Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(gintia86 @ 2013 05 03, 14:25)
Mergaites, man buvo panasiai, deja testas pradeda rodyti po 14 dienu po ovuliacijos, taip ir man nutiko taip pat.... mmm turejo buti 16 kovo, o ,kad niescia esu parode tik sugadinus 3 NT...
pirmaji dariausi o3.17, antraji 03.19.....susigraudinau, nuejau pas G 20 kovo, o ji man ir pasake palaukti dar savaite , taigi jau 26 NT parode dvi ryskias juosteles...o kad pasitvirtintu nuejau i privacia, pas labai gera gydytoja cia Klaipedoje ir ji man parode jau ir taskuti juoda per vaginalini echo:) 4,5mm: ) taigi, lukterekite, truputis daugiau kantrybes ir jai jau taip nekantraujate priduokite kraujo testa HCG

Tai po 10d nuo nesulauktu mm?
Atsakyti
QUOTE(sandy26 @ 2013 05 03, 15:22)
Tai tu ryte pasidaryk dar viena. O koki testa pirkai?

Instant view. Nu jeigu nesulauksiu iki savaites galo mmm, vel reikes darytis
Atsakyti
Aš su blogom žiniom ateinu - šiandien pasirodė mm, nustojo skaudėti pilvą ir krūtinę. Apėmė visiška neviltis, kad ir vėl nepavyko verysad.gif Pirmadienį eisiu tirtis hormonus.
Keistas šis ciklas buvo - vietoj 28 - 30 d. ilgio išsitęsė iki 38 d.
Visoms kuo didžiausios sėkmės gandrų gaudyme 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oijv @ 2013 05 03, 15:28)
Instant view. Nu jeigu nesulauksiu iki savaites galo mmm, vel reikes darytis

O as nusipirkau clearblue. Instrukcijoje raso, kad ji galima naudot net nesulaukus menesiniu, tiesa atsakymas bus teisingas tik 50%, o likus 1 dienai iki mmm 95 %. Bandysiu rytoj ryte daryt ta NT. Ziuresiu ka parodys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintia86 @ 2013 05 03, 14:25)
Mergaites, man buvo panasiai, deja testas pradeda rodyti po 14 dienu po ovuliacijos, taip ir man nutiko taip pat.... mmm turejo buti 16 kovo, o ,kad niescia esu parode tik sugadinus 3 NT...
pirmaji dariausi o3.17, antraji 03.19.....susigraudinau, nuejau pas G 20 kovo, o ji man ir pasake palaukti dar savaite , taigi jau 26 NT parode dvi ryskias....

Sveikinimai!! Kaip mane ikvepia tokie pasisakymai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandy26 @ 2013 05 03, 17:51)
O as nusipirkau clearblue. Instrukcijoje raso, kad ji galima naudot net nesulaukus menesiniu, tiesa atsakymas bus teisingas tik 50%, o likus 1 dienai iki mmm 95 %. Bandysiu rytoj ryte daryt ta NT. Ziuresiu ka parodys smile.gif

lauksim tavo rezultatu smile.gif . As nusprendziau palaukti iki pirmadienio ir vel kartoti:)
Atsakyti
sveikos merginos. Vel as;) zodziu. su vyru darbavomes visa menesi... man jau menesines veluoja kaip 3dienos. skauda spenialiai, visalaika noriu miego. pradejo viskas erzinti... ir dar labai skauda pilvuko apacia.. nu tas skausmas nera toks astrus.. toks kaip maudimas... dazniausiai rytais kaip atsikeliu is lovos...kada jau galiu daryti nestumo testa? kiek dieneliu turi uzveluoti menesines? eisiu pirmadieni pas gine.. bet va nesulaukiu as to pirmadienio. krutis ziauriai jautri... ir visalaika jauciuosi lyg buciau privalgus belekiek visko, taip pat uzketejo viduriai ir ispute pilvo apacia.. pilvukas ne toks kaip anksciau,, galvojau kad cia daug valgyt pradejau.. bet jau trecia diena save stebiu... vissai mazai valgau, o jauciuosi soti, kart nuo karto dar toks pykinimas uzeina... padidejo spenialiai, ziauriai jautrus, maudzia nugara(daugiau apacia) ZODZIU.. NEZINAU KAIP MAN SULAUKTI TI PIRMADIENIO:)) padekite man;)))

PS. nepykit uz klaidas, esu nelietuve wink.gif aciu, laukiu pagalbos
Atsakyti
QUOTE(Oijv @ 2013 05 03, 20:39)
lauksim tavo rezultatu smile.gif . As nusprendziau palaukti iki pirmadienio ir vel kartoti:)

Na va, pasidariau ir as, neigiama parode verysad.gif . Belieka laukt.....
Atsakyti
Na mmm jau veluoja, pozymius jauciat, darykit NT mirksiukas.gif kantri esat, kad iki dabar nepasidaret biggrin.gif
O pas gine patarviu neskubet, nebent krauja norit priduot, kad patvirtint nestuma, kitaip ji nelabai ka taip anksti ir gali pasakyt, tai kad nereiktu bereikalingai nervintis,kad ji dar nieko nrmate, ar puslyte tuscia atrodo, ar dydis milimetro dalele mazesnis pasirode... Geriau luktelkit iki 7- 8 sav, kai jau viskas aiskiau buna 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sandy26 @ 2013 05 04, 07:02)
Na va, pasidariau ir as, neigiama parode  verysad.gif  . Belieka laukt.....

Kiek jau mmm veluoja? Neismeskit testo iskarto, pradzioj vaiduokliukas gali veliau islyst 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandy26 @ 2013 05 04, 08:02)
Na va, pasidariau ir as, neigiama parode  verysad.gif  . Belieka laukt.....

Jo tas laukimas zudo doh.gif isvis nebesuprantu, pakraujavau pora kart vakar is siandien ryte, bet ne taip kaip per mm, o siek tiek tik. Gal jau prasides mm
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 05 04, 08:11)
Na mmm jau veluoja, pozymius jauciat, darykit NT  mirksiukas.gif  kantri esat, kad iki dabar nepasidaret  biggrin.gif 
O pas gine patarviu neskubet, nebent krauja norit priduot, kad patvirtint nestuma, kitaip ji nelabai ka taip anksti ir gali pasakyt, tai kad nereiktu bereikalingai nervintis,kad ji dar nieko nrmate, ar puslyte tuscia atrodo, ar dydis milimetro dalele mazesnis pasirode... Geriau luktelkit iki 7- 8 sav, kai jau viskas aiskiau buna  4u.gif
Papildyta:

Kiek jau mmm veluoja? Neismeskit testo iskarto, pradzioj vaiduokliukas gali veliau islyst  4u.gif

man jau savaite veluoja, o testukas buvo elektroninis, jis rase ne nescia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sandy26 @ 2013 05 04, 08:15)
man jau savaite veluoja, o testukas buvo elektroninis, jis rase ne nescia verysad.gif

kantrybes, gal ovuliacija velyva buvo, o gal tiesiog esat viena is tu moteru, kuriom testai iskarto nerodo ax.gif stiprybes ir daug kantrybes jum 4u.gif
Atsakyti