Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(mejja @ 2013 05 08, 18:46)
Labas merginos,
Pas mane kažkokie NSO vyksta ir ne kitaip  doh.gif  lotuliukas.gif
Mano ciklas įprastai 23 dienos. Dviejų dienų patepliojimą pastebėjau 18CD. Šiandien 34 CD. Mmm visdar nėra...
Sugadinti 8 NT.  Dariausi HCG praeitą savaitę, buvo 8.
Taip kad... Tas patepliojimas greičiausiai buvo ne implantacinis, o ovuliacinis arba netgi dėl kokių cistų. Nėštumo nėra

O NT buvo galiausiai teigiami, ar ne? Siaip su HCG 8 nestumas gali but, dazniausiai kiek ziau, sako nenescia, jei HCG maziau nei 1, tai 8 kaip ir rodytu nestuma. Nueikit pakartot krauja ir matysit ar dideji HCG ar ne ir nereiks pergyvent 4u.gif

QUOTE(jenny69 @ 2013 05 09, 08:02)
laba diena merginos zodziu, per mamos diena t.y sekmadieni pasidariau testa vidury dienos, kaip nujausdama, kagi ziuriu o ten dvi juosteles ryskios, ant rytojaus is ryto dar vina padariau, ir vel  teigiamas laimes ir dziaugsmo buvo belekiek. nuejau pas savo gine, bet echoskopu ji nieko nepamate dar.  MMM jau veluoja kaip 7 dienos. visi pozimiai, krutis, pykinimas, miegociau ir miegociau dienomis. bet kodel echoskopas dar nieko gimdoje nepamate... nuo keliu sav. jau matosi? nes ziauriai susinervinau, sake ateiti po savaites.

Pirmiausia- sveikinu, jus nestuke.gif
O antra- nervus i konservus ir kantrybe i virsu mirksiukas.gif jau as sitoj (ir kitose) temose kaip sugedus plokstele skambu, bet ner ko lekt pas ginekologe tik pamacius II, nes skanas pradzioj nieko gali nerodyt (gi viskas dar laaaabai miniatiuriniai), o ir pirmom savaitem jei ka mato, tai dazniausiai 'tik puslyte' 'nesimato ar viduj kas yra' 'abejoja ar atitinkamas dydis' (nes viskas milimitru dydziu eina) ir tt ir pan, jei nera jokiu tepliojimu- palaukit iki 7-8 nestumo savaites, tada jau mato ir sirdele, ir dydis jau geriau ismatuojamas, o ir nervuotis nereikia bereikalingai 4u.gif

QUOTE(Doroti82 @ 2013 05 09, 09:36)
Mes nuo praeito menesio nutareme planuoti vaikuti. Mano ciklas 28D - reguliarus.  smileysex.gif Gavosi 12CD, 13CD bei 15CD nuo pirmojo ''bandymo ''  smileysex.gif  tepraejo vos 5 dienos taciau nuo vakar pasijutau labai be jegu, nakty kamavo nemiga, toks jausmas jog noriu atsiriaugeti bet neina  doh.gif  o dabar ir pupsiu ( siek tiek svelniai pucia ) lotuliukas.gif  o pilvo maudimas ir gurguliavimas prasidejo 14 CD Taciau cia tik kelios dienos praejo , ovuliacija vyko tikriausiai  15CD tad ar buvo kam nors tokiu ankstyvu pozymiu ? ar cia man planavimo ir noro padariniai kai planuoji ir apie nieka kita galvoti neina  o iki memiu dar virs geros savaites

man irgi simptomai labai anksti prasidejo, bet manau daug ka prisisvaigimas padaro biggrin.gif man tie simptomai pasiteisino, to ir jum linkiu 4u.gif

