Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 169 tema

QUOTE(norala @ 2013 02 15, 16:12)
Parduotuve raso, kad jie viska issiunte teisingai, ir  kaip ir neturi jokios atsakomybes...Susisiekit su kurjeriais ir issiaiskinkit ...O kurjeriai neatsakineja i laiskus... smile.gif

Tik parduotuvė atsakinga už Jūsų prekes, o jie jau turi patys aiškintis su savo kurjeriais. Ir jei jie kalti, tai kurjeriai atlygins parduotuvei, bet čia jau Jums neįdomu turėtų būti. Rašykite, kad man neįdomu, prekių negavau, grąžinkite pinigus, Jūsų problema jei turite nesąžiningus kurjerius. Pažiūrėkite kuo jie naudojasi Facebooku ar Twiteriu ir ten parašykite. Siūlyčiau dar terminą pinigų grąžinimo įkalti, o jei negausite, tipo kreipsitės į vartotojų teises.

P.S. Dar kai kurios kreditinės turi pirkinių draudimą, gali ir bankas išsimušti pinigus už Jus. Pabandykite su banku pasikalbėti.

Sekmės!
Atsakyti
QUOTE(tuke @ 2013 02 15, 20:29)
Ir kas blogiausia ant dėžės parašyta tiek porų už kiek mokėta, o įdėta viena mažiau, ir kaip jiems dabar įrodyti g.gif , jauciu teks dovanoti  mad.gif

man kažkaip niekad nepasitaikydavo,kad kažko trūktų 4u.gif bet šiaip su Crocsais visad rasdavau bendrą kalbą 4u.gif Linkiu rasti sprendimą 4u.gif
Atsakyti
Prasau pagalbos blush2.gif
koks sitos striukes dydis doh.gif http://www.marshalll...ducts_id=153295
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2013 02 15, 20:39)
Prasau pagalbos  blush2.gif
koks sitos striukes dydis  doh.gif http://www.marshalll...ducts_id=153295

tai kad nera jos isvis pardavime ax.gif
Atsakyti
Laisvalaikis SEB svara nurase po 4,01 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mere @ 2013 02 15, 21:42)
tai kad nera jos isvis pardavime  ax.gif

Aciu 4u.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 15 vasario 2013 - 19:52
QUOTE(Bluntė @ 2013 02 15, 19:39)
man kažkaip niekad nepasitaikydavo,kad kažko trūktų  4u.gif 

man viena karta neidejo vienos poros. bet po keliu laisku ir priesaikos, kad tikrai negavau, grazino pinigus biggrin.gif 4u.gif
be to, jei mokejote paypal, ivykus nesusipratimui, galite parasyti, kad kelsite byla per paypal wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas nori jungtis prie crocs.eu .Kaunas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raminta1985 @ 2013 02 15, 20:59)
Man neleidzia sito kodo naudot  g.gif

o crocs eu yra koks kodukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lika2006 @ 2013 02 15, 19:29)
Man irgi kazkada buvo panasi situacija, pirkau per PA, prekes turejo pristatyti Hermes. Irgi kazkas pasirase, o prekiu nerasta. PA sako negavo, parduotuve sako issiunte. PA sako ne musu darbuotojo parasas ir nepriima jokios atsakomybes. Bet man labai uzkliuvo, kad PA dalinasi adresu su kitais. Tai visai tikiu, kad tas prekes galejo ir kaimynai pasisavinti. Mano buvo dvi siuntos skirtingu laiku siustos, ir ne vienos atseit negavo. Gerai, kad Tesco pinigus man grazino po ilgu susirasinejimu, nes nuostolis butu panasus. Taciau su PA po sio ivykio daugiau neturejau jokiu reikalu. Netgi mano neigiama atsiliepima jie savo puslapyje panaikino po savaites  doh.gif

Na,labai idomu-identiška istorija: ir parduotuve ir visi kiti veikejai biggrin.gif
kaipitikinote tesco grazinti pinigus? Nes as jau rasausi nuo sausio pradzios, bet jokios naudos : turim parasa, kad priimta ir viskas, o kai paklausiu pavardes pasirasiusio zmogaus -neatsako smile.gif
Atsakyti
Vis dar laukiu prisijungiančių prie SD užsakymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2013 02 15, 20:38)
Tik parduotuvė atsakinga už Jūsų prekes, o jie jau turi patys aiškintis su savo kurjeriais. Ir jei jie kalti, tai kurjeriai atlygins parduotuvei, bet čia jau Jums neįdomu turėtų būti. Rašykite, kad man neįdomu, prekių negavau, grąžinkite pinigus, Jūsų problema jei turite nesąžiningus kurjerius. Pažiūrėkite kuo jie naudojasi Facebooku ar Twiteriu ir ten parašykite. Siūlyčiau dar terminą pinigų grąžinimo įkalti, o jei negausite, tipo kreipsitės į vartotojų teises.

P.S. Dar kai kurios kreditinės turi pirkinių draudimą, gali ir bankas išsimušti pinigus už Jus. Pabandykite su banku pasikalbėti.

Sekmės!

kiek zinau, tai Swedbankas naudoja pirkiniu draudima, o SEBas ne?
Atsakyti