Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 169 tema

QUOTE(magute @ 2013 02 15, 11:31)
paypal adresas ir pas juos uzregistruotas turi sutapti. vat del to tikriausiai kas uzsakinejo per tuki ir nepraleido, nes lina rase, kad kazkokios problemos ten, todel paskui pati pirko.
as kai dabar pirkau, tai prie adress line 2 irasiau telefona, nes sudetingai su pristatymu, kazkokia neaiski firma, ner kaip sekti siuntos.
vanile pabande prie pavardes (as taip pasiuliau), tai jai atmete uzsakyma. tai tikriausiai, kad nesutapo su paypal ir atmete

Taip tai, rasiau tel. prie pavardes, tai atmete pirma karta, o kai istryniau praejo. Todel tel. butinai ten reikia kazkur rasyti, bet ne prie pavardes ir ne tiesiogiai prie adreso, nes jie labai jautrus ten visiems nesutapimams biggrin.gif Gal tikrai kazkur kur antras adresas g.gif Pristato "itella" i namus, dave irgi pasirasyti i ta kompiuteriukai kaip DHLas, atrode rimtai, bet pvz ta "itella" pirma kart girdejau tokia kaip kurjeriu tarnyba smile.gif
Papildyta:
QUOTE(katerinka0907 @ 2013 02 15, 11:30)

beje aciu Vanilei  4u.gif dar karta

Tai ner uz ka 4u.gif

Atsakyti
Žodžiu, po ilgų klajonių tarp žaidimų konsolių, nusprendžiau, jog mano mažyliams užteks šito:
http://www.aliexpres.../697206698.html
Atsakyti
Mačiau diskusiją apie valiutų kursų svyravimus. Man durnai paaiškinkit prašau. Kai perki, rezervuoja tik sumą valiuta. Vėliau atsiranda ir kursas. O kai galutinai nurašo, tai vėl kursas keičiasi pagal nurašymo dienos kursą g.gif
P.S. Viena mamytė piktinosi unsure.gif pirkau sausio pradžioje, kai svaro kursas dar buvo nepakritęs, o dalinomės apie sausio pabaigą. Tai aš paskaičiavau tuo kursu, kur pas mane rezervacijoje stovi, ar ką neteisingai padariau? Realiai ir šiandien jie man nenuskaičiuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mole: 15 vasario 2013 - 12:13
QUOTE(Mere @ 2013 02 15, 12:57)
vakar buvo ismatimus Vanile ikelusi, paverskit kelis psl. atgal  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mole @ 2013 02 15, 12:09)
Mačiau diskusiją apie valiutų kursų svyravimus. Man durnai  paaiškinkit prašau. Kai perki, rezervuoja tik sumą valiuta. Vėliau atsiranda ir kursas. O kai galutinai nurašo, tai vėl kursas keičiasi pagal nurašymo dienos kursą g.gif
P.S. Viena mamytė piktinosi unsure.gif  pirkau sausio pradžioje, kai svaro kursas dar buvo nepakritęs, o dalinomės apie sausio pabaigą. Tai aš paskaičiavau tuo kursu, kur pas mane rezervacijoje stovi, ar ką neteisingai padariau? Realiai ir šiandien jie man nenuskaičiuoti mirksiukas.gif

Rezervuoja tos dienos, kai perkate kursu, o kai jau nusiskaito pinigėlius kursas keičiasi į vieną ar kitą pusę. Bent jau man nėra taip buve, kad nuskaitytų tiek kiek rezervavo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 02 15, 10:04)
Aš pradėjau dalint tiesiog pagal prekių skaičių, nes yra kad po vieną prekę perka, o kiti - po 15. Tai išsiskaičiuoju, kiek tenka vienai prekei, ir taip išdalinu visiems. Juk sąžiningiausia turbūt g.gif

Aš žinokite irgi skaičiavau pagal vienetus, bet tada pasipylė skundai, kad nesąžininga, esą, krepšiukas iš 30 prekių, prie siuntimo prisideda kokia 28 lt, o suma svarais kokia 32 sv.... Esą reikia skaičiuoti procentaliai pagal apsipirkimo sumą.

QUOTE(Kriiste @ 2013 02 15, 10:25)
nu bet jei viena preke kokios kojines ar triusikai uz 1,5 svaro - ir siuntimui svaras dasideda prie kiekvieno - irgi ner labai sazininga, lyginant su kitu, kuris perka striuke uz 40 svaru lotuliukas.gif

Va, va, bet jei tie trusikai kaip Londsale supakuoti į dėžutę 0,34 kg kaina 2,49, o striukė 79 svarai sveria 0,654 kg? O juk nuo svorio kyla siuntimo kaina. Tai kaip?

