nes mes is zaliu slogu neislipam. dar ir apetitui butu gerai
yra ne vienos firmos, cia konkreciai schuesslerio druskos:
http://www.unserekle...uche=schuessler
QUOTE(murashke @ 2013 02 16, 22:30)
o aciuu, ale nr3 d12 man vistiek neaiskus nes nr3, ir pagal pavadinima tai d6 gaunas
murashke, man vieta uzbookink
bet ir cia ant dezutes tas pats gydytojas, ale kiekis tai kitas, daugiau ju
http://www.unserekle...987a84c3c03e7ef