Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(-Vakare- @ 2013 05 19, 12:37)
Kaip tik norejau sakyt, kad labai kantri, jei iki mmm velavimo sulauksit  biggrin.gif  as sugadinau pora NT anksciau laiko  biggrin.gif  bet vaiduokliuka pamaciau tik turejusia but mmm diena, manasis nepasirode anksciau  schmoll.gif  biggrin.gif

pries pora metu buvau nestuke.gif (vaiku neturiu), tai NT pradejo kazka rodyti tik mazdaug pora savaiciu nuo turejusiu prasideti mm dienos blink.gif
uztad per ta laika spejau ir antibijotiku kursa sugerti, ir t.t. doh.gif NT buvo svarus grazus, daktarai nieko nemate, maude pilva, sonus ir nugara, tai gyde nuo uzdegimo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gyan @ 2013 05 19, 13:51)
pries pora metu buvau  nestuke.gif (vaiku neturiu), tai NT pradejo kazka rodyti tik mazdaug pora savaiciu nuo turejusiu prasideti mm dienos  blink.gif
uztad per ta laika spejau ir antibijotiku kursa sugerti, ir t.t.  doh.gif NT buvo svarus grazus, daktarai nieko nemate, maude pilva, sonus ir nugara, tai gyde nuo uzdegimo  rolleyes.gif

dar ir taip buna blink.gif kad velavo, tai velavo, bet gydytojai, kad iskart i antibiotikus soko be tyrimu atsakymu? unsure.gif man kai pirma karta nutraukiau kt naudot buvo labai nereguliarios mmm, tai irgi kai pagalvoju, O nesekiau, o jauciu tik ji vis susivelydavo kartais, o man jau budavo baimes ir NT gadinimo doh.gif ech, kiek mum moterim daug tos kantrybes reikia, kai pagalvoji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 05 19, 13:27)
dar ir taip buna  blink.gif  kad velavo, tai velavo, bet gydytojai, kad iskart i antibiotikus soko be tyrimu atsakymu?  unsure.gif  man kai pirma karta nutraukiau kt naudot buvo labai nereguliarios mmm, tai irgi kai pagalvoju, O nesekiau, o jauciu tik ji vis susivelydavo kartais, o man jau budavo baimes ir NT gadinimo  doh.gif  ech, kiek mum moterim daug tos kantrybes reikia, kai pagalvoji  biggrin.gif

na, as uk gyvenu, tai cia su jais visko buna smile.gif
Atsakyti
Labas rytas. Kas geresnio pas jus girdeti? Jau galvojau,kad vakar sulauksiu mmm nes toks keistas jausmas buvo. Bet dar nera. Dabar isvis tik krutine issiputus ,bt 36.8 . Sakiau testa pasidarysiu nebent jeigu neateis jos ir keliausiu pas gydytoja,cia bus kita antradieni,nes gana jau metyti pinigus i bala
Atsakyti
Hmm o man nuo vakar jau nieko . Dingo pilvo maudimas .dingo ir krutu jautrumas tik tokios pabrinkusios siek tiek. Jauciuosi yprastai g.gif kaip ir seniau... kazin kaip bus ... na dar iki mm dvi dienos ax.gif galetu ir neateiti wub.gif
Atsakyti
Linkiu.kad neateiru smile.gif
Atsakyti
Man tai siandien kazkokia nesamone doh.gif

turejau vairavimo pamoka, aisku pries iseidama is namu ir i tuoleta nuejau, ir t.t., ir skysciu net jokiu negeriau ryte, o taip prispyre i tuoleta blink.gif susinepatoginau, kad reikejo prasytis sustoti blink.gif atrodo gi gali pakenteti siek tiek, nu bet sikart tai tragedija kazkokia g.gif uz pusvaladzio gryzau namo ir vel i tuoleta noriu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Doroti82 @ 2013 05 20, 10:05)
Hmm o man nuo vakar jau nieko . Dingo pilvo maudimas .dingo ir krutu jautrumas tik tokios pabrinkusios siek tiek. Jauciuosi yprastai g.gif  kaip ir seniau... kazin kaip bus ... na dar iki mm dvi dienos  ax.gif  galetu ir neateiti  wub.gif

Man tai diena pries mm viskas dingsta, ir taip vilti turiu turiu ir dingsta tada zinau ko tiketis.... linkiu aisku kad neateitu bet nescioms krutine buna jautri....
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 05 20, 14:45)
Man tai diena pries mm viskas dingsta, ir taip vilti turiu turiu ir dingsta tada zinau ko tiketis.... linkiu aisku kad neateitu bet nescioms krutine buna jautri....

NA va kad ir nuovargis dingo. Jauciuosi energinga kaip niekad lotuliukas.gif bandysim toliau juk kaskada iseis zirnis nestuke.gif na bet vilties paskutines dar nelaidoju reik palaukti memiu unsure.gif
Atsakyti
Mañ kas pusvalandis keiciasi savijauta. Tai paskauda ten apacioje kaip pries mmm. Tai nk nejauci kazin gali buti tas maudimas jei laukiesi vistiek ar turetum nieko nejausti?
Atsakyti
27 CD imeciau tos dienos OT foto parodyt kad ryskus teigiamas. Siandien vis dar toks pat ryskus OT kaip ir 27 CD nors siandien jau 30CD, negi grybauja tie testai, nes Nt neigiamas. Mmm turetu buti ryt. Krutine tik pasunkejusi ir padidejusi, karts nuo karto pamaudena pilva g.gif
Atsakyti
O tai nejau jai ovuliacijos testas teigiamas gali parodyti nestuma nesulaukus mmm ? Arckazko as cia nesupratau:)
Atsakyti