QUOTE(Oijv @ 2013 05 09, 10:30)
Gal zinot budu kaip itinkint vyra kad pradetume planuot ir mes, nes as jauciu kad labai noriu, nors metas netinkamas, butu gerai bent jau darba pakeisti ir pradirbt pusmeti, bet taip norisi dabar. Pati nesuprantu kodel verysad.gif

na pirmiausia- tas tinkamas laikas, visaa bus kazkuo netinkamas... antra- kad nuspresit planuoti, nereiskia, kad iskart ir bus, juk bent 9 menesius uztruks kol isnesiosit, o kaip bebutu gaila, nevisom is pirmo karto ir pastoti iseina. Tai galbut kol tas nestuke.gif uzkibs ir iznesiosit jau ir laikas tinkamas bus 4u.gif sekmes poklabyj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 05 09, 15:15)
O NT buvo galiausiai teigiami, ar ne? Siaip su HCG 8 nestumas gali but, dazniausiai kiek ziau, sako nenescia, jei HCG maziau nei 1, tai 8 kaip ir rodytu nestuma. Nueikit pakartot krauja ir matysit ar dideji HCG ar ne ir nereiks pergyvent

Tai kas svarbiausia. Dvejuose vienos rūšies mačiau lyg ir vaiduoklius... Kitos rūšies absoliučiai neigiamus, ir skaitmeninis rašė: not pregnant.. Tai dar kai gavau atsakymą dėl HCG, viskas kaip ir aišku...
Gydytoja siūlė atvykti ir kartoti tyrimą. Bet pasakiau, jai kad atvyksiu po poros savaičių, tada bus 100 proc. aišku kas ir kaip. smile.gif Jei nebuvau nestuke.gif , tai gal bus užkibę, kad ir po ovuliacijos bigsmile.gif
Mano B jau prisisvaigęs wub.gif dabar jis labiau nekantrauja negu aš. Ryte vos atsikėlus klausia, na ar neprasidėjo mmm? Vis klausia, kada testą gadinsiu vėl lotuliukas.gif Nors aš jam bandžiau įkalti į galvą, kad neprisisvajotų per daug g.gif
Atsakyti
Jokio nestumo pas mane schmoll.gif Sprogo kaip koks muilo burbulas . unsure.gif Prasidejo mm ir dar toookios gauios kaip niekad . unsure.gif Tik dabar supratau ,kad tikrai jau laikas maza zmogiuka planuoti wub.gif Tikiuosi greitai pasiseks ir uzkibs 4u.gif
Atsakyti
Kas liečia kūno temperatūrą... Apie BT viskas kaip ir aišku.. Bet gal gali pasisakyti nėštukės, kada pastebėjo pakilus savo kūno temperatūrą (matuojant pažastyje)? Ar pakilusią temp. galima laikyti nėštumo požymiu? g.gif
Atsakyti
tikrai siek tik nuraminote mane;) nes labai jau laukiamas leliukas;) tepliojimu jokiu nera tik tai skausmai pilvuke.... kartais apacia pamaudzia, o kartais desiniau biski. ar buvo kam nors taip.... kai magnio isgeriu tai lyg ir pagereja... ar cia normalu? tepliojimu visiskai jokiu nera.. nu nebent kartais be kvapo bespalvos ir nedaug.. bet retai kada pastebiu... labai neramina skausmai pilve.
Atsakyti
Man temperatura pakylo po savaites nuo pastojimo. Nosyte pradejo varvet, nors ir nebuvau persisaldzius. Jokiu pykinimu, nuovargio. Isskyrus naktinius pasivaiksciojimus iki saldytuvo ;D
Atsakyti
o as tai miegociau ir miegociau dienomis ir naktimis, tik galva padedu ir viskas uzmiegu, o anksciau su ,miegu nekas buvo, uzmigd daug laiko reikedavo. taip pat prasidejo lakstimai i tualeta, naktimis irgi. ir visalaika toks sotumo ir pilvo putimo jausmas.. atroda valgau maziau negu anksciau, o jauciuosi kad buciau sustorejusi.
Atsakyti
QUOTE(jenny69 @ 2013 05 09, 18:11)
tikrai siek tik nuraminote mane;) nes labai jau laukiamas leliukas;) tepliojimu jokiu nera tik  tai skausmai pilvuke.... kartais apacia pamaudzia, o kartais desiniau biski. ar buvo kam nors taip.... kai magnio isgeriu tai lyg ir pagereja... ar cia normalu? tepliojimu visiskai jokiu nera.. nu nebent kartais be kvapo bespalvos ir nedaug.. bet retai kada pastebiu... labai neramina skausmai pilve.

