QUOTE(mole @ 2013 02 15, 13:09)
Mačiau diskusiją apie valiutų kursų svyravimus. Man
durnai paaiškinkit prašau. Kai perki, rezervuoja tik sumą valiuta. Vėliau atsiranda ir kursas. O kai galutinai nurašo, tai vėl kursas keičiasi pagal nurašymo dienos kursą
P.S. Viena mamytė piktinosi
pirkau sausio pradžioje, kai svaro kursas dar buvo nepakritęs, o dalinomės apie sausio pabaigą. Tai aš paskaičiavau tuo kursu, kur pas mane rezervacijoje stovi, ar ką neteisingai padariau? Realiai ir šiandien jie man nenuskaičiuoti
nzn kokio banko jusu kortele, bet jei tai yra swed kreditke tada: kai atsiskaitot kortele eparduotuveje pinigai yra "pakabinami" tos dienos kursu, vidutiniskai po keliu dienu parduotuve patvirtina uzsakyma ir tada jau pinigai yra rezervuojami ir nuskaitomi tik po "n" dienu. Kai pinigeliai rezervuojami prie israso atsiranda uzrasas "atideta iki" ir tai yra tikslus kursas ir tiksli suma. "n" dienos - laikas, per kuri padengus skola kreditinej nereikia moketi palukanu
Sita informacija gauta is banko konsultanto
QUOTE(meskius_0417 @ 2013 02 15, 13:35)
Aš žinokite irgi skaičiavau pagal vienetus, bet tada pasipylė skundai, kad nesąžininga, esą, krepšiukas iš 30 prekių, prie siuntimo prisideda kokia 28 lt, o suma svarais kokia 32 sv.... Esą reikia skaičiuoti procentaliai pagal apsipirkimo sumą.
Va, va, bet jei tie trusikai kaip Londsale supakuoti į dėžutę 0,34 kg kaina 2,49, o striukė 79 svarai sveria 0,654 kg? O juk nuo svorio kyla siuntimo kaina. Tai kaip?
va va va - auksiniai žodžiai
Tiksliai pasakyta
Žinokit, klaidžioja po 10 cnt ir ta mama neturėtų piktintis!!! Man prie6 2 metus irgi buvo neaišku, paskaičiuodavau pagal rezervuotą sumą, o paskui varge vargeli, galai nesueina.... Bent jau man visada rezervuoja mažesniu kursu, o nuskaito didesniu. Va praeitą diena iherbas rezervavo 2,53 nuskaitė 2,62
as tai nesuprantu tokiu dalyku
nu nepatinka, nesijungi. O SD man paprasciau dalinti is uzsakanciuju skaiciaus. Nebent ima viena-dvi smulkmenas, tada skaiciuoju 1 sv
QUOTE(Dolita @ 2013 02 15, 17:19)
Pamazinti columbios kombiai, yra atskira tema apie columbia kombinezonus, galit pasiskaityt, manau galima net ismatavimus rasti, buvo mamos ismatavusios.
Nors dabar paziurejau kad nematytas pavadinimas. Bet jeigu dauguma ju pamazinti, tai manau ir sis ne isimtis
nzn, kodel visur raso jog mazinti
prisikaiciusi tokiu nesamoniu teko po kelis kartus siustis maziukem kombikus. Kiek modeliuku pirkau as ir mano drauges tai tikrai atitiko dydziai.