Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 169 tema

Prieš kokį mėnesį pirmą kartą pirkau iš mytoys. Registruodamasi įvedžiau gimimo dieną vasario 14. Tikėjausi gauti 10% nuolaidą, bet negavau g.gif Kažin kodėl g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieeeska @ 2013 02 15, 18:49)
jeigu būtų siuntę dalimis, prie siuntimo nuorodos turi rašyti kiek dėžių ateina  4u.gif 
o jiems rašyti el.paštu  4u.gif

Aciu 4u.gif

o kuriuo pastu rasyti? kur nurodytas del gražinimo?
Atsakyti
QUOTE(tuke @ 2013 02 15, 18:12)
Aciu 4u.gif

o kuriuo pastu rasyti? kur nurodytas del gražinimo?

aš rašiau šituo
websales_UK@crocs.eu
man atrašė kai buvo klausimų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieeeska @ 2013 02 15, 19:15)
aš rašiau šituo
websales_UK@crocs.eu
man atrašė kai buvo klausimų  blush2.gif

ir as siuo parasiau, na lauksiu ziniu, bet taip dar nebuvo, kad buciau negavusi prekiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Slyviukas @ 2013 02 15, 17:53)
Man tai zinokit, is ju sito parasymo panasu, kad gal jie ne taip suprato jus.. Nes paskaicius atrodo, kad jie apie prekiu grazinima kalba, o ne issiuntima.. nes prie ko cia tada  "we have no responsibility for deliveries if not addressed to us" ? aisku gal dar reiketu paskaityti parduotuves taisykles, gal jie parase yra, kad Hermes tiesiogiai atsako uz pristatyma..
Esu ir as su Hermes bendravus pries metus gal.. labai nepatiko.. kiek supratau is komentaru tai UK Hermes yra kaip ir neitin patikima kurjeriu imone..

Man irgi kazkada buvo panasi situacija, pirkau per PA, prekes turejo pristatyti Hermes. Irgi kazkas pasirase, o prekiu nerasta. PA sako negavo, parduotuve sako issiunte. PA sako ne musu darbuotojo parasas ir nepriima jokios atsakomybes. Bet man labai uzkliuvo, kad PA dalinasi adresu su kitais. Tai visai tikiu, kad tas prekes galejo ir kaimynai pasisavinti. Mano buvo dvi siuntos skirtingu laiku siustos, ir ne vienos atseit negavo. Gerai, kad Tesco pinigus man grazino po ilgu susirasinejimu, nes nuostolis butu panasus. Taciau su PA po sio ivykio daugiau neturejau jokiu reikalu. Netgi mano neigiama atsiliepima jie savo puslapyje panaikino po savaites doh.gif
Atsakyti

Vau kokie gražučiai, gaila, kad pas mane kavalierius doh.gif
http://www.javari.de...e...&pageCode=d
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2013 02 15, 18:19)
Pamazinti columbios kombiai, yra atskira tema apie columbia kombinezonus, galit pasiskaityt, manau galima net ismatavimus rasti, buvo mamos ismatavusios.

Nors dabar paziurejau kad nematytas pavadinimas. Bet jeigu dauguma ju pamazinti, tai manau ir sis ne isimtis  g.gif

Jo ismatavimus maciau tik kitas modeliukas ir dydis kitas ech galvos skausmas g.gif
Papildyta:
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 02 15, 18:30)
Turim ne tokį, bet Buga. Mažinti jie, šią žiemą dėvim 2T būdami 76 cm. ūgio. Gal ir kitiems metams bus geras (nors abejoju), nes kombikelnių ilgis reguliuojasi lipukų pagalba.

aciu 4u.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(DLike @ 2013 02 15, 19:33)
Crocs tų vyriškų rudų populiarių 42,5[/url] dydis atsirado (nes anksčiau kiek mačiau tik didelės išmeros) su 40% nuolaida perkant 4 poras, visai paimčiau jei kas rinktų, bet lyg ir rodo, kad dvi poros beliko, tai jaučiu nebesuspėsiu  ax.gif . Su VCUK20 dar duoda 20% off  thumbup.gif .

As taip pat noriu tu batu vyrui, bet jam reikia 44 dyzio, tai cia gal 10 reikia, tai wa as ir noreciau jungtis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tuke @ 2013 02 15, 19:20)
ir as siuo parasiau, na lauksiu ziniu, bet taip dar nebuvo, kad buciau negavusi prekiu doh.gif

Mano patirtis su crocsai tokia:
Neisiunte prekiu po apmokejimo 10 dienu, dingo dydziai, galiausiai po kruvos laisku, issiunte likusius, pinigus grazino uz dingusius dydzius.
Reziume: siuntinys ejo menesi 4u.gif 4u.gif
Tai nesistebiu, kad truksta batu doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raminta1985 @ 2013 02 15, 19:59)
Man neleidzia sito kodo naudot  g.gif

Man tai duoda, bandžiau crocs.co.uk, ne eu...
Atsakyti
Siandien jau planuoju imti sportsdirect.
Susikaupiau biggrin.gif
Ar niekam nieko daugiau nereikia (siuntimo islaidoms pasidalinti)? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamaniuke @ 2013 02 15, 20:08)
Mano patirtis su crocsai tokia:
Neisiunte prekiu po apmokejimo 10 dienu, dingo dydziai, galiausiai po kruvos laisku, issiunte likusius, pinigus grazino uz dingusius dydzius.
Reziume: siuntinys ejo menesi  4u.gif  4u.gif
Tai nesistebiu, kad truksta batu  doh.gif  doh.gif

Ir kas blogiausia ant dėžės parašyta tiek porų už kiek mokėta, o įdėta viena mažiau, ir kaip jiems dabar įrodyti g.gif , jauciu teks dovanoti mad.gif
Atsakyti