Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

Labas vakaras mamytės, neštukės ir laukiančios gandrų smile.gif Esu naujokė tarp jūsų, tad norėjau pasiteirauti ir patarimų kokių sulaukti blush2.gif O situacija tokia, mano ciklas trunka 30d, prasideda maždaug 2-3 mėnesio dieną, vasario 14-16 dienomis truputi tepliojo, būtent tada kada turėjo būti O doh.gif po maždaug savaitės mes smileysex.gif Nuo to praėjo jau savaitė, ir jaučiuosi keistai, mm turėtų ryt ar poryt prasidėti(nes vasaris tik 28d) Šiandien maudimas buvo, toks kaip prieš mm, bet vienu momentu nugarą nudiegė, jau kelias dienas krutinė jautri, paspaudinėjus išbėga kažkas(skaičiau kad tai nėštumo požymis gali būt),šlapinuosi dažniau nei įprastai, pilvo putimas šiandien prasidėjo. Temeratūra matavausi tai nuo 36,9 iki 37,2 sviruoja(normali temperatūra būna 36,5). Ar gali būti, kad esu nestuke.gif? Nes labai jau noriu, tai gal organizmas iššaukia apgaulingus pojūčius? Dėkoju už atsakymus ir patarimus iš anksto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dimutee: 03 kovo 2013 - 18:54
Labas merginos smile.gif vat ir aš prisijungiu prie planuojančiųjų būrelio. Su vyru jau beveik pusę metų bandom ir kol kas nieko sad.gif nors labai norim ir laukiam. Turiu jums klausimėlį. Prieš porą dienų pasidariau testą, jis buvo teigiamas, bet antroji juostele silpnesnė už kontrolinę, bet va sekančią dieną pasidarius testą jis buvo neigiamas sad.gif iki mmm liko dar gera savaitė, tai vis tikiuos. nesuprantu kaip čia su tais testais... ar gali taip anksti požymių atsirast? galva vis pasisuka, pilvas pagurguliuoja vis, nuotaikos mainos ir vakarais temperatūra 37 -37.1...
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2013 03 03, 09:44)
Labas rytas. O koks ryšys tarp maitinimo MP ir pastojimo, jei vaisingumas jau atsinaujinęs? T.y., jei po gimdymo jau buvo mėnesinės?

Nežinau ir tiesą sakant nesigilinau. Bet pažįstu tris biggrin.gif mamas,kurios pastojo tik tuomet,kuomet pilnai nutraukė maitinimą.
Galbūt tai tik pretekstas nutraukt man maitinimą,nes žiauriai išvargau nuo naktinių milijoninių kėlimusi. Ai nežinau,tiesiog kvailai įsitikinus ir tiek ax.gif
Bet reziumė vistiek toks, kad ir maitinu toliau, ir planuoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 03 04, 16:05)
Nežinau ir tiesą sakant nesigilinau. Bet pažįstu tris biggrin.gif  mamas,kurios pastojo tik tuomet,kuomet pilnai nutraukė maitinimą.
Galbūt tai tik pretekstas nutraukt man maitinimą,nes žiauriai išvargau nuo naktinių milijoninių kėlimusi. Ai nežinau,tiesiog kvailai įsitikinus ir tiek ax.gif
Bet reziumė vistiek toks, kad ir maitinu toliau, ir planuoju biggrin.gif

lotuliukas.gif
Kol aš maitinau, tai mmm pasirodė vos du kart. Pirmą kart parėjus metams po gimdymo, antrą kartą, kai dukrai suėjo metai ir keturi mėnesiai biggrin.gif dabar jau dvi dienos kai visai nemaitinu smile.gif žiūrėsim... nežinau kaip tai susiję, bet kol maitinau tai va koks ciklas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dimutee @ 2013 03 03, 17:53)
Labas vakaras mamytės, neštukės ir laukiančios gandrų smile.gif Esu naujokė tarp jūsų, tad norėjau pasiteirauti ir patarimų kokių sulaukti  blush2.gif O situacija tokia, mano ciklas trunka 30d, prasideda maždaug 2-3  mėnesio dieną, vasario 14-16 dienomis truputi tepliojo, būtent tada kada turėjo būti O  doh.gif  po maždaug savaitės mes smileysex.gif Nuo to praėjo jau savaitė, ir jaučiuosi keistai, mm turėtų ryt ar poryt prasidėti(nes vasaris tik 28d) Šiandien maudimas buvo, toks kaip prieš mm, bet vienu momentu nugarą nudiegė, jau kelias dienas krutinė jautri, paspaudinėjus išbėga kažkas(skaičiau kad tai nėštumo požymis gali būt),šlapinuosi dažniau nei įprastai, pilvo putimas šiandien prasidėjo. Temeratūra matavausi tai nuo 36,9 iki 37,2 sviruoja(normali temperatūra būna 36,5). Ar gali būti, kad esu nestuke.gif? Nes labai jau noriu, tai gal organizmas iššaukia apgaulingus pojūčius? Dėkoju už atsakymus ir patarimus iš anksto  4u.gif

Gal šiandien patarimų sulauksiu? Nusipirkau testą, bet kažkaip dar nedrįstu darytis, bijau nusivilt unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dimutee: 04 kovo 2013 - 19:37
QUOTE(dimutee @ 2013 03 04, 20:37)
Gal šiandien patarimų sulauksiu? Nusipirkau testą, bet kažkaip dar nedrįstu darytis, bijau nusivilt  unsure.gif

Išties labai sunku kažką pakomentuot...nesusidūriau su tokia situacija. Manau, paprasčiausia pasidaryt NT.
Atsakyti
Turiu nusipirkus, bet galvoju reikia palaukt, kol praeis rytojus, kad būt garantuotai, jog mm neatėjo, bet labai jau smalsu sužinoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dimutee @ 2013 03 04, 21:50)
Turiu nusipirkus, bet galvoju reikia palaukt, kol praeis rytojus, kad būt garantuotai, jog mm neatėjo, bet labai jau smalsu sužinoti  blush2.gif

Man ir smalsu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ryte pasidarius pranešiu ką testas rodo. Tikiuos pamatyti II blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dimutee @ 2013 03 05, 00:42)
Na ryte pasidarius pranešiu ką testas rodo. Tikiuos pamatyti II  blush2.gif

Labai to linkiu wink.gif
Atsakyti
Laba diena, mielosios! turiu klausima jums :-) ar lupu sausumas gali buti nestumo pozymis? Nes man jau antra diena lupos kaip dykuma, bet burna pilna seiliu. ir apetito isvis neturiu, o nuo sokolado vakar vakare lengvai supykino, nors anksciau visad budavo megstamiausias saldumynas!mmm turetu pasirodyt uz 10 dienu. labai dekui uz atsakymus!
Atsakyti
Na deja testukas neigiamas.. verysad.gif bet tikiuosi, kad jis klysta, nes jaučiu, kad su mano organizmu kažkas ne taip, jei mmm nepasirodys tai kitą savaitę vėl pasidarysiu testuką..
Atsakyti