QUOTE(FruitCocktail @ 2013 02 15, 11:24)
Ar kuri nors jau naudojotės LexSystem tuo akcijiniu siuntimu? Išsiunčiau vieną siuntinį sekmadienį, kitą - pirmadienį, nei vienas dar nepasiekė adresato Nors rašo, kad siuntimas - 1 para.
Trečiadienį pavakary išsiunčiau, vakar keliavo per skirstymo punktus, o šįryt, kaip matau, jau kurjeris turėtų būti paėmęs pristatymui į namus, bet ar gavo pagal sekimo nuorodą nesuprantu - rašo "Manifest" Ką tai reiškia, nesuprantu.
Beje, sekimo nuorodą gavau kai asmeniškai parašiau, kad terminale man jokio kvito neatspausdino, o tinklapyje rašoma, kad galima siuntą sekti, tai gana operatyviai atrašė
QUOTE(mole @ 2013 02 15, 12:09)
Tai aš paskaičiavau tuo kursu, kur pas mane rezervacijoje stovi, ar ką neteisingai padariau? Realiai ir šiandien jie man nenuskaičiuoti
Kai prisijungia merginos iš to paties miesto, tai ramiai pradžioje paskaičiuoju kursą pagal tai, kiek rezervavo, o kai nuskaičiuoja, perskaičiuoju ir jei susidaro kažkoks skirtumas, atsiskaičiuojam, kai atiduodu prekes.
QUOTE(norala @ 2013 02 15, 13:25)
Cia , kur neseniai rasiau, apie tą dingusį siuntinį, kurį nuvežė UK ne į tą sandėlį ir jis jau, ko gero, neatsiras... Kas tokiu atveju turetu dengti nuostolį ? Neprašiau pinigų iš nieko, viena nare labai supratingai pasiūlė pasilikti jos pinigėlius, -ačiū labai, o kita-kurios suma buvo vos ne daugiau , kaip puse uzsakymo, parase "kuo greiciau grazinti jos pinigus ".
Vaje... nemaloni situacija, bet tai žiauriai neteisinga, jei visą nuostolį sau ir prisiimi
Beje, kur prieš kelias dienas klausiau dėl mytoys siuntimo per dhl, kad numerio, tinkamo post.lt neparašė. Tai teisi buvo kažkuri mama, kuri rašė, kad kai siuntinys atsiras Lietuvoje, tada ir tas numeris vien iš skaičių tiks
Tik jei šiandien siuntinys atsidūrė Rodūnios kelyje, tai ar dar realu tikėtis, kad šiandien jį ir į namus atveš? Nors šiaip niekur neskubu, galiu ir pirmadienio palaukt, tik šiaip nekantru