Tikrai normalu, nesijaudinkit 4u.gif Taip ir turi būti smile.gif
Atsakyti
aciu;)) nes jau man mintis visokios list i galva prdejo.. kaip negimdinis nestumas ir taip toliau;(( tokia as jau esu.. is pradziu apie blogiausia galvoju
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2013 05 08, 18:46)
Labas merginos,
Pas mane kažkokie NSO vyksta ir ne kitaip  doh.gif  lotuliukas.gif
Mano ciklas įprastai 23 dienos. Dviejų dienų patepliojimą pastebėjau 18CD. Šiandien 34 CD. Mmm visdar nėra...
Sugadinti 8 NT. smile.gif Dariausi HCG praeitą savaitę, buvo 8.
Taip kad... Tas patepliojimas greičiausiai buvo ne implantacinis, o ovuliacinis arba netgi dėl kokių cistų. Nėštumo nėra smile.gif

Mejja o laboratorija, kurioje daret hcg tyrima nepateike normu p/l nestumo laika?
Nes hcg 8 kaip ir teigiamas. Ir patepliojimas drisciau teigti - implantacinis ax.gif Nes pati esu su juo susidurusi.
Skirtinguose saltiniuose pateikiamos skirtingos hcg normos. Pvz: hcg levels
Ar neturite galimybes artimiausiu metu pakartoti?
Atsakyti
QUOTE(jenny69 @ 2013 05 09, 18:56)
aciu;)) nes jau man mintis visokios list i galva prdejo.. kaip negimdinis nestumas ir taip toliau;(( tokia as jau esu.. is pradziu apie blogiausia galvoju

Nusiraminkit, viskas bus gerai smile.gif

QUOTE(Samanta @ 2013 05 09, 19:27)
Mejja o laboratorija, kurioje daret hcg tyrima nepateike normu p/l nestumo laika?
Nes hcg 8 kaip ir teigiamas. Ir patepliojimas drisciau teigti - implantacinis  ax.gif  Nes pati esu su juo susidurusi.
Skirtinguose saltiniuose pateikiamos skirtingos hcg normos. Pvz: hcg levels
Ar neturite galimybes artimiausiu metu pakartoti?

Aš su gydytoja tik telefonu kalbėjau g.gif Tai ji man pasakė, kad HCG 8, siūlė kartoti tyrimą šią savaitę. Bet nusprendžiau palaukti. O be to man ir su darbu problematiška iš ryto pabėgti doh.gif Jei lygiai po savaitės nepasirodys mmm, registruosiuos pas gydytoją vėl gegužės 20-ai dienai.
Kas liečia tepliojimą, tai tam gali būti begalės priežasčių: ir ovuliacinis ir implantacinis ir dėl sveikatos sutrikimų g.gif Šiuo atveju sunku suprasti, kadangi tris mėnesius metu svorį, tai dėl nukritusio svorio galėjo sutrikti mmm ciklas ir ovuliacija nusikelti vėliau g.gif
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2013 05 09, 20:11)
Nusiraminkit, viskas bus gerai smile.gif
Aš su gydytoja tik telefonu kalbėjau  g.gif Tai ji man pasakė, kad HCG 8, siūlė kartoti tyrimą šią savaitę. Bet nusprendžiau palaukti. O be to man ir su darbu problematiška iš ryto pabėgti  doh.gif Jei lygiai po savaitės nepasirodys mmm, registruosiuos pas gydytoją vėl gegužės 20-ai dienai.
Kas liečia tepliojimą, tai tam gali būti begalės priežasčių: ir ovuliacinis ir implantacinis ir dėl sveikatos sutrikimų  g.gif Šiuo atveju sunku suprasti, kadangi tris mėnesius metu svorį, tai dėl nukritusio svorio galėjo sutrikti mmm ciklas ir ovuliacija nusikelti vėliau  g.gif

Na, anyway. Priezasciu gali but ivairiu. Lauksim serialo atomazgos 4u.gif
Atsakyti