Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(-Vakare- @ 2013 05 04, 09:40)
kantrybes, gal ovuliacija velyva buvo, o gal tiesiog esat viena is tu moteru, kuriom testai iskarto nerodo  ax.gif  stiprybes ir daug kantrybes jum  4u.gif

Aciu smile.gif . Lauksim...
Atsakyti
niekas man taip ir nepatare nieko;(((
Atsakyti
QUOTE(jenny69 @ 2013 05 04, 14:14)

na pirmas dalykas turetum pasidaryt nestumo testa, jei veluoja menesines smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 04 gegužės 2013 - 14:42
QUOTE(-Vakare- @ 2013 05 04, 06:11)
Na mmm jau veluoja, pozymius jauciat, darykit NT  mirksiukas.gif   kantri esat, kad iki dabar nepasidaret  biggrin.gif 
O pas gine patarviu neskubet, nebent krauja norit priduot, kad patvirtint nestuma, kitaip ji nelabai ka taip anksti ir gali pasakyt, tai kad nereiktu bereikalingai nervintis,kad ji dar nieko nrmate, ar puslyte tuscia atrodo, ar dydis milimetro dalele mazesnis pasirode... Geriau luktelkit iki 7- 8 sav, kai jau viskas aiskiau buna   4u.gif

QUOTE(jenny69 @ 2013 05 04, 13:14)

aukstesnis komentaras buvo atsakymas i jusu posta mirksiukas.gif O ka jum daugiau galima patart- pirmiausia darykites NT, forume niekas jum nenustatys, ar yra nestumas ar ne ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Astreja-: 04 gegužės 2013 - 16:52
QUOTE(sandy26 @ 2013 05 04, 09:46)
Aciu smile.gif . Lauksim...

Na va ir sulaukiau, tik ne to ko tikejausi, vakar vakare pasirode mmmm. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sandy26 @ 2013 05 05, 12:43)
Na va ir sulaukiau, tik ne to ko tikejausi, vakar vakare pasirode mmmm.  verysad.gif

nu va verysad.gif tikekimes kita menesi pasiseks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandy26 @ 2013 05 05, 12:43)
Na va ir sulaukiau, tik ne to ko tikejausi, vakar vakare pasirode mmmm.  verysad.gif

4u.gif as irgi laukiu snd mmm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 05 05, 14:22)
nu va  verysad.gif  tikekimes kita menesi pasiseks  4u.gif

nusprendziau vaziuot pas gydytojus, nes jau 2 metai vis tikiuosi nestuke.gif , bet kaip nera, taip nera. Ieskosiu priezasties kodel taip yra.
Atsakyti
QUOTE(sandy26 @ 2013 05 05, 19:39)
nusprendziau vaziuot pas gydytojus, nes jau 2 metai vis tikiuosi  nestuke.gif  , bet kaip nera, taip nera. Ieskosiu priezasties kodel taip yra.

tikiuosi issiaiskinsi priezasti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jenny69 @ 2013 05 04, 06:53)
sveikos merginos. Vel as;) zodziu. su vyru darbavomes visa menesi... man jau menesines veluoja kaip 3dienos. skauda spenialiai, visalaika noriu miego. pradejo viskas erzinti... ir dar labai skauda pilvuko apacia.. nu tas skausmas nera toks astrus.. toks kaip maudimas... dazniausiai rytais kaip atsikeliu is lovos...kada jau galiu daryti nestumo testa? kiek dieneliu  turi uzveluoti menesines? eisiu pirmadieni pas gine.. bet va nesulaukiu as to pirmadienio. krutis ziauriai jautri... ir visalaika jauciuosi lyg buciau privalgus belekiek visko, taip pat uzketejo viduriai ir ispute pilvo apacia.. pilvukas ne toks kaip anksciau,, galvojau kad cia daug valgyt pradejau.. bet jau trecia diena save stebiu... vissai mazai valgau, o jauciuosi soti, kart nuo karto dar toks pykinimas uzeina... padidejo spenialiai, ziauriai jautrus, maudzia nugara(daugiau apacia) ZODZIU.. NEZINAU KAIP MAN SULAUKTI TI PIRMADIENIO:)) padekite man;)))

PS. nepykit uz klaidas, esu nelietuve wink.gif aciu, laukiu pagalbos

Nestumo testus kada nori tada darai, vienos daros pries mm kitos veluojant, kaip kas nori, forumuose nereik klaust kada darytis testa... jei jau tiek pozymiu jauciat tai ko dar testo nesidarot.... kai pasidarysit testa tada rasykit, dabar nera daugiau ka komentuot i jusu posta
Atsakyti

O man vakar, 8 dienas velavusios pargrizo palaidunes mmm gun_bandana.gif
Pradzioj tik ramiai patepliojo, galvojau gal geras zenklas, gal tvirtinasi...bet pasirodo kad neisitvirtino niekas...
Si menesi neplanuosim...laukia vestuves - didelis balius tai ramiai gegužę praleisiu.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandy26 @ 2013 05 05, 20:39)
nusprendziau vaziuot pas gydytojus, nes jau 2 metai vis tikiuosi  nestuke.gif  , bet kaip nera, taip nera. Ieskosiu priezasties kodel taip yra.

Deja ir man pasirode:(ziauru 2 metus bandyti pastoti. Tikiuosi issiaiskinsit greitai ir greitai busit nestuke.gif mes su vyru nusprendem palaukti. as zinau kad metas mums neypatingai palankus finansiskai, bet mano visas kunas ir protas sako, kad dabar noriu leliuko smile.gif wub.gif gal netyciuka Dievulis padovanos blush2.gif
Atsakyti