QUOTE(lika2006 @ 2013 02 15, 18:29)
Man irgi kazkada buvo panasi situacija, pirkau per PA, prekes turejo pristatyti Hermes. Irgi kazkas pasirase, o prekiu nerasta. PA sako negavo, parduotuve sako issiunte. PA sako ne musu darbuotojo parasas ir nepriima jokios atsakomybes. Bet man labai uzkliuvo, kad PA dalinasi adresu su kitais. Tai visai tikiu, kad tas prekes galejo ir kaimynai pasisavinti. Mano buvo dvi siuntos skirtingu laiku siustos, ir ne vienos atseit negavo. Gerai, kad Tesco pinigus man grazino po ilgu susirasinejimu, nes nuostolis butu panasus. Taciau su PA po sio ivykio daugiau neturejau jokiu reikalu. Netgi mano neigiama atsiliepima jie savo puslapyje panaikino po savaites
Kai mano siunta buvo nunesta pas siuos kaimynus
http://www.safestore...d-dagenham.aspx (jie visada pasiraso GRANT) tai as adrese nebuvau nurodziusi Segmus Ltd (nors daug kartu nebuvau nurodzius bet ateidavo iki PA) bet siuntose kuriose buvau nurodziusi Segmus ltd tai dar nepapuole pas kaimynus. Nesvarbu kad adresas tas pats vistiek galima gincytis kad pristate ne tuo adresatu jei buvo nurodyta Segmus, juk kaimynai ne Segmus
. Bet sie kaimynai mano siunta grazino kazkur per savaite as vis PA kas antra diena liepdavau nueiti pas juos.