Sveikos
Gal žinote ar galima atsiskaityti lietuviška kortele arba Paypal'u http://www.ebags.com , siuntimas US adresu?
Sveikos, gal kas gali pakomentuoti, kaip http://www.marshallleisure.co.uk pakuoja? įdomu, ar apsimoka per PA siųstis, tilptų į tūrį?
QUOTE(NNata @ 2013 02 14, 13:55)
Siandien SD siuntinys mano Vilniuj, ar galit parasyt kas ji pristatines, ar DPD ar pasto kurjeriai, ar pasiimt paste reiks?
Paprastai DHL kurjeriai pristato į namus, bet šią savaitę gavau gal trečią dieną po įrašo atsiradimo, kad siunta jau Vilniuje ir atvežė DPD, nes, sake, kad daug kurjerių serga, tai DHL perduoda jiems, kad greiciau būtų...
ačiū Murčik, Tai svoriu nededi ir nedalini tiksliai?
QUOTE(norala @ 2013 02 14, 16:40)
Paprastai DHL kurjeriai pristato į namus, bet šią savaitę gavau gal trečią dieną po įrašo atsiradimo, kad siunta jau Vilniuje ir atvežė DPD, nes, sake, kad daug kurjerių serga, tai DHL perduoda jiems, kad greiciau būtų...
Mat kaip, galvojau kodel GAP siuntini DHL patys neveze, GAP'a visada patys atvezdavo.
QUOTE(meskius_0417 @ 2013 02 14, 16:47)
bet jei I lietuva tiesiogiai siuntimas, tai kam svoriai. nemanau, kad kazkas taip jau save kankina su jais. buna is prekiu skaiciaus dalina, na bet jei dingo, kad vel perskaiciuot. dalink ant zmoniu tuo svarus ir viskas.
Kol kas SD esam lyg ir tryse. Gal dar norinciu pasidalinti siuntima?
As visiskai sutinku su Murciku
Nes kai ateina su viena preke, tai nelabai tolygu tam kuris su 15. Tai truputi siuntima padalinu kitaip: jei tarkim visiems po 2 svarus kliuna, tai kas su viena - svaras, o kitiem siek tiek daugiau. Na, mano visad daugiausia buna tai pasiimu sau dazniausiai 1/3 siuntimo O svoriai i lt tai nea, nesamone. Na, nebent kokio didelio dyzio reikalai: lagaminai, bokso maisai, ar kazkas pan; Tokiu dar visa laime nebuvo.
Papildyta:
Aha, man ir DPD veze pastaraja savaite, kas dhl priklauso.
DPD kurjeris jau zino visa mano gyvenima turbut... nebeliko jokiu paslapciu
QUOTE(meskius_0417 @ 2013 02 14, 16:47)
As visiskai sutinku su Murciku
Nes kai ateina su viena preke, tai nelabai tolygu tam kuris su 15. Tai truputi siuntima padalinu kitaip: jei tarkim visiems po 2 svarus kliuna, tai kas su viena - svaras, o kitiem siek tiek daugiau. Na, mano visad daugiausia buna tai pasiimu sau dazniausiai 1/3 siuntimo O svoriai i lt tai nea, nesamone. Na, nebent kokio didelio dyzio reikalai: lagaminai, bokso maisai, ar kazkas pan; Tokiu dar visa laime nebuvo.
Papildyta:
QUOTE(raimundux @ 2013 02 14, 16:51)
Mat kaip, galvojau kodel GAP siuntini DHL patys neveze, GAP'a visada patys atvezdavo.
Aha, man ir DPD veze pastaraja savaite, kas dhl priklauso.
DPD kurjeris jau zino visa mano gyvenima turbut... nebeliko jokiu paslapciu
Sakykit, jei TBS visada pirkau su Seb Virtuon korta, o dabar noreciau su Swed MasterCard atsiskaityt kazin neuzblokuos manes TBS, kazkur skaiciau kad jie nemegsta kortu kaitaliojimo ? Ar jus visada atsiskaitot ta pacia korta?
QUOTE(Saulutė @ 2013 02 14, 16:15)
galvoju siandien pasiziuresiu gal man tas dvi nuolaidas butu pritaike
jie taiko tik VIENA nuolaida leidzia pritaikyti tik kokius specialius meginuku kodus kartu su kitom nuolaidom
Papildyta:
QUOTE(Daimen @ 2013 02 14, 17:49)
kazkur skaiciau kad jie nemegsta kortu kaitaliojimo ? Ar jus visada atsiskaitot ta pacia korta?
kiek pamenu, nemegsta as nerizikuociau
QUOTE(murashke @ 2013 02 14, 19:06)
jie taiko tik VIENA nuolaida leidzia pritaikyti tik kokius specialius meginuku kodus kartu su kitom nuolaidom
Papildyta:
Papildyta:
na as vakar irgi su dviem nuolaidom zaidziau, bet leido tik viena pritaikyti. bet mane nustebino kodel jie siandien (ar nuo siandien) nesiuncia kvepalu i Lietuva
QUOTE(_mažule_ @ 2013 02 14, 14:07)
Sakykite, ar kam buvo problemu su TBS atsiskaitymu? Visad atsiskaitydavau SWED'o kreditine Visa Classic ir vargo neturejau, o paskutini menesi parduotuve per atsiskaityma pinigus rezervoja, bet uzsakyma asaukia. Gal pakeisti kortele i kuria kita?
reiketu rasyti ir klausti, kokia problema. ar nekeitete pristatymo adreso?
Papildyta:
QUOTE(Saulutė @ 2013 02 14, 18:09)
bet mane nustebino kodel jie siandien (ar nuo siandien) nesiuncia kvepalu i Lietuva
teks pirkti per UK kazkokie siuntimo apribojimai
QUOTE(Daimen @ 2013 02 14, 18:49)
Sakykit, jei TBS visada pirkau su Seb Virtuon korta, o dabar noreciau su Swed MasterCard atsiskaityt kazin neuzblokuos manes TBS, kazkur skaiciau kad jie nemegsta kortu kaitaliojimo ? Ar jus visada atsiskaitot ta pacia korta?
tikrai nemegsta