Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 169 tema

QUOTE(Aset @ 2013 02 14, 18:22)
As visiskai sutinku su Murciku  drinks_cheers.gif

Aš iškėliau tokį klausimą, nes na dabar nuo daiktų svorio priklauso siuntimo kaina. Realiai gaunasi apie 1 kg - 1 sv su centais. Tai ir galvoju, gal jau kas bandėt skaičiuoti pagal svorius, aš šiandien bandžiau mažiuką užsakymuką pasiskaičiuoti, tai gavosi totalus užsipypinimas.... Bet vardan to sąžiningumo.... tai kaip ir reiktų gramais jau pradėt skaičiuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aset @ 2013 02 14, 18:22)
Kol kas SD esam lyg ir tryse. Gal dar norinciu pasidalinti siuntima?
As visiskai sutinku su Murciku  drinks_cheers.gif
Nes kai ateina su viena preke, tai nelabai tolygu tam kuris su 15.  Tai truputi siuntima padalinu kitaip: jei tarkim visiems po 2 svarus kliuna, tai kas su viena - svaras, o kitiem siek tiek daugiau. Na, mano visad daugiausia buna biggrin.gif tai pasiimu sau dazniausiai 1/3 siuntimo biggrin.gif lotuliukas.gif O svoriai i lt tai nea, nesamone. Na, nebent kokio didelio dyzio reikalai: lagaminai, bokso maisai, ar kazkas pan; Tokiu dar visa laime nebuvo.
Papildyta:

Aha, man ir DPD veze pastaraja savaite, kas dhl priklauso.
DPD kurjeris  jau zino visa mano gyvenima turbut... nebeliko jokiu paslapciu biggrin.gif

Merginos pirkit is SD eur, dar siektiek susitaupo smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Gal galite apsviesti mane kaip yra su Amazon.co.uk. Uzsisakiau preke, galvojau gausiu koki siuntimo numeriuka, bet uzsakyme parasyta, kad sius su Royal mail ir jokio numeriuko. Tai cia man suprasti, kad siuntinys neregistruotas? Uzsakyme parasyta, kad atsiuntimo data vasario 14 (issiusta vasario 7), bet kol kas jokiu ziniu. Kaip ten su tuo amazon pristatymu, kiek uztrunka paprastai? Pirmas kartas, tai neramu, o beto baisiai reikia man rytojui to siuntinuko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nike76 @ 2013 02 14, 20:11)
Sveikos merginos. Gal galite apsviesti mane kaip yra su Amazon.co.uk. Uzsisakiau preke, galvojau gausiu koki siuntimo numeriuka, bet uzsakyme parasyta, kad sius su Royal mail ir jokio numeriuko. Tai cia man suprasti, kad siuntinys neregistruotas? Uzsakyme parasyta, kad atsiuntimo data vasario 14 (issiusta vasario 7), bet kol kas jokiu ziniu. Kaip ten su tuo amazon pristatymu, kiek uztrunka paprastai? Pirmas kartas, tai neramu, o beto baisiai reikia man rytojui to siuntinuko blush2.gif

Jei siunčia Royal, tai gali būti ir ilgai, net kokios dvi savaitės g.gif
Atsakyti
Sveiki, primenu, kad ryt vakare užsakinėsiu SD, Krepšiukus siųskit mo.stankeviciene@gmail.com 4u.gif Veiksmas Kaune
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muonika: 14 vasario 2013 - 21:28
QUOTE(pokahonta @ 2013 02 14, 11:30)
o gal dar kas zinot,kur pigiau gillette peiliuku galima rasti? 4u.gif

As cia pirkau. Per pus pigiau, nei LT gavosi.
Atsakyti
QUOTE(Nike76 @ 2013 02 14, 20:11)

tikrai taip, pasirinkus pigiausią siuntimą, siunčia jie neregistruotu paprastu paštu ir sekti siuntinio nėra galimybės. Man yra užtrukę iki dviejų savaičių.
Atsakyti
Aciu Kregzde ir Audry, vadinasi, teks palaukti verysad.gif Net, nepagalvojau, kad reikia dar siuntima pasirinkt, buciau ir daugiau mokejus, kad tik greiciau..... na, bet yra kaip yra
Atsakyti
QUOTE(Nike76 @ 2013 02 14, 21:46)
Net, nepagalvojau, kad reikia dar siuntima pasirinkt, buciau ir daugiau mokejus, kad tik greiciau..... na, bet yra kaip yra

negalite siuntimo pasirinkti smile.gif jie parenka savo buda 4u.gif galetumete pasirinkti tik express, bet kainos labai aukstos biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murashke @ 2013 02 14, 22:30)
negalite siuntimo pasirinkti smile.gif jie parenka savo buda  4u.gif galetumete pasirinkti tik express, bet kainos labai aukstos biggrin.gif  4u.gif

aš irgi žiūrėjau, kad pasirinkus express siuntimą, persiuntimo išl. laaabai išdidėja.
Atsakyti
QUOTE(raimundux @ 2013 02 14, 17:48)
Gal dar liko neapsipirkusiu http://www.marshalll...main_page=index smile.gif
Noreciau savo dukrytems columbia batukus nupirkt kitai ziemai http://www.marshalll...f6edc7cc53b508a
Gera kaina manau gaunasi ax.gif
Tai jei atsirastu norinciu - uzsakineciau. Siuntimas 37 svarai, dalinciau pagal daiktu skaiciu, nes kazkas minejo, kad ribojamas kiekis.
Esu is Marijampoles, galiu perduoti Kaunan galiu ir persiusti 4u.gif

thumbup.gif kada zadat uzsakineti?
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2013 02 14, 17:59)
bet jei I lietuva tiesiogiai siuntimas, tai kam svoriai. nemanau, kad kazkas taip jau save kankina su jais. buna is prekiu skaiciaus dalina,

QUOTE(meskius_0417 @ 2013 02 14, 20:01)
Aš iškėliau tokį klausimą, nes na dabar nuo daiktų svorio priklauso siuntimo kaina. Realiai gaunasi apie 1 kg  - 1 sv su centais. Tai ir galvoju, gal jau kas bandėt skaičiuoti pagal svorius, aš šiandien bandžiau mažiuką užsakymuką pasiskaičiuoti, tai gavosi totalus užsipypinimas.... Bet vardan to sąžiningumo.... tai kaip ir reiktų gramais jau pradėt skaičiuoti smile.gif

Neskaičiuokite jūs pagal tą svorį,. Čia gal tik tarpininkės taip daro.
Aš pradėjau dalint tiesiog pagal prekių skaičių, nes yra kad po vieną prekę perka, o kiti - po 15. Tai išsiskaičiuoju, kiek tenka vienai prekei, ir taip išdalinu visiems. Juk sąžiningiausia turbūt g.gif
Atsakyti