Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 169 tema

QUOTE(deltadu @ 2013 02 15, 09:04)
Neskaičiuokite jūs pagal tą svorį,. Čia gal tik tarpininkės taip daro.
Aš pradėjau dalint tiesiog pagal prekių skaičių, nes yra kad po vieną prekę perka, o kiti - po 15. Tai išsiskaičiuoju, kiek tenka vienai prekei, ir taip išdalinu visiems. Juk sąžiningiausia turbūt g.gif

nu bet jei viena preke kokios kojines ar triusikai uz 1,5 svaro - ir siuntimui svaras dasideda prie kiekvieno - irgi ner labai sazininga, lyginant su kitu, kuris perka striuke uz 40 svaru lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 02 15, 10:25)
nu bet jei viena preke kokios kojines ar triusikai uz 1,5 svaro - ir siuntimui svaras dasideda prie kiekvieno - irgi ner labai sazininga, lyginant su kitu, kuris perka striuke uz 40 svaru lotuliukas.gif

Realiai tai taip. Bet tarkim daiktas gali būti brangus ir lengvas..Tai jis už jį sumokės mažiau, nei kitas už kojines.. doh.gif Na, man ir sunkiausias darbas yra šis skirstymas. Įvairiai darai, kartais dar pati daugiau nuo savęs pridedu , kad tik kitiems po mažiau išeitų..(Ir iš kur ta durna mada būti tokiai gailestingai..) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 02 15, 09:36)
Realiai tai taip. Bet tarkim daiktas gali būti brangus ir lengvas..Tai jis už jį sumokės mažiau, nei kitas už kojines.. doh.gif Na, man ir sunkiausias darbas yra šis skirstymas. Įvairiai darai, kartais dar pati daugiau nuo savęs pridedu , kad tik kitiems po mažiau išeitų..(Ir iš kur ta durna mada būti tokiai gailestingai..) lotuliukas.gif

bet verte kita - jei moki kad ir uz lengva daikta 40 ar 42 svarus - dideles esmes nesudaro, bet va uz triusikus kokiu 1 ar 2 svarus - jau skirtumas yra mirksiukas.gif , jo tas skirstymas bjauriausia dalis, esu ir is zmoniu skaiciaus, ir pagal svori, ir pagal verte (tiesiog kursa didesni - kiek nurase litu padalini is kiek sudaro svaru prekiu verte ir skaiciuoji tokiu kursu, taip isiraukia siuntimas) - ai visaip ir vienaip ir kitaip kazkam ko gero bus negerai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2013 02 15, 08:56)
thumbup.gif  kada zadat uzsakineti?

Prisijungciau ir as su viena striukyte...Kada planuojate pirkti??
Jei kam idomu, gavau sita striuke: http://www.marshalll...ducts_id=151393
Na tikrai kokybe kaip uz tokia kaina nereali, medziaga labai minksta (tokia siek tiek tamposi), labai gerai pasiuta, visur kur reikia ir nereikia uztrauktukai, prasegimai kad nebutu silta ir jos duomenys geri (isgarinimas ir pralaidumas), nu zodziu striukes kokybe man super thumbup.gif , bet man pasirode, kad dydis biski didintas (pirkau M), siek tiek rankoves ir per pilva galetu buti siauriau, nors nesu tikra, kad S nebutu mazas, nes kaip minejau lyg ir didinta, bet turbut nedaug....zodziu dabar noreciau pabandyti mazesne - S:)))))
Dar itariu, kad sita striukyte labai nereali turetu buti (ziauriai jos noriu, bet nebera dydziu): http://www.marshalll...ducts_id=153483

Siaip perkant striukes slidinejimui ar siai pi lauka ziema aktyviam sportui ziurekit, kad butu Waterproof and breathable nors 10000, o 20000 tikrai super bus....ir labai silta ir neprakaituosite thumbup.gif, kokie 5000 sakyciau mazoka (bet cia tik mano subjektyvi nuomone:))))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R-jazz: 15 vasario 2013 - 09:53
Sveikos mergaitės noriu paklausti , kurios perkate tesco maistą kaip buna su pristatymu nes aš padariau užsakymą kaip ir viskas gerai, bet padarė grąžinimą, su tukiu neina susisiekti nes atsotogauja.Beje gal, kuri kuri naudojatės tukio adresu galėtumėte atsiūsti man i AZ gal ne taip koki skaičių ar adresą suvedžiau.Būčiau dėkinga
Atsakyti
QUOTE(deita @ 2013 02 15, 09:51)
Sveikos mergaitės noriu paklausti , kurios perkate tesco maistą kaip buna su pristatymu nes aš padariau užsakymą kaip ir viskas gerai, bet padarė grąžinimą, su tukiu neina susisiekti nes atsotogauja.Beje gal, kuri kuri naudojatės tukio adresu galėtumėte atsiūsti man i AZ gal ne taip koki skaičių ar adresą suvedžiau.Būčiau dėkinga

