Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 169 tema

QUOTE(Kriiste @ 2013 02 16, 19:26)
nea zinokit - as savo merginai nieko negaliu is kelniu nupirkt - nes jin nesveikai kuda doh.gif  mes tik sijonus ir sarafanus devim  blush2.gif , timputes tinka 2-3 metai - bet jei jos turi but ilgos, mums iki keliuku, kiek zemiau, jei pagal ugi tinkamos - tai kaip sijonkelnes doh.gif , o kokybe, bent mano poziuriu geresne uz LR, man tikrai ten patinka vaiku rubai mirksiukas.gif , o ir sau ten daznai perku blush2.gif , tik va jie trupuciuka mazinti, bent pagal maniskius, tad perku dydziu didesnius (maikes, golfai, treningai visokie) blush2.gif

O kaip sakot, jei manoji beveik 130 cm, tai 08-09 dydis nebus mazokas? Esu kazkada pirkus is ten, tai lyg ir mazinti rubeliai buvo g.gif Del timpu irgi truputi bijau- seniau visos laisvos buvo, bet pradejo sportuot, sutvirtejo labai, pastambejo, gal gi butu gerai g.gif O tiek groziu uzmaciau, prisidejau kasika, bet dabar nezinau, ka daryt- rizikuot, ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 02 16, 19:28)
nu aisku - as tai grynai gydymui noriu, nes mums istisai sloga doh.gif

Mes ir pastoviai būdavom su slogom, kad ir drėkinamos patalpos, vistiek - nosis užgulta doh.gif
O pradėjus vartot 3 numerį, jokių stiprių virusiukų nepasigaudavom, jau kai pradėjo rodytis sloga tai gėrėm kas valandą 3 numeriuką ir kitą dieną kaip nieko ir nebuvę. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2013 02 16, 19:29)
O kaip sakot, jei manoji beveik 130 cm, tai 08-09 dydis nebus mazokas?  Esu kazkada pirkus is ten, tai lyg ir mazinti rubeliai buvo  g.gif Del timpu irgi truputi bijau- seniau visos laisvos buvo, bet pradejo sportuot, sutvirtejo labai, pastambejo, gal gi butu gerai  g.gif  O tiek groziu uzmaciau, prisidejau kasika, bet dabar nezinau, ka daryt- rizikuot, ar ne  g.gif

nu tiek gal nusididint nereik - 7-8 dydis tai 128 kazkur, siaip siulyciau per daug neprisipirkt, bet siaip paimt ir is tos kategorijos dydzio ir is kitos - kazkas tiks, kazka priaugs galbut - svarbu nemazi, o paskui jau zinosit ka ir kaip rinktis - nes siaip man ir paciai sunku apsisprest del dydzio doh.gif
Papildyta:
QUOTE(polaz @ 2013 02 16, 19:36)
Mes ir pastoviai būdavom su slogom, kad ir drėkinamos patalpos, vistiek - nosis užgulta doh.gif
O pradėjus vartot 3 numerį, jokių stiprių virusiukų nepasigaudavom, jau kai pradėjo rodytis sloga tai gėrėm kas valandą 3 numeriuką ir kitą dieną kaip nieko ir nebuvę. thumbup.gif

nu va, o pas mus ne tokia sloga... Jai niekad nebega, o viduje girdziu kad yra, pust irgi neissipucia, tai mums pediatre rekomendavo ta 6 nr pagert blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 02 16, 19:44)
nu tiek gal nusididint nereik - 7-8 dydis tai 128 kazkur, siaip siulyciau per daug neprisipirkt, bet siaip paimt ir is tos kategorijos dydzio ir is kitos - kazkas tiks, kazka priaugs galbut - svarbu nemazi, o paskui  jau zinosit ka ir kaip rinktis - nes siaip man ir paciai sunku apsisprest del dydzio doh.gif

Nu jo, reik tada paimt keleta pameginimui, jei priimat. O jei tiks tada jau pati urmu, turbut, pirksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2013 02 16, 19:52)
Nu jo, reik tada paimt keleta pameginimui, jei priimat. O jei tiks tada jau pati urmu, turbut, pirksiu  biggrin.gif

atsiuskit i samsonai@elekta.lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2013 02 16, 17:27)
O kokybė patinka?
Gal galėtumėte pasakyti kokį dydį su kokio ilgio pėda nešiojate? Aš tada pagal jų dydžių lentelę pasižiūrėčiau ar atitinka 4u.gif

KOkybe lyg ir gera, ir patogus bateliai, bet neneisojau dar ju, nes ziema pirkau, o jie pavasariuyi/vasarai. Mano peda 24cm, tai vis metausi tarp 37 ir 38, nes realiai mano dydis 37.5, su naturalyzer rizikavau 38 dydi imti, bijau, kad nesmukciotu, pasimatavus lyg ir gerai g.gif
Beje, man aprasymo neatitiko, rase, kad viduje oda, o is tikro ne oda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Slyviukas @ 2013 02 16, 13:47)
Labai jau Jus cia idomiai mastot.. Kaip PA gali prisiimti atsakomybe jei iki ju neatejo siuntinys ? Juk ne jie atsakingi uz tai, kad kurjeris pristatytu tam kam priklauso. Jei uzsisakinetumet tiesiai i LT savo adresu ir paimtu kaimynas, tai save kaltintumet, kad ne ten pristate ? Jei PA butu tarpininkai kurie patys uzsakineja prekes ir uz tai gauna pinigus, tada galima butu reiksti jiems pretenzijas, o dabar tokiu atveju galima tik prasyti pagalbos, kad padetu surasti siuntini, ka kaip supratau jie ir daro..

O is kur zinoti, atejo iki ju siuntinys ar ne, jeigu ne pirma karta dingsta? Kurjeris sako pristate, PA sako negavau. Tai kuo tiketi?
Ir PA tikrai nenoriai bendravo bent jau su manim, as pati kasdien prasydavau po kelis kartus, gal nueikit pas kaimynus, paklauskit, o man atsakydavo, kad dar nenuejo, dar nepaklause ir pan. Tuo labiau, kad pas mane dingo 2 siuntiniai, uzsakyti skirtingu laiku. Taigi jie visiskai nebuvo suinteresuoti man padeti.
Atsakyti
Cia gali buti naturali oda?
http://www.aliexpres.../687470474.html
Atsakyti
Tai kas perkate Silerio druskas? Prisijungciau Kaune. blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2013 02 16, 20:22)
Cia gali buti naturali oda?
http://www.aliexpres.../687470474.html

raso, kad oda smile.gif gali buti, kad oda smile.gif

QUOTE(vasarele123 @ 2013 02 16, 20:26)
Silerio druskas?

sopeno biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele123 @ 2013 02 16, 20:26)
Tai kas perkate Silerio druskas? Prisijungciau Kaune.  blush2.gif  ax.gif

As galiu parinkt uzsakyma, bet Panevezyje - su persiuntimu jei apsimoka jums 4u.gif
Atsakyti
murashke ačiū 4u.gif rekomendacija suveikė bigsmile.gif

turėsiu kvepalus gimtadieniui pasidovanojus wub.gif thumbup.gif
Atsakyti