Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(WannaBeWithYou @ 2013 02 25, 01:46)
Patariau kaip elgčiausi pati  blush2.gif  Žinau, kad gal tai nepadėtų, bet žinojimas, jog padarei viską ką galėjai, bent jau atneštų didesnę ramybę. Na čia tik man gal taip, nepykit  4u.gif

nemanau,kad kas pyksta mirksiukas.gif nežinojimas ar šiaip kažkoks patarimas nėra blogybė wink.gif
Atsakyti
QUOTE(WannaBeWithYou @ 2013 02 25, 00:46)
Patariau kaip elgčiausi pati  blush2.gif  Žinau, kad gal tai nepadėtų, bet žinojimas, jog padarei viską ką galėjai, bent jau atneštų didesnę ramybę. Na čia tik man gal taip, nepykit  4u.gif

Nieks nepyksta lotuliukas.gif Kažkada ir aš juokingai atrodžiau, kai prasidėjus kraujavimui savaitę po to, kai sužinojau, kad laukiuos, bėgau į polikliniką... gydytojos tik pasakė - iškraujuosi... tada jos buvo neteisios. Išsaugojau. Bet man laiko buvo daugiau ir padėtis kita.
Atsakyti
Vaterlo, kaip reikalai nestuke.gif ???
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 02 25, 15:23)
Vaterlo, kaip reikalai nestuke.gif ???

Niekaip lotuliukas.gif tiksliau - kraujingai. Šiandien atėjo JOS, tai sėdžiu susisukus iš skausmo. Bet laukiau...dabar galėsiu pradėt planuot vėl. Nusipirkau net ARBOR smile.gif O Tu kaip?
Atsakyti
QUOTE(Vaterlo @ 2013 02 25, 14:27)
Niekaip  lotuliukas.gif tiksliau - kraujingai. Šiandien atėjo JOS, tai sėdžiu susisukus iš skausmo. Bet laukiau...dabar galėsiu pradėt planuot vėl. Nusipirkau net ARBOR smile.gif O Tu kaip?

Irgi parsivilko TOS cool.gif Nežinau, kaip čia bus su tuo planavimu. Jauč atidėsim kuriam laikui. Reik nutraukt maitinimą pirmiausiai,nes šnipštas gaunas.
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 02 25, 18:50)
Irgi parsivilko TOS cool.gif Nežinau, kaip čia bus su tuo planavimu. Jauč atidėsim kuriam laikui. Reik nutraukt maitinimą pirmiausiai,nes šnipštas gaunas.

Aš sumažinau iki vieno - rytinio. Reik ir jį "raukt", bet dar neprisiruošiu.
Atsakyti
Sveikos mamytės. Gal galėtumėte ir man šiek tiek padėti. Galbūt esu nėščia, o gal čia rimtesnės ligos požymiai... Nesenai baigiau sirgti, prieš 12 dienų, 5 dienas vėlavo, ir sirgau trumoiau nei įprastai. Jau maždaug savaitę laiko labai skauda krūtinę, kaip švininė, sunki, lyg ir padidėjus, kasdien maudžia pilvą, dešinę pusę ir papilvę kartais. Dažnai į tualetą bėgioju, šiek tiek silpna... Jau galvojau iš pradžių koks apendicitas gal, bet prie ko čia ta krūtinė..Testą dariausi - neigiamas. Gal kažkam yra taip buvę? Iš anksto dėkoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ve_sta @ 2013 02 28, 17:28)
Sveikos mamytės. Gal galėtumėte ir man šiek tiek padėti. Galbūt esu nėščia, o gal čia rimtesnės ligos požymiai... Nesenai baigiau sirgti, prieš 12 dienų, 5 dienas vėlavo, ir sirgau trumoiau nei įprastai. Jau maždaug savaitę laiko labai skauda krūtinę, kaip švininė, sunki, lyg ir padidėjus, kasdien maudžia pilvą, dešinę pusę ir papilvę kartais. Dažnai į tualetą bėgioju, šiek tiek silpna... Jau galvojau iš pradžių koks apendicitas gal, bet prie ko čia ta krūtinė..Testą dariausi - neigiamas. Gal kažkam yra taip buvę? Iš anksto dėkoju smile.gif

Siūlau pakartoti NT už kelių dienų. Jei neigiamas ir vistiek neramu - pas daktarą šauk. Gal koks uždegimas. Bet ne... prie ko tada krūtys? Žodžiu, sunku kažką ir pasakyt.
Atsakyti
QUOTE(Vaterlo @ 2013 02 28, 17:34)
Siūlau pakartoti NT už kelių dienų. Jei neigiamas ir vistiek neramu - pas daktarą šauk. Gal koks uždegimas. Bet ne... prie ko tada krūtys? Žodžiu, sunku kažką ir pasakyt.

Užsirašius as ryt pas ginekologą, tik va, įdomu ar jis ką matys, jei ankstyvas dar :? Įdomu ar kažkam buvę tokių simptomų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ve_sta @ 2013 02 28, 17:47)
Užsirašius as ryt pas ginekologą, tik va, įdomu ar jis ką matys, jei ankstyvas dar :? Įdomu ar kažkam buvę tokių simptomų smile.gif

Na, simptomai tai nėštumo smile.gif
O mmm kiek dienų buvo? Kraujas ar patepliojimai?
Atsakyti
QUOTE(Vaterlo @ 2013 02 28, 18:16)
Na, simptomai tai nėštumo smile.gif
O mmm kiek dienų buvo? Kraujas ar patepliojimai?

5 dienas, vietoje įprastų 7/8 blink.gif nepasakyčiau, kad tik tepliojo, bet ir nelabai gausios buvo... ax.gif
Atsakyti
Sveikos, gal dar yra nemieganciu? smile.gif Turiu jums klausyma, gal padesit. Galbut pagalvosit, kad esu kokia neismanele, bet mylejausi su vaikinu ovuliacijos diena, vaikelio mes dar tikrai neplanavom, bet ta diena taip gavosi, kad abu nesisaugojome. Zinoma labai neapdairus poelgis, bet mylejomes neilgai, tai kas ir domina mane ar gali buti, kad "uzkibo"?? PMS turi prasideti tik kita savaite, o ir nestumo testo kazkaip nedrystu pirktis, bet neseniai prasidejo skausmai pilvo apacioje, desineje puseje ir viduriai uzkietejo. Gal cia tik sutapimas.. smile.gif)
Atsakyti