o jus pries darant uzsakyma derinotes laika su Tukiu? Nes maisto negalima uzsakinet nesuderinus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(R-jazz @ 2013 02 15, 09:47)

O koki dydi skaiciais pirkot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(apuokiuk@s @ 2013 02 14, 14:49)
As pareklamuosiu viena preke si aliexpress biggrin.gif Gavau seselius NAKED 2. (apie 11 dol kainavo)
Tai taip tvarkingai padaryta.  thumbup.gif Nesu turejus originaliu,tai negaliu palygint. Bet jei kas parduotu tokius, tai galvociau, kad originalus biggrin.gif Nes dezute tokia kokybiska,ir pats tas  ipakavimas . thumbup.gif  Ir siaip, suzavejo mane rolleyes.gif  smile.gif

Susigunžiau ir aš šiais šešėliais, o per kiek laiko atsiuntė?
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 02 15, 09:36)
(Ir iš kur ta durna mada būti tokiai gailestingai..) lotuliukas.gif

žinokit ir aš tokią madą turiu doh.gif Ypač kai bankas nuskaito didesniu kursu nei rezervavo, kažkaip nesiryžtu perskaičiuoti ir pripliusuoju prie savo išlaidų smile.gif Todėl manau tesingai daro tos, kurios prideda prie rezervuoto kurso +0,05 cnt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2013 02 15, 09:55)
o jus pries darant uzsakyma derinotes laika su Tukiu? Nes maisto negalima uzsakinet nesuderinus  4u.gif
Papildyta:

taip susiderinau sakė bus tuo metu, nežinau kas ne taip buvo sad.gifo taip arbatų ir vitaminu norejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(R-jazz @ 2013 02 15, 11:47)
Prisijungciau ir as su viena striukyte...Kada planuojate pirkti??
Jei kam idomu, gavau sita striuke: http://www.marshalll...ducts_id=151393
Na tikrai kokybe kaip uz tokia kaina nereali, medziaga labai minksta (tokia siek tiek tamposi), labai gerai pasiuta, visur kur reikia ir nereikia uztrauktukai, prasegimai kad nebutu silta ir jos duomenys geri (isgarinimas ir pralaidumas), nu zodziu striukes kokybe man super thumbup.gif , bet man pasirode, kad dydis biski didintas (pirkau M), siek tiek rankoves ir per pilva galetu buti siauriau, nors nesu tikra, kad S nebutu mazas, nes kaip minejau lyg ir didinta, bet turbut nedaug....zodziu dabar noreciau pabandyti mazesne - S:)))))
Dar itariu, kad sita striukyte labai nereali turetu buti (ziauriai jos noriu, bet nebera dydziu): http://www.marshalll...ducts_id=153483

Siaip perkant striukes slidinejimui ar siai pi lauka ziema aktyviam sportui ziurekit, kad butu Waterproof and breathable nors 10000, o 20000 tikrai super bus....ir labai silta ir neprakaituosite thumbup.gif, kokie 5000 sakyciau mazoka (bet cia tik mano subjektyvi nuomone:))))

Aciu 4u.gif jau ir as noriu biggrin.gif
o pas juos yra kokia dydziu lentele g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 15 vasario 2013 - 10:22
[/quote]
Pirkau 12, ant sriukes parasyta: size 12, EUR38 ir M...
zodziu jei kas turite Dare 2b striuke dydi 10 mielai nupirkciau arba keiciu i dydi 12:))) Nebeliko mano dydziu jau interne doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R-jazz: 15 vasario 2013 - 10:40
sveiki, o imanoma aeropostale i LT atsiusti? surinkau krepsiuka, gal kas dar renkat ir galeciau prisijungti? smile.gif vilnius
Atsakyti