Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

aš kovo 8 darysiu testą jei mmm neateis tądien... Jau imu įžvelgt simptomus, nors raminu save, kad tai niekai ir aš per daug matau...bet, ką gali žinot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laisvebe @ 2013 03 05, 13:04)
Laba diena, mielosios! turiu klausima jums :-) ar lupu sausumas gali buti nestumo pozymis? Nes man jau antra diena lupos kaip dykuma, bet burna pilna seiliu. ir apetito isvis neturiu, o nuo sokolado vakar vakare lengvai supykino, nors anksciau visad budavo megstamiausias saldumynas!mmm turetu pasirodyt uz 10 dienu. labai dekui uz atsakymus!

siaip neteko girdeti,kad lupu sausumas butu pozymis.. schmoll.gif lauk mmm, jei nebus tada NT thumbup.gif
QUOTE(dimutee @ 2013 03 05, 13:08)
Na deja testukas neigiamas.. verysad.gif bet tikiuosi, kad jis klysta, nes jaučiu, kad su mano organizmu kažkas ne taip, jei mmm nepasirodys tai kitą savaitę vėl pasidarysiu testuką..

4u.gif
na matai,kai norime pastoti,labai lengvai isigalvojame tuos pozymius.. bet stebk save,jei po savaites nebus mmm siulyciau kraujuka pasidaryti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(maybeee @ 2013 03 05, 15:26)
siaip neteko girdeti,kad lupu sausumas butu pozymis.. schmoll.gif

Man su pirmu nestuke.gif labai džiūvo lūpos pirmus tris mėnesius. Visas įmanomas priemones buvau išbandžius - nieks nepadėjo.
Atsakyti
QUOTE(maybeee @ 2013 03 05, 16:26)
siaip neteko girdeti,kad lupu sausumas butu pozymis.. schmoll.gif  lauk mmm, jei nebus tada NT thumbup.gif

O aš girdėjau. Vienai mano bičiulei tai buvo vienas iš pirmų ženklų - beprotiškai džiuvo burna.
Atsakyti
Nuo lūpų džiuvimo asmeniškai man niekas nepadeda tik Forever kompanijos lūpų pieštukas, pabandyk, gal padės ir tau smile.gif
O dėl savo klausimo apie nestuke.gif dar labiau pradedu manyti, kad testas blogai parodė. Šiandien darbe sėdint nei iš šio nei iš to galva svaigti pradėjo, ir taip kokias geras pora valandų. Kažkur esu skaičius, jei daromas testas tada kai tariamos mmm turėtų prasidėti, gali ir neparodyti nėštumo, dėl to, kad organizme hormonams per mmm kažkas būna(tiksliai nepamenu kas), o kadangi organizmas dar nepripratęs prie nėštumo. Ar jūms neteko apie tai skaityt ar girdėt? g.gif Labai tikiuosi, kad mmm neprasidės, o testukas savaitgalį parodys II blush2.gif
Atsakyti
Merginos, gal galit pakomentuoti. 4u.gif Man 26 ciklo diena,iki menesiniu 2 dienos ir mazdaug itariu kad 13 diena po ovuliacijos. Nestumo testai dar nerodo ispradziu, bet isdziuve vaiduokliauja, bet kaip ir negali uzskaityti, nes juostele vos iziurima, ir po ilgo laiko. Jauciu siokius tokius pozymius. Si menesi labai padidejo krutine, ir mauzdavo, nors kelios dienos jau nebeskauda taip. Jautrumas kvapams, ir kartais pykinimas gali buti ir didelio noro pozymis savaite maudzia strenas, dabar taip stipriau, o siandien visa vakara istisai dilgcioja desni sona, apacioj, lyg kiausides vietoj kas cia man darosi? Jau net neramu, kad kas blogai su kiauside ryt pas daktare nueisiu. Ar kam buvo taip, kad pastojus desni sona maudzia?
Atsakyti
et, mėnesinės atkeliavo, kad jas kur.
Atsakyti
QUOTE(laisvebe @ 2013 03 05, 12:04)
Laba diena, mielosios! turiu klausima jums :-) ar lupu sausumas gali buti nestumo pozymis? Nes man jau antra diena lupos kaip dykuma, bet burna pilna seiliu. ir apetito isvis neturiu, o nuo sokolado vakar vakare lengvai supykino, nors anksciau visad budavo megstamiausias saldumynas!mmm turetu pasirodyt uz 10 dienu. labai dekui uz atsakymus!

