Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 169 tema

QUOTE(Darmin @ 2013 02 15, 22:04)
na dar cia turbut nuo modelio priklauso - as saviskiui du kartus pirkau, tai abu kartus didesnius emiau, nors nepasakyciau, kad maniskis aukstas butu pagal amziu  4u.gif

As irgi pasakyčiau, kad columbia mažinti, mano trimete 4T nesioja sia ziemą ir tik tik dydis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuke: 16 vasario 2013 - 09:16
QUOTE(NNata @ 2013 02 16, 10:14)
Kai mano siunta buvo nunesta pas siuos kaimynus http://www.safestore...d-dagenham.aspx (jie visada pasiraso GRANT) tai as adrese nebuvau nurodziusi Segmus Ltd (nors daug kartu nebuvau nurodzius bet ateidavo iki PA) bet siuntose kuriose buvau nurodziusi Segmus ltd tai dar nepapuole pas kaimynus. Nesvarbu kad adresas tas pats vistiek galima gincytis kad pristate ne tuo adresatu jei buvo nurodyta Segmus, juk kaimynai ne Segmus g.gif . Bet sie kaimynai mano siunta grazino kazkur per savaite as vis PA kas antra diena liepdavau nueiti pas juos. cool.gif

taip, taip .tie patys "kaimynai " biggrin.gif
ir kai pradejau ieskoti siuntos PA darbuotojai pas juos nuejo , jie prisipazino , kad girdeta mano pavarde, bet kai pradejo ieskoti ,kur siunta-ugi neranda smile.gif
ir tiesiogiai jiems e-mailus rasiau-piktybiskai neatsakinejo
Atsakyti
QUOTE(NNata @ 2013 02 16, 09:14)
Kai mano siunta buvo nunesta pas siuos kaimynus http://www.safestore...d-dagenham.aspx (jie visada pasiraso GRANT) tai as adrese nebuvau nurodziusi Segmus Ltd (nors daug kartu nebuvau nurodzius bet ateidavo iki PA) bet siuntose kuriose buvau nurodziusi Segmus ltd tai dar nepapuole pas kaimynus. Nesvarbu kad adresas tas pats vistiek galima gincytis kad pristate ne tuo adresatu jei buvo nurodyta Segmus, juk kaimynai ne Segmus g.gif . Bet sie kaimynai mano siunta grazino kazkur per savaite as vis PA kas antra diena liepdavau nueiti pas juos. cool.gif

As dabar prisiminiau, jog ir pas mane buvo pasirase GRANT, o PA sake, jie tokio zmogaus neturi, ne ju parasas. Tai kaip PA gali vykdyti veikla, jei va taip dingsta siuntiniai doh.gif ir kodel tada kaimynai priima siuntinius ir pasiraso, tuo labiau, kad ne pirma karta dingsta g.gif Kodel PA leidzia jiems priimti savo siuntinius? Tai taip gali dingti pas bet kuria ir bet koks daiktas, o PA neprisiims jokios atsakomybes.
Atsakyti
Greitpuodziu niekur nepirkot???
Atsakyti
Kaune pirksiu SD sudomino dienos preke doh.gif user posted image i kitus miestus persiusiu jei reiks 4u.gif jurgita.karpiniene@gmail.com siuntimo kaina dalinsiu ant uzsaknciu skaiciaus 4u.gif

Atsakyti
Mergaitės, o ar siunčiatės pačios iš Chemist direct?
Atsakyti
QUOTE(lika2006 @ 2013 02 16, 11:00)
As dabar prisiminiau, jog ir pas mane buvo pasirase GRANT, o PA sake, jie tokio zmogaus neturi, ne ju parasas. Tai kaip PA gali vykdyti veikla, jei va taip dingsta siuntiniai doh.gif ir kodel tada kaimynai priima siuntinius ir pasiraso, tuo labiau, kad ne pirma karta dingsta  g.gif Kodel PA leidzia jiems priimti savo siuntinius? Tai taip gali dingti pas bet kuria ir bet koks daiktas, o PA neprisiims jokios atsakomybes.

