QUOTE(mejja @ 2013 05 08, 18:46)
Labas merginos,
Pas mane kažkokie NSO vyksta ir ne kitaip
Mano ciklas įprastai 23 dienos. Dviejų dienų patepliojimą pastebėjau 18CD. Šiandien 34 CD. Mmm visdar nėra...
Sugadinti 8 NT. Dariausi HCG praeitą savaitę, buvo 8.
Taip kad... Tas patepliojimas greičiausiai buvo ne implantacinis, o ovuliacinis arba netgi dėl kokių cistų. Nėštumo nėra
Pas mane kažkokie NSO vyksta ir ne kitaip
Mano ciklas įprastai 23 dienos. Dviejų dienų patepliojimą pastebėjau 18CD. Šiandien 34 CD. Mmm visdar nėra...
Sugadinti 8 NT. Dariausi HCG praeitą savaitę, buvo 8.
Taip kad... Tas patepliojimas greičiausiai buvo ne implantacinis, o ovuliacinis arba netgi dėl kokių cistų. Nėštumo nėra
O NT buvo galiausiai teigiami, ar ne? Siaip su HCG 8 nestumas gali but, dazniausiai kiek ziau, sako nenescia, jei HCG maziau nei 1, tai 8 kaip ir rodytu nestuma. Nueikit pakartot krauja ir matysit ar dideji HCG ar ne ir nereiks pergyvent
QUOTE(jenny69 @ 2013 05 09, 08:02)
laba diena merginos zodziu, per mamos diena t.y sekmadieni pasidariau testa vidury dienos, kaip nujausdama, kagi ziuriu o ten dvi juosteles ryskios, ant rytojaus is ryto dar vina padariau, ir vel teigiamas laimes ir dziaugsmo buvo belekiek. nuejau pas savo gine, bet echoskopu ji nieko nepamate dar. MMM jau veluoja kaip 7 dienos. visi pozimiai, krutis, pykinimas, miegociau ir miegociau dienomis. bet kodel echoskopas dar nieko gimdoje nepamate... nuo keliu sav. jau matosi? nes ziauriai susinervinau, sake ateiti po savaites.
Pirmiausia- sveikinu, jus
O antra- nervus i konservus ir kantrybe i virsu jau as sitoj (ir kitose) temose kaip sugedus plokstele skambu, bet ner ko lekt pas ginekologe tik pamacius II, nes skanas pradzioj nieko gali nerodyt (gi viskas dar laaaabai miniatiuriniai), o ir pirmom savaitem jei ka mato, tai dazniausiai 'tik puslyte' 'nesimato ar viduj kas yra' 'abejoja ar atitinkamas dydis' (nes viskas milimitru dydziu eina) ir tt ir pan, jei nera jokiu tepliojimu- palaukit iki 7-8 nestumo savaites, tada jau mato ir sirdele, ir dydis jau geriau ismatuojamas, o ir nervuotis nereikia bereikalingai
QUOTE(Doroti82 @ 2013 05 09, 09:36)
Mes nuo praeito menesio nutareme planuoti vaikuti. Mano ciklas 28D - reguliarus. Gavosi 12CD, 13CD bei 15CD nuo pirmojo ''bandymo '' tepraejo vos 5 dienos taciau nuo vakar pasijutau labai be jegu, nakty kamavo nemiga, toks jausmas jog noriu atsiriaugeti bet neina o dabar ir pupsiu ( siek tiek svelniai pucia ) o pilvo maudimas ir gurguliavimas prasidejo 14 CD Taciau cia tik kelios dienos praejo , ovuliacija vyko tikriausiai 15CD tad ar buvo kam nors tokiu ankstyvu pozymiu ? ar cia man planavimo ir noro padariniai kai planuoji ir apie nieka kita galvoti neina o iki memiu dar virs geros savaites
man irgi simptomai labai anksti prasidejo, bet manau daug ka prisisvaigimas padaro man tie simptomai pasiteisino, to ir jum linkiu
QUOTE(Oijv @ 2013 05 09, 10:30)
Gal zinot budu kaip itinkint vyra kad pradetume planuot ir mes, nes as jauciu kad labai noriu, nors metas netinkamas, butu gerai bent jau darba pakeisti ir pradirbt pusmeti, bet taip norisi dabar. Pati nesuprantu kodel
na pirmiausia- tas tinkamas laikas, visaa bus kazkuo netinkamas... antra- kad nuspresit planuoti, nereiskia, kad iskart ir bus, juk bent 9 menesius uztruks kol isnesiosit, o kaip bebutu gaila, nevisom is pirmo karto ir pastoti iseina. Tai galbut kol tas uzkibs ir iznesiosit jau ir laikas tinkamas bus sekmes poklabyj