Simptomai panasus i linkiu kantrybes tom keliom dienom ir lauksim su teigiamais testais griztant
QUOTE(lapeliukas @ 2013 05 17, 07:59)
Doroti82 man kaip ie tau pan iki mm dar siandiena ir rytojus. Dariausi testa ryte snd tai neigiamas tikrai. Nors vakaryksciam po kurio laiko buvo toks matomas vaiduoklis. Siaip jau pamirsciau ta nestuma bet visdar kazkoks lyg pastovus pykinimas ko nebudavo. Siek tiek jautri krutine ir nk nejaucii daugiau . Gal turim sulaukt mmm kad kazka parodytu.
Man jau savaitei iki mmm dazniausiai krutine budavo lyg svinine , sunki ir ja skaudedavo. Kolkas to nera tik spenukai jautrus va vaikstau po papludimy su pasistojusiais visada o del testo ir as bijau jog nerodys lauksiu mm , bent jau viena diena pries kitom juk rodo jau ir 23 cd na palauksim linkiu nesulaukti mum abiem ir visom kitom laukianciom
Oj atsiprasau uz pakartotina zinute . Rasau per telefona tai kartais uzstringa
Nk as ir per tel rasau. Tai ir klaidu padarau. Aciu uz kantrybes palinkejima,jauciu jei ryt nesulauksiu gal reikia pirkt koki geresni nt nes cia 20 miu buvo ir parasyta,kad daryt 1 d veluojant mm. Nors kodel tqda vienas vaiduoklis buvo nors abu tokie patys testai net is vienos pakuotes. Dorotu,man visad krutine skaudedavo kartais net prisilietus vos pries mm bet sikart ji tiesiog tokia pilna.
QUOTE(lapeliukas @ 2013 05 17, 10:03)
Nk as ir per tel rasau. Tai ir klaidu padarau. Aciu uz kantrybes palinkejima,jauciu jei ryt nesulauksiu gal reikia pirkt koki geresni nt nes cia 20 miu buvo ir parasyta,kad daryt 1 d veluojant mm. Nors kodel tqda vienas vaiduoklis buvo nors abu tokie patys testai net is vienos pakuotes. Dorotu,man visad krutine skaudedavo kartais net prisilietus vos pries mm bet sikart ji tiesiog tokia pilna.
Panasu jog nuosirdziai to linkiu
Siandien 6DPO pradejo mausti pilvo apacia, taip lyg mmm atkeliautu, bet dar iki mmm visa savaite, pries tai dilgciojo sona biski, bet dabar jau aprimo tik tas maudimas kelia nerima , o gal tai galetu buti implantacinis koks laikotarpis
QUOTE(lapeliukas @ 2013 05 17, 14:00)
Sajko,kad jis buna 6-10 d po ovuliacijos ,tai nezinia kas cia.
6DPO tai yra 6 dienos po Ovuliacijos , kazkaip silpnumas kazkoks uzejes gal cia dar oras daro savo
Sveikutes as tai bandziau O gaudyt su testais si cikla, na ir apie 15CD rode gan ryskia testine juostele,bet ne tokia kaip kontroline, sekancia diena jau blankesne, tai ir nebedariau OT.Bet... Siandien jau 27CD, kazkokia keista nuojauta pastumejo pasidayti OT. Pasidarau ir ziuriu kad per greiciau nei minute abi juosteles vienodo ryskumo As maniau kad O jau bus praejus. Mano ciklas nera kaip laikrodukas, daznai iki 5 dienu veluoja.
QUOTE(Freja123 @ 2013 05 17, 16:17)
Sveikutes as tai bandziau O gaudyt su testais si cikla, na ir apie 15CD rode gan ryskia testine juostele,bet ne tokia kaip kontroline, sekancia diena jau blankesne, tai ir nebedariau OT.Bet... Siandien jau 27CD, kazkokia keista nuojauta pastumejo pasidayti OT. Pasidarau ir ziuriu kad per greiciau nei minute abi juosteles vienodo ryskumo As maniau kad O jau bus praejus. Mano ciklas nera kaip laikrodukas, daznai iki 5 dienu veluoja.
Esu girdejusi kad OT testai parodo ir nestuma, jai OT rode 15CD tai 27CD bus 12DPO t.y. 12 dienu po O, nusipirk NT
QUOTE(aga&aga @ 2013 05 17, 12:17)
Siandien 6DPO pradejo mausti pilvo apacia, taip lyg mmm atkeliautu, bet dar iki mmm visa savaite, pries tai dilgciojo sona biski, bet dabar jau aprimo tik tas maudimas kelia nerima , o gal tai galetu buti implantacinis koks laikotarpis
gali but ir implantacija arba ir labai didelis noras prisideda prie pojuciu Lauksim NT rezultatu po keliu dienu/savaites
QUOTE(Freja123 @ 2013 05 17, 15:17)
OT kartais buna teigiamas ir esant nestumui, nors kartais ir sumeluot gali, todel geriau nusipirkit NT. Kiek dienu iki mmm dar pagal paskaiciavimus buvo like? sekmes!
Negi istiesu ir OT gali rodyti nestuma? Kadangi nera itin reguliarios tai mm turetu prasidet 21d. Bet kaip kartais megsta ir iki 5 dienu veluoti. Beto siandien labai isskyru pagausejo Jauciu reiks NT pirkt rytoj
QUOTE(Freja123 @ 2013 05 17, 16:57)
Negi istiesu ir OT gali rodyti nestuma? Kadangi nera itin reguliarios tai mm turetu prasidet 21d. Bet kaip kartais megsta ir iki 5 dienu veluoti. Beto siandien labai isskyru pagausejo Jauciu reiks NT pirkt rytoj
gali rodyt. O isskyros kokios, netasios (vaisingos)? nes gali buti ir O veluojanti siaip ir su nestumu isskyru gali padauget, tai sunku tiksliai pasakyt. Manau NT atsakytu, bet kadangi iki mmm dar kelios dienos, jei NT bus neigiamas patarciau pakartot po keliu dienu