Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(maybeee @ 2013 03 12, 14:39)
pozymius isikalbeti nesunku, bet kol mmm nera, dar ne viskas prarasta;)

na vis dar tikiuosi... neprarandu vilties smile.gif
Atsakyti
Aš irgi neprarandu dar... Vis bijau, kad nebūtų mm... smile.gif Ir gaudau kiekvieną simptomėlį biggrin.gif
Atsakyti
Man pirmas pozymis buvo, kad mano megiama kava su pienu pasidare neskani schmoll.gif jei isgerdavau (nors daznai nebaigdavau), po to toks bjaurus pieno skonis likdavo burnoj, vos ne pykindavo. Taippat svelnus pykinimas ryte, bet as su migrenom kankinuos, tai dvejojau, ar nestuke.gif ar migrena cia man kelia pykinima. Kitas pozymis i tulika daznas varinejimas. Dar buvo toks 'keistas jausmas' viduj, kaip jausciau gimdos kakleli kazka, bet sita itariu prisigalvojau lotuliukas.gif ir nezinau kaip galetu but susije, bet labai pilvas niezejo pacioj pradzioj g.gif
O po to krutine patapo jautri, padaigciojo pilva, kaip pries mmm.

Sekmes laukianciom 4u.gif
Atsakyti
As ir beda turiu su migrena. Ar geriat gydytojo paskirtus vaistus kai uzeina skausmai? as kazkodel bijau unsure.gif galvoju kad nepakenktu, nes jie gana stiprus. Mano vaistai dvieju rusiu: vienos tabletes silpnesnes, kitos stipresnes. Gal galeciau silpnesnes gerti?
Atsakyti
QUOTE(Zviozda @ 2013 03 12, 14:52)
As ir beda turiu su migrena. Ar geriat gydytojo paskirtus vaistus kai uzeina skausmai? as kazkodel bijau unsure.gif  galvoju kad nepakenktu, nes jie gana stiprus. Mano vaistai dvieju rusiu: vienos tabletes silpnesnes, kitos stipresnes. Gal galeciau silpnesnes gerti?

Man nepavyko pritaikyti vaistu, kad padetu per labai blogas dienas unsure.gif Kai silpnesnis skausmas ir pykinimas, tada ir paprastesni padeda vaistai, o kartais ir visai savaime praeina. O kai uzeina didieji skausmai, tada pakolkas man niekas nepadeda, tai nieko stipresnio ir negeriu unsure.gif pakolkas kai prasidejo nestuke.gif dar nebuvo labai stipriu, tai negeriau vaistu, stengsiuos vengti kiek galiu, bent pirma tremestra unsure.gif
Atsakyti
Nesuprantu... 3diena, nėra mm... Šį ryt lengvai pykino. Pasidariau testą su rytiniu šlapimu- neigiamas... Galvoju, kas čia yra? Ar jau čia tik mm laukti reikia, ar testas blogas...
Atsakyti
QUOTE(laima___ @ 2013 03 13, 08:49)
Nesuprantu... 3diena, nėra mm... Šį ryt lengvai pykino. Pasidariau testą su rytiniu šlapimu- neigiamas... Galvoju, kas čia yra? Ar jau čia tik mm laukti reikia, ar testas blogas...

gali nueiti krauja prisiduot ir bus aisku 4u.gif bet gali buti,kad O veliau ivyko ir uzsitese ciklas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(laima___ @ 2013 03 13, 09:49)

Vargu ar NT blogas ax.gif luktelėk dar ir kartok arba mmm lauk.
Atsakyti
Na, labai tikiuosi, kad pakartosiu ir rezultatai bus man labai geri ir džiuginantys. Aš jau taip noriu... Nors pradedu jausti lyg maudimą pilvo apačioj... Bijau, kad didžioji M užklups sad.gif
Atsakyti
QUOTE(laima___ @ 2013 03 13, 11:39)
Na, labai tikiuosi, kad pakartosiu ir rezultatai bus man labai geri ir džiuginantys. Aš jau taip noriu... Nors pradedu jausti lyg maudimą pilvo apačioj... Bijau, kad didžioji M užklups sad.gif

o kodel nenori kraujo priduot, uz keliu valandu jau butu aiskus rezultatai blush2.gif
Atsakyti
Laba diena, mergaitės 4u.gif
Pas mane tokia problema iškilo, kad šiuo metu, antra dieną rudos išskyros vis pasirodo ant popieriaus,kai nueinu į tuoletą, šiandien truputį pabėgiojau ir tų rudų išskyrų pamačiau ant kelnaičių vos vos, galvočiau mmm pareina, bet , kad jos prieš savaitę tik baigėsi man doh.gif Galvojau gal implantacijos kraujavimas, bet ir iki ovuliacijos dar porą dienų reik palaukt..Gal kuri buvo su tuo susidūrusi?
Atsakyti
QUOTE(maybeee @ 2013 03 13, 12:54)
o kodel nenori kraujo priduot, uz keliu valandu jau butu aiskus rezultatai blush2.gif

Kam su tuo krauju skubėt? Daryčiau jį tuo atveju, jei būtų vaiduoklis, kuris keltų dvejonių. O dabar... mmm vėluoja tik tris dienas. Verčiau pakartot NT.
Atsakyti