Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(lapeliukas @ 2013 05 14, 12:44)
Jauciu reikia sulaukti kazkaip mmm diebos ir tada daryti betvir siaip gyvenime nesu kantri. Krutines keista neskauda visai o siaip pries mm visada skaudedavo. Tik sona padilgcioja. Aciu dar karta,kad kazkas pasidalina mintimis taip lengviau:)

O kiek dienu dar iki mmm?
Zinau, kaip nekantru, as irgi neapsikentus kelis NT zymiai per ansti sugadinau biggrin.gif ir tik mmm diena blanku vaiduokliuka pamaciau wub.gif sekmes ir kantrybes jum 4u.gif
Atsakyti
Dar 4 be siandien. Nors svyryoja visada ciklas 1-2 d buna anksciau ateina:)
Atsakyti
QUOTE(lapeliukas @ 2013 05 14, 13:04)
Dar 4 be siandien. Nors svyryoja visada ciklas 1-2 d buna anksciau ateina:)

Aisku, sekmes 4u.gif griskit pasakyt kas kaip smile.gif
Atsakyti
Labas rytas. Siandien viskas kaip ir vakar. Matavausi Bt - 36.8 . Vakar teko alkoholio siek tiek isgerti,tikiuosi jeigu ka nieko bloga nebus. Kas pas jus geresnio merginos?
Atsakyti
Labas rytas. Siandien viskas kaip ir vakar. Matavausi Bt - 36.8 . Vakar teko alkoholio siek tiek isgerti,tikiuosi jeigu ka nieko bloga nebus. Kas pas jus geresnio merginos?
Atsakyti
labas rytas,mm dar nera NT neigiamas, BT 37.2 . vaikstau visa slapia,nes vis teka is manes blush2.gif
Atsakyti
Imu galvot,kad nieko cia nebus . Kazkaip pradejo pilvo apacioje mausti ,o ir testas neigiamas nors dariausi perpiet . Gal darsiandien kaip ir 13 d po fakto ir arba 13 arba 10 d p. O. Nes nzn kada ji tiksliai buvo. Kada gi jis parodys. Tiesa.
Atsakyti
QUOTE(MarijaS @ 2013 05 13, 22:12)
Sveikutes:)

Jungiuosi i Jusu buri! thumbup.gif  Krykstauju kaip mazas vaikas, nes skaitydama zinutes nu tokia sava pasijauciau:)))) Nu taip fainai wub.gif

Merginos, skaiciau skaiciau as cia daug zinuciu. Viskokiu situaciju ir pan. Norejau paklausti o ar buvo kuriai taip, kad pasimylejot per vaisingas dienas tik viena vieninteli karta ir uzkino?

Labas:) man taip buvo biggrin.gif pirmas vienas op ir yra wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bugasijus @ 2013 05 15, 18:51)
Labas:) man taip buvo biggrin.gif pirmas vienas op ir yra wub.gif

Jej, kaip smagu! Pavydziu tongue.gif Na o as si karta ir neuzkibau:) Reikes kt menesi geriau pasistengti:))))))) Tik va prasidejusios mmm ir kitokios...pykina mane, ko niekad nebudavo. Ieskosiu temos apie menesines ir nestuma.
Atsakyti
Labukas visoms busimoms ir esamoms mamytems wink.gif rasiau as anksciau apie savo pojucius sioje temoje 4u.gif stai siuo metu tikrai megaujames atostogom .o man pilveli kuo labiau tuo labiau maudzia g.gif vakar net sudiege tai labai sunerimau... krutine nera jautri bet speneliai tai kartais kaip adatu badomi jei yra lieciami. Pykint nepykina taciau toks kaip gumulas gerklej uzsriges. Ir pastovus nuovargis doh.gif iki memiu 4 dienos ... turiu testa lagamine bet dar bijau daryti.. viena jau sugadinau labai anksti rode kad zirnio nera bet nuojauta kuzda jog nestuke.gif bijau nusivilti .... be to vyras sako jog as zyst pradejau labai biggrin.gif Tiesiog labai bijau del pilvo maudimo nes anksciau maudimas toks svelnus budavo o kuo toliau tuo labiau astreja unsure.gif

Atsakyti
Doroti82 man kaip ie tau pan iki mm dar siandiena ir rytojus. Dariausi testa ryte snd tai neigiamas tikrai. Nors vakaryksciam po kurio laiko buvo toks matomas vaiduoklis. Siaip jau pamirsciau ta nestuma bet visdar kazkoks lyg pastovus pykinimas ko nebudavo. Siek tiek jautri krutine ir nk nejaucii daugiau . Gal turim sulaukt mmm kad kazka parodytu.
Atsakyti
QUOTE(lapeliukas @ 2013 05 17, 07:59)
Doroti82 man kaip ie tau pan iki mm dar siandiena ir rytojus. Dariausi testa ryte snd tai neigiamas tikrai. Nors vakaryksciam po kurio laiko buvo toks matomas vaiduoklis. Siaip jau pamirsciau ta nestuma bet visdar kazkoks lyg pastovus pykinimas ko nebudavo. Siek tiek jautri krutine ir nk nejaucii daugiau  . Gal turim sulaukt mmm kad kazka parodytu.

Man jau savaitei iki mmm dazniausiai krutine budavo lyg svinine , sunki ir ja skaudedavo. Kolkas to nera tik spenukai jautrus wink.gif va vaikstau po papludimy su pasistojusiais visada thumbup.gif o del testo ir as bijau jog nerodys smile.gif lauksiu mm , bent jau viena diena pries wink.gif kitom juk rodo jau ir 23 cd doh.gif na palauksim 4u.gif linkiu nesulaukti mum abiem wub.gif
Atsakyti