sveikos, nezinau as cia is to didelio noro, bet kasdien man vis koks pozymis pasirodo 4u.gif o taip norejau neisisvajot per daug, tiesiog gyvent ir nelaukt kol bus tie bruksneliai... vakar truputi pasirode kraujo, jis ne toks koks per mmm buna, o toks graziai rozinis smile.gif ar imanoma, kad implantacinis kraujavimas?dekui labai uz nuomones, daugiau neturiu su kuo pasitart unsure.gif
Atsakyti
nesuprantu..mėnesinės veluoja daugiau nei savaitę.. gal čia tas patepliojimas vidury mėnesio, per ovuliacijos dienas, man rėžimą išderino? g.gif pilva jau apie savaitę skauda, tai stipriau, tai silpniau, tai neskauda, bet kad mėnesinės nepasirodo..testus du dariausi abu neigiami.. Gal kas patarimų kokių duot galit? g.gif
Atsakyti
Sveikos. Na, pakalusiu ir aš... MM vėluoja tik 1 dieną. Vakar turėjo būti- nebuvo. Kaip ir kažkuri minėjo- sausėja lūpos. Papykina vis laikas nuo laiko, bet ne tik rytais. Pilvą vis sudilkčioja. Testą dariau pareitą savaitę ( tai sav. iki mm). Rodė neigiamą. Valgau viską iš eilės- pastovus alkio jausmas. Užkietėjo viduriai. Daugiau jokių požymiųnematau ir nejaučiu... Ar tai gali būti neštumo požymiai? Taip laukiam ir norim, kad gal prisigalvoju...
Atsakyti
Sveikutes, prisijungiu ir as i jusu temute 4u.gif tikriausiai ir man jau is to didelio noro simptomai rodosi. Paskutini karta mmm buvo vasario 14d. Su vyru nesisaugojam, ir jei nesuklydau skaiciuodama vaisingos dienos buvo nuo 02.26 iki 03.03. Tai jau dirbom is peties ax.gif jau visa savaite kai maudzia labai pilvo apacia, kovo 8d taip skaudejo kad raiciausi kaip sliekas doh.gif i wc lakstau ir ypac daznai. bet vakar neiskentusi pasidariau NT bet neigiamas verysad.gif gal man jau is to per didelio noro pozymiai atsiranda ir tas norimas nestumas smegenyse uzsifiksaves verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zviozda @ 2013 03 12, 12:36)
Sveikutes, prisijungiu ir as i jusu temute  4u.gif  tikriausiai ir man jau is to didelio noro simptomai rodosi. Paskutini karta mmm buvo vasario 14d. Su vyru nesisaugojam, ir jei nesuklydau skaiciuodama vaisingos dienos buvo nuo 02.26 iki 03.03. Tai jau dirbom is peties  ax.gif jau visa savaite kai maudzia labai pilvo apacia, kovo 8d taip skaudejo kad raiciausi kaip sliekas doh.gif i wc lakstau ir ypac daznai. bet vakar neiskentusi pasidariau NT bet neigiamas  verysad.gif  gal man jau is to per didelio noro pozymiai atsiranda ir tas norimas nestumas smegenyse uzsifiksaves  verysad.gif  doh.gif

pozymius isikalbeti nesunku, bet kol mmm nera, dar ne viskas prarasta;)
Atsakyti