Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 169 tema

labas
atejau pagalbos,tikiuosi padesite smile.gif
gal kas estate pirke ENUREZES (slapimo)Aliarma g.gif
nuziurejau cia viena http://www.ebay.com/...0741658684#shId vienas is pigiausiu,nes kainos tai labai skiriasi doh.gif kazi,kaip sitas g.gif
mano panai 5,5metai,bet sausu naktu nebuna doh.gif siand gyd israse vaistu,kai paskaiciau nete apie juos,dingo noras pirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2013 02 15, 13:03)
Ech paskaitai ir gaila pasidaro merginų kurios užsakinėja , net nesugalvočiau tikrinti koks kursas, labai džiaugiuos kad kartais kas priima kartu atsisiųst, ir šokoladą nuperku už vargą  blush2.gif
puiku kad yra kas pagelbėja  4u.gif  4u.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif Man irgi butu net geda del tu keliu centu kurso kaitos rasyti zmogui ir dar kazko piktintis.
Atsakyti
www.fragrancedirect.co.uk akcija:

user posted image
Atsakyti
gal kas renkat uzsakyma everything5pounds Kaune?
Atsakyti
Man tai labai patinka, kai renkančioji surašo visas prisijungimo sąlygas. Tada prisijungiančių teisė jungtis ar ne, o ne piktintis ir nepasitenkinimą reikšti. Jei nepatinka /netinka nesijungi, gali pati rinkti ir savo sąlygas sakyti.
Atsakyti
QUOTE(Chanel1 @ 2013 02 15, 09:57)
Susigunžiau ir aš šiais šešėliais, o per kiek laiko atsiuntė?

man per nepilna menesi atejo.. Ten daug pardaveju, tai dar nuo ju priklauso, kaip ir kada issius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apuokiuk@s: 15 vasario 2013 - 14:47
QUOTE(Augė @ 2013 02 15, 15:03)
Ech paskaitai ir gaila pasidaro merginų kurios užsakinėja , net nesugalvočiau tikrinti koks kursas, labai džiaugiuos kad kartais kas priima kartu atsisiųst, ir šokoladą nuperku už vargą  blush2.gif
puiku kad yra kas pagelbėja  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Pritariu thumbup.gif thumbup.gif medaliu merginom reiktu 4u.gif 4u.gif

I TEMA blush2.gif
Pries pora dienu gaunu i AZ laiska g.gif paziurekit kiek man kainuotu zaislas su siuntimu is mytoys ir -10 , jo kaina 19,99 doh.gif zmogui rasau kad pridekit siuntimas ir zinosit doh.gif ir prasidejo kad man sunku paskaiciuosti kies kainuotu susikoperavus neva as tai darau doh.gif nors niekada nerinkau is sitos parduotuves koperacijos doh.gif ir ka doh.gif doh.gif puvau isvadinta ne ta asoba doh.gif doh.gif ir taip .........
Papildyta:
QUOTE(bbiitute @ 2013 02 15, 12:52)
Galim perleisti populiaruji  kombiuka is mytoys , kita ziema mum tikrai bus didelis  doh.gif  verysad.gif  , dydis 92 http://www.mytoys.de...7?query=1864947

Kombiukas pirktas 29,99 + 4 siuntimas 4u.gif
Ne 120 lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 15 vasario 2013 - 14:46
QUOTE(mole @ 2013 02 15, 12:52)
Na, realiai gaunasi, kad jei man nuskaičiuos mažesniu kursu, tai jau gausiu" navarą" bigsmile.gif Ir galiu uždirbti net 2 Lt. Po tokių neskanių dalykų, pradedu galvoti, ar mano sutaupyti tarkim 30 Lt kooperuojantis, verti valandų praleistų užsakant, skaičiuojant, dalijant, rašant laiškus, tempiant siuntinius į paštą doh.gif Su vaikais praleistos valandos turėtų daugiau prasmės blush2.gif

auksiniai zodziai, mano vyras manes pastoviai klausia, kiek tau duot pinigu, kad neuzsakinetum ir nerusiuotum biggrin.gif

todel praktiskai is visu parduotuviu uzsakineju tik sau, arba maximum dar vienam zmogui. kad nesedet uzsikasus maisiukuose ir t.t. a nebent praso seimos nariai ar savos panos, tada jau ir daugiau susimetam panu, o taip tai, nebetaupau tu 10-20lt.
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2013 02 15, 14:48)
Pritariu  thumbup.gif  thumbup.gif  medaliu merginom reiktu
I TEMA  blush2.gif
Pries pora dienu gaunu i AZ laiska  g.gif  paziurekit kiek man kainuotu zaislas su siuntimu  is mytoys ir -10  , jo kaina 19,99  doh.gif  zmogui rasau kad pridekit siuntimas ir zinosit  doh.gif  ir prasidejo kad man sunku paskaiciuosti kies kainuotu susikoperavus neva as tai darau  doh.gif  nors niekada nerinkau is sitos parduotuves koperacijos  doh.gif  ir ka  puvau isvadinta ne ta asoba  doh.gif  doh.gif  ir taip .........
Papildyta:

Kombiukas pirktas 29,99 + 4  siuntimas  4u.gif
Ne 120  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

butu didesnis perimciau verysad.gif
Atsakyti
Norala, eina sau, o didelis nuostolis? doh.gif na sorry, bet as pinigu negrazinciau, visiems gali pasitaikyti, nieks nera uztikrintas, kad viskas visur bus pristatyta doh.gif

paskelbt tos mamos nicka viesai, prasau, kad zinot, ko niekad neimt i kooperacija 4u.gif
Atsakyti
gal zinot jei euro nesioji 38-39 ismera batu ,koki didi reiktu pirkti is kinieciu daleiskime ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oveja @ 2013 02 15, 16:05)
gal zinot jei euro nesioji 38-39 ismera batu ,koki didi reiktu pirkti is kinieciu daleiskime ax.gif

kad dažniausiai pas juos po preke būna lentelė su žymėjimais ir centimetrais parašyta, koks dydis ir kiek cm pėdai g.gif
Atsakyti