QUOTE(egluti @ 2013 05 09, 07:13)
mejja, bet hcg 8, jau kaip ir nėštumą rodo
kokio jautrumo jūsų testai???
siūlyčiau pakartoti hcg, juk jei darėtės praėjusią savaitę, skaičiai turėtų būti gerokai ūgtelėję
Atrodo, pakankamai jautrūs... Bandžiau skaitmeninį net
Man gydytoja sakė, kad ne nėščios moters organizme hcg gali būti iki 30
Dar palauksiu kitos savaitės ir gadinsiu testą, o jei per kitą savaitę nepasirodys mmm, vėl registruosiuos pas gydytoją.
QUOTE(jenny69 @ 2013 05 09, 08:02)
bet kodel echoskopas dar nieko gimdoje nepamate... nuo keliu sav. jau matosi? nes ziauriai susinervinau, sake ateiti po savaites.
Dar anksti, nusiraminkit
Palaukit porą savaitėlių, tada rodys ir plakančią širdutę
QUOTE(Doroti82 @ 2013 05 09, 09:36)
Taciau cia tik kelios dienos praejo , ovuliacija vyko tikriausiai 15CD tad ar buvo kam nors tokiu ankstyvu pozymiu ?
Čia jau laaaabai ankstyvi požymiai, greičiausiai iš didelio noro
O ištikrųjų kada po pastojimo (jei tiksliai žinoma, kada galėjo užkibti), pradeda reikštis pirmieji požymiai??? Man pačiai labai įdomu
QUOTE(Oijv @ 2013 05 09, 10:30)
Gal zinot budu kaip itinkint vyra kad pradetume planuot ir mes, nes as jauciu kad labai noriu, nors metas netinkamas, butu gerai bent jau darba pakeisti ir pradirbt pusmeti, bet taip norisi dabar. Pati nesuprantu kodel
Ech.. Vis tie pinigai.. Finansinė gerovė toks nestabilus dalykas... Niekada negali žinoti, kaip pasisuks gyvenimas. Vieną dieną turi puikų butą, nuostabų darbą ir mašiną.. Kitą dieną gali nebeturėti nieko ir atvirkščiai
Mes patys neplanavom, bet po to, kai pasirodė tas kraujavimas prieš mmm, pradėjau B sakyti, kad visko gali būti, gal laukiuosi??? Ir kai testai vienas po kito buvo neigiami, labai rimtai pakalbėjom, kad jeigu nesilaukiu, bandykime planuoti
Tai nuo gegužės 2d. nesisaugome ir žiūrėsim, kas bus. Nes teoriškai ovuliacija senokai praėjus (paskutinės mmm buvo balandžio 5d.), įdomu įmanoma pastoti ar ne
Pralauksiu porą savaičių ir tada paaiškės
Kas liečia pojučius, visi pojūčiai kaip prieš mmm. Iškyrus vieną dalyką, ištisą dieną kūno temperatūra (matuojant pažastyje), laikosi 37.0-37.2;
Man jau net nervas nebeima. Įdomu kuo čia viskas baigsis...
pastarosios dvi savaitės jau taip ištampė nervus, kad dabar jau visiškai atsipalaidavau ir tiesiog laukiu