Na siaip teisybe sako pas juos tokio darbuotojo nera. Bet jei Jusu adrese buvo parasyta SEGMUS o prieme Self storage tai yra teisinga bet kokiai parduotuvei, ar Hermes reiksti pretenzija kad pristate ne tam adresatui. As pvz kur dirbu musu pastate yra dvi imones du atskiri iejimai bet adresas identiskai tas pats. Tik mes kai atnesa laiskus ar siuntinius kaimynams tiesiog nepriimam, bet aisku jei nebutu nurodytas adresatas turbut paimtume ir aiskintumes kam jis priklauso.
Self storage ten imone didele, tad nedekingoj vietoj tie kaimynai sunkiai jie siuntas grazina doh.gif . As dabar visuose pristatymo adresuose rasau SEGMUS pavadinima didziosiomis raidemis, tai kol kas dar nepasitaike pristatymo pas kaimynus, bet tfiu tfiu tfiu negali zinot unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NNata: 16 vasario 2013 - 13:39
Tai kaip supratau iš paskutinių dienų postų iš www.feelunique.com i LT jau nebegalima kvepalų siųstis? o pvz. tukio adresu? g.gif
ir kaip ten su nuolaidų kodais? blush2.gif
kažkaip su rekomendacijom duoda -10 proc. ar klystu? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lika2006 @ 2013 02 16, 12:00)
As dabar prisiminiau, jog ir pas mane buvo pasirase GRANT, o PA sake, jie tokio zmogaus neturi, ne ju parasas. Tai kaip PA gali vykdyti veikla, jei va taip dingsta siuntiniai doh.gif ir kodel tada kaimynai priima siuntinius ir pasiraso, tuo labiau, kad ne pirma karta dingsta  g.gif Kodel PA leidzia jiems priimti savo siuntinius? Tai taip gali dingti pas bet kuria ir bet koks daiktas, o PA neprisiims jokios atsakomybes.

Labai jau Jus cia idomiai mastot.. Kaip PA gali prisiimti atsakomybe jei iki ju neatejo siuntinys ? Juk ne jie atsakingi uz tai, kad kurjeris pristatytu tam kam priklauso. Jei uzsisakinetumet tiesiai i LT savo adresu ir paimtu kaimynas, tai save kaltintumet, kad ne ten pristate ? Jei PA butu tarpininkai kurie patys uzsakineja prekes ir uz tai gauna pinigus, tada galima butu reiksti jiems pretenzijas, o dabar tokiu atveju galima tik prasyti pagalbos, kad padetu surasti siuntini, ka kaip supratau jie ir daro..
Atsakyti
QUOTE(Slyviukas @ 2013 02 16, 14:47)
Labai jau Jus cia idomiai mastot.. Kaip PA gali prisiimti atsakomybe jei iki ju neatejo siuntinys ? Juk ne jie atsakingi uz tai, kad kurjeris pristatytu tam kam priklauso. Jei uzsisakinetumet tiesiai i LT savo adresu ir paimtu kaimynas, tai save kaltintumet, kad ne ten pristate ? Jei PA butu tarpininkai kurie patys uzsakineja prekes ir uz tai gauna pinigus, tada galima butu reiksti jiems pretenzijas, o dabar tokiu atveju galima tik prasyti pagalbos, kad padetu surasti siuntini, ka kaip supratau jie ir daro..

Na, del PA tai as irgi kazkaip panasiai galvoju... Ir šiaip bendrauja noriai, neturiu jiems kažin kokiu priekaistu... Bet tie kaimynai", tai ka as zinau: pati irgi dirbu panasioj sistemoj, tai jeigu atklysta kokia neaiski siunta, tai juk nekrauni jos bet kam, o atidedi, prie neaiškių siuntų... O cia tas SEGMUS , taip pat buvo nurodytas ..O iš jų nenoro bendrauti, atsakineti i laiskus, manau, kad jie ta siunta tiesiog pradangino ir viskas...Kad ji atsiras, as jau kazkaip nesitikiu, bet gal dar butu kazkokia galimybe "ismusti" nors kazkiek pingeliu atgal g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieeeska @ 2013 02 16, 13:42)
Tai kaip supratau iš paskutinių dienų postų iš www.feelunique.com i LT jau nebegalima kvepalų siųstis? o pvz. tukio adresu?  g.gif
ir kaip ten su nuolaidų kodais?  blush2.gif
kažkaip su rekomendacijom duoda -10 proc. ar klystu?  blush2.gif  ax.gif

nesiuncia, pirkti reiketu uk adresu smile.gif
duoda 10 proc., jei jus perkate pirma karta ir jusu el. pasto adresas neregistruotas smile.gif
jei reikia, parasykite el. p. adresa i az wink.gif 4u.gif
Atsakyti
http://www.fashion2g...-emma-grey.html

Niekaip pas kitaicus nerandu sitokio megztuko, gal kas uzmatet? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niekieno: 16 vasario 2013 - 14:18