Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 169 tema

nevežioja DPD ir didmiesčiuose wink.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Darmin @ 2013 02 15, 22:30)
brolis spirga, kad dar daryciau uzsakyma is crocs, bet kazkaip pirmiau norisi jau uzsakyta gauti, kad dydzius suziureti  smile.gif

aš saviškiui labai norėčiau paimti tuos odinius su raišteliais doh.gif bet va gailiu 100lt, nors pas mus 260lt kainuoja laugh.gif vis mastau, gal dar pigiau bus g.gif arba reik eit juos pačiupinėt pas mus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliuke_ @ 2013 02 15, 20:55)

nzn, kodel visur raso jog mazinti  doh.gif prisikaiciusi tokiu nesamoniu teko po kelis kartus siustis maziukem kombikus. Kiek modeliuku pirkau as ir mano drauges tai tikrai atitiko dydziai.

tikrai Columbios bent jau Buga kombiai mažinti. Aš dukrytei kai buvo 1 m. 8 men pirkau 3T ir jis net i mažesnę pusę. Dabar kai žiema į pabaigą dar nešiojame bet kombikelnės tikrai trumpos, nebent klyną padarai iki kelienų. Kitiem metam galvoju ar 4T bus gerai
Atsakyti
Kas dažniau perkat iš feelunique gal pastebėjot ar būna kvepalų papildymas? Noriu vienų iš DG ir nėra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonpari @ 2013 02 15, 23:46)
Kas dažniau perkat iš feelunique gal pastebėjot ar būna kvepalų papildymas? Noriu vienų iš DG ir nėra  doh.gif

Taigi feelunique nebesiunčia į Lietuvą kvepalų, nes sugriežtino ten Royal Mail siuntas, ir kvepalai papuolė į draudžiamų sąrašą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DLike: 15 vasario 2013 - 23:01
QUOTE(DLike @ 2013 02 15, 23:01)
Taigi feelunique nebesiunčia į Lietuvą kvepalų, nes sugriežtino ten Royal Mail siuntas, ir kvepalai papuolė į draudžiamų sąrašą...

ot šūd.... doh.gif doh.gif tikiuos fragrancedirect siunčia?
Atsakyti
QUOTE(Bonpari @ 2013 02 15, 23:09)
ot šūd....  doh.gif  doh.gif tikiuos fragrancedirect siunčia?

frangrancedirect per uk adresą siunčia. Tiesiai į Lt nebandžiau.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 02 15, 23:20)
frangrancedirect per uk adresą siunčia. Tiesiai į Lt nebandžiau.

seniau siųsdavaus tiesiai į Lt, jokių problemų nebuvo
Atsakyti
Perku crocs.co.uk priimciau 1-2 poras 4u.gif
Vilnius
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 02 15, 22:08)
nevežioja DPD ir didmiesčiuose wink.gif  4u.gif 

Papildyta:

aš saviškiui labai norėčiau paimti tuos odinius su raišteliais  doh.gif  bet va gailiu 100lt, nors pas mus 260lt kainuoja laugh.gif vis mastau, gal dar pigiau bus  g.gif  arba reik eit juos pačiupinėt pas mus  ax.gif

mano broliukas irgi siu nori biggrin.gif
Matavosi jau juos, sake kokybiski mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Darmin @ 2013 02 16, 01:18)
mano broliukas irgi siu nori  biggrin.gif
Matavosi jau juos, sake kokybiski  mirksiukas.gif

o dydis atitinka g.gif reiks man saviškį nutempti į kokią parduotuvę su crocs smile.gif man pačiai jie labai patinka laugh.gif
Atsakyti
rudeni sunui pirkau siuos. labai patenkintas. silti (nors atrodo is kur ten siluma gali buti) ne slydus. greitai isdziusta kai dabar buvo pliusas.
user posted image

O vyras su sitais visa ziema pravaiksciojo. pirkom juodus ir rudus. juodi mums graziau atrodo, nei rudi. rudi dar guli spintoj, o juodus visa ziema nesiojo. sako ne salta ir ne slydu. aisku jam neperdaugiausia reikia lauke siukti kilometrus, bet kai reikejo nesusalo.
user posted image
ir tie ir tie geruliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lika2006 @ 2013 02 15, 18:29)
Man irgi kazkada buvo panasi situacija, pirkau per PA, prekes turejo pristatyti Hermes. Irgi kazkas pasirase, o prekiu nerasta. PA sako negavo, parduotuve sako issiunte. PA sako ne musu darbuotojo parasas ir nepriima jokios atsakomybes. Bet man labai uzkliuvo, kad PA dalinasi adresu su kitais. Tai visai tikiu, kad tas prekes galejo ir kaimynai pasisavinti. Mano buvo dvi siuntos skirtingu laiku siustos, ir ne vienos atseit negavo. Gerai, kad Tesco pinigus man grazino po ilgu susirasinejimu, nes nuostolis butu panasus. Taciau su PA po sio ivykio daugiau neturejau jokiu reikalu. Netgi mano neigiama atsiliepima jie savo puslapyje panaikino po savaites  doh.gif

Kai mano siunta buvo nunesta pas siuos kaimynus http://www.safestore...d-dagenham.aspx (jie visada pasiraso GRANT) tai as adrese nebuvau nurodziusi Segmus Ltd (nors daug kartu nebuvau nurodzius bet ateidavo iki PA) bet siuntose kuriose buvau nurodziusi Segmus ltd tai dar nepapuole pas kaimynus. Nesvarbu kad adresas tas pats vistiek galima gincytis kad pristate ne tuo adresatu jei buvo nurodyta Segmus, juk kaimynai ne Segmus g.gif . Bet sie kaimynai mano siunta grazino kazkur per savaite as vis PA kas antra diena liepdavau nueiti pas juos. cool.gif
Atsakyti