QUOTE(deltadu @ 2013 02 15, 10:36)
Na, man ir sunkiausias darbas yra šis skirstymas.

va va va - auksiniai žodžiai 4u.gif
QUOTE(Kriiste @ 2013 02 15, 10:43)
bet verte kita - jei moki kad ir uz lengva daikta 40 ar 42 svarus - dideles esmes nesudaro, bet va uz triusikus kokiu 1 ar 2 svarus - jau skirtumas yra mirksiukas.gif , jo tas skirstymas bjauriausia dalis, esu ir is zmoniu skaiciaus, ir pagal svori, ir pagal verte (tiesiog kursa didesni - kiek nurase litu padalini is kiek sudaro svaru prekiu verte ir skaiciuoji tokiu kursu, taip isiraukia siuntimas) - ai visaip ir vienaip ir kitaip kazkam ko gero bus negerai lotuliukas.gif

Tiksliai pasakyta

QUOTE(mole @ 2013 02 15, 13:09)
Realiai ir šiandien jie man nenuskaičiuoti mirksiukas.gif

Žinokit, klaidžioja po 10 cnt ir ta mama neturėtų piktintis!!! Man prie6 2 metus irgi buvo neaišku, paskaičiuodavau pagal rezervuotą sumą, o paskui varge vargeli, galai nesueina.... Bent jau man visada rezervuoja mažesniu kursu, o nuskaito didesniu. Va praeitą diena iherbas rezervavo 2,53 nuskaitė 2,62
Atsakyti
QUOTE(mole @ 2013 02 15, 13:09)
Mačiau diskusiją apie valiutų kursų svyravimus. Man durnai  paaiškinkit prašau. Kai perki, rezervuoja tik sumą valiuta. Vėliau atsiranda ir kursas. O kai galutinai nurašo, tai vėl kursas keičiasi pagal nurašymo dienos kursą g.gif
P.S. Viena mamytė piktinosi unsure.gif  pirkau sausio pradžioje, kai svaro kursas dar buvo nepakritęs, o dalinomės apie sausio pabaigą. Tai aš paskaičiavau tuo kursu, kur pas mane rezervacijoje stovi, ar ką neteisingai padariau? Realiai ir šiandien jie man nenuskaičiuoti mirksiukas.gif

Na, realiai gaunasi, kad jei man nuskaičiuos mažesniu kursu, tai jau gausiu" navarą" bigsmile.gif Ir galiu uždirbti net 2 Lt. Po tokių neskanių dalykų, pradedu galvoti, ar mano sutaupyti tarkim 30 Lt kooperuojantis, verti valandų praleistų užsakant, skaičiuojant, dalijant, rašant laiškus, tempiant siuntinius į paštą doh.gif Su vaikais praleistos valandos turėtų daugiau prasmės blush2.gif
Atsakyti
Ech paskaitai ir gaila pasidaro merginų kurios užsakinėja , net nesugalvočiau tikrinti koks kursas, labai džiaugiuos kad kartais kas priima kartu atsisiųst, ir šokoladą nuperku už vargą blush2.gif
puiku kad yra kas pagelbėja 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2013 02 15, 14:03)
Ech paskaitai ir gaila pasidaro merginų kurios užsakinėja , net nesugalvočiau tikrinti koks kursas, labai džiaugiuos kad kartais kas priima kartu atsisiųst, ir šokoladą nuperku už vargą  blush2.gif
puiku kad yra kas pagelbėja  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Taip, didelė atsakomybė, kai pats renki užsakymus..
Jeigu prie ko nors jungiuosi, tai visada primetu truputį pervedinėdama pinigėlius. Manau, tikrai taip ir reikėtų... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 02 15, 14:13)
Taip, didelė atsakomybė, kai pats renki užsakymus..
Jeigu prie ko nors jungiuosi, tai visada primetu truputį pervedinėdama pinigėlius. Manau, tikrai taip ir reikėtų... 4u.gif

O dar kiek nervų kainuoja, kai kas nors nenusiseka, ir būni išvadinta nelabai kokiais žodziais, lyg butum kalta g.gif
Cia , kur neseniai rasiau, apie tą dingusį siuntinį, kurį nuvežė UK ne į tą sandėlį ir jis jau, ko gero, neatsiras... Kas tokiu atveju turetu dengti nuostolį ? Neprašiau pinigų iš nieko, viena nare labai supratingai pasiūlė pasilikti jos pinigėlius, -ačiū labai, o kita-kurios suma buvo vos ne daugiau , kaip puse uzsakymo, parase "kuo greiciau grazinti jos pinigus ". Nesu konfliktiska, grazinau, tik pagalvojau, kad gal ji pati kada nors pateks į tokią situaciją...

Ai, zodziu , yra kaip yra... Bet renkant užsakyma visada reik žinoti, kad yra šiokia tokia rizika ir atsakomybe.../
O dar jeigu pradesit sverti šmutkes ir skaičiuoti gramais, tai nu sorry... biggrin.gif

Beje, pirksiu SD Vilniuje , preliminariai pirmadienį-tiesiai i LT 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norala: 15 vasario 2013 - 13:29
QUOTE(mole @ 2013 02 15, 12:52)
Na, realiai gaunasi, kad jei man nuskaičiuos mažesniu kursu, tai jau gausiu" navarą" bigsmile.gif Ir galiu uždirbti net 2 Lt. Po tokių neskanių dalykų, pradedu galvoti, ar mano sutaupyti tarkim 30 Lt kooperuojantis, verti valandų praleistų užsakant, skaičiuojant, dalijant, rašant laiškus, tempiant siuntinius į paštą doh.gif Su vaikais praleistos valandos turėtų daugiau prasmės blush2.gif

drinks_cheers.gif
Uz tai as jau atsirinkus zmones, kuriuos galiu priimt i kooperacija smile.gif Del to nebuna jokiu pykciu,barniu, del ko as esu visom tom,kurios vis prie manes jungias,dekinga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2013 02 15, 14:25)
drinks_cheers.gif
Uz tai as jau atsirinkus zmones, kuriuos galiu priimt i kooperacija smile.gif Del to nebuna jokiu pykciu,barniu, del ko as esu visom tom,kurios vis prie manes jungias,dekinga  wub.gif

zinoma, palaipsniui atsirinksim smile.gif
Atsakyti