Gal kas noretu jungtis prie tesco rubu? Panevezys, persiusciau . Siusiu per Uk adresa, tad vietini siuntima dalinsiu is uzsakanciu skaiciaus, o i LT jau pagal svori
QUOTE(ladybird4 @ 2013 02 16, 17:54)
yra dar 30% nuolaida - kodas 30OFFCROCS
O jums pritaike ta 30 proc? Nes kazkodel netaiko man
QUOTE(polaz @ 2013 02 16, 18:57)
Prisideda siuntimas, o siuntimą dalintumėmės.
Šiuslerio druskos:
6 Numeris 200 tablečių:
http://www.unserekle...um_D6_Tbl_.html
1 Numeris 200 tablečių:
http://www.unserekle...oratum_D12.html
aisku - o jus jas jau vartojote? ar yra koks poveikis- nes as tik skaiciau
Sudomino tos druskos Kažin kokia vaikams profilaktiškai tinkamiausia
pačiupinėjau vyriškus crocsu gyvai nerealiai lengvučiai odiniai su šniūreliais dabar kainuoja apie 100lt, o open24 300lt kiti kainuoja 330lt , o nusipirkti galima už 75 nu nerealus kaiųnų skirtumas
QUOTE(Vaidulė @ 2013 02 16, 19:08)
Sudomino tos druskos Kažin kokia vaikams profilaktiškai tinkamiausia
jas rinktis pagal simptomus reikia, kiek supratau is musu gydytojos - tai ne profilaktika, o gydymas
QUOTE(Kriiste @ 2013 02 16, 18:59)
aisku - o jus jas jau vartojote? ar yra koks poveikis- nes as tik skaiciau
Vartojam Na buvo vaikams beprasidedanti sloga, tai gėrėme 3 numerį kas valandą, o mažiukei jau ir rimtai slogavo, tai daviau dar ir 4 ir 6 numerį, tai tikrai nepablogėjo, o jau kitą dieną kaip ir sveiki buvo. Aš pati irgi vartojau ir jokie rimti virusai nekibo. 5 numerį išgėrus, tikrai jaučiasi toks energingumas, galvoje šviesu
Bet kiek esu girdėjusi tik nutrauki vartot ir vėl esi tokioj pačioj būklėj:) Mums pasibaigė 3 numeris prieš savaitę, tai šiandien jau ir laringitą turim.. na bet ne pačią baisiausia forma
http://www.12drusku.lt/klauskite
Na, galbūt paskaičiau atsiliepimus, tai kai vaikams nr.3 labai tinkama
Bet jei prie šių druskų priprantama ir be jų paskui negerai, tai gal geriau nereikia
Bet jei prie šių druskų priprantama ir be jų paskui negerai, tai gal geriau nereikia
QUOTE(polaz @ 2013 02 16, 19:14)
Vartojam Na buvo vaikams beprasidedanti sloga, tai gėrėme 3 numerį kas valandą, o mažiukei jau ir rimtai slogavo, tai daviau dar ir 4 ir 6 numerį, tai tikrai nepablogėjo, o jau kitą dieną kaip ir sveiki buvo. Aš pati irgi vartojau ir jokie rimti virusai nekibo. 5 numerį išgėrus, tikrai jaučiasi toks energingumas, galvoje šviesu
Bet kiek esu girdėjusi tik nutrauki vartot ir vėl esi tokioj pačioj būklėj:) Mums pasibaigė 3 numeris prieš savaitę, tai šiandien jau ir laringitą turim.. na bet ne pačią baisiausia forma
bet o tai jus juos istisai geriat? kaip vitaminus?
QUOTE(Kriiste @ 2013 02 16, 18:58)
Gal kas noretu jungtis prie tesco rubu? Panevezys, persiusciau . Siusiu per Uk adresa, tad vietini siuntima dalinsiu is uzsakanciu skaiciaus, o i LT jau pagal svori
kriiste, o jus gal meginot savo dukrytei leginsiukus is tesco pirkti? Idomu, kaip kokybe? Taip tai tokie grazuciai, noretusi pamegint...
QUOTE(Kriiste @ 2013 02 16, 19:15)
bet o tai jus juos istisai geriat? kaip vitaminus?
Taip 3 Nr. rekomenduoja šaltuoju metu gert kasdien profilaktikai. Rašo gydytoja:
"Dr. Šiuslerio druskų programa imuniteto stiprinimui (vienas iš galimų variantų) šaltuoju metų laiku:
Ryte 1 tabletė Nr.3 Ferrum phosphoricum D12
Dienos metu 1 tabletė Nr.7 Magnesium phosphoricum D6
Vakare 1 tabletė Nr.6 Kalium sulfuricum D6
Pradžia: atšalus orams.
Trukmė: 4-6 savaitės, po savaitės pertraukos kursą galima kartoti.
Tik atsiradus pirmiesiems ligos simptomams vartoti Nr. 3 po 1 tabletę kas valandą."
"Pradžiai abiem patarčiau pradėti nuo kompleksinio homeopatinio specialiai mažiems vaikučiams sukurto preparato IMMUNOKIND po tab. tris kartus per dieną 21-28 d. imuniteto stiprinimui.
Jei vis tik vaikučiai suserga, tik pasireiškus pirmiesiems simptomams reikia pradėti duoti Nr. 3 kas valandą (laiku pradėjus duoti sustabdomas viruso ar bakterijos dauginimasis, liga nebeprogresuoja, jau kitą dieną vaikutis gali būti sveikas). Jei ligos sulėlėjas labai piktas, o vaikučio imunitetas dar silpnas, vien Nr. 3 gali neužtekti - jei prasideda katarinė (baltos išskyros) sloga, parausta gerklė - reikia Nr. 4, jei sloga pūlinga - reikia Nr. 6.
Blogai valgančiai dukrytei rekomenduočiau Nr. 2, jei ir mažai geria - dar ir Nr. 8."
Pripratimo, nėra, bet kaip suprantu koks buvai prieš geriant druskas, nustojus gerti jas - vėl būsi toks pat:) kai šiek tiek virusai aprims, tai ir 3 numerio mums nereiks:)
QUOTE(Jinafire @ 2013 02 16, 19:19)
kriiste, o jus gal meginot savo dukrytei leginsiukus is tesco pirkti? Idomu, kaip kokybe? Taip tai tokie grazuciai, noretusi pamegint...
nea zinokit - as savo merginai nieko negaliu is kelniu nupirkt - nes jin nesveikai kuda mes tik sijonus ir sarafanus devim , timputes tinka 2-3 metai - bet jei jos turi but ilgos, mums iki keliuku, kiek zemiau, jei pagal ugi tinkamos - tai kaip sijonkelnes , o kokybe, bent mano poziuriu geresne uz LR, man tikrai ten patinka vaiku rubai , o ir sau ten daznai perku , tik va jie trupuciuka mazinti, bent pagal maniskius, tad perku dydziu didesnius (maikes, golfai, treningai visokie)
Papildyta:
QUOTE(polaz @ 2013 02 16, 19:25)
Pripratimo, nėra, bet kaip suprantu koks buvai prieš geriant druskas, nustojus gerti jas - vėl būsi toks pat:) kai šiek tiek virusai aprims, tai ir 3 numerio mums nereiks:)
nu aisku - as tai grynai gydymui noriu, nes mums istisai sloga