Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(sandy26 @ 2013 05 03, 08:50)
Man labai keista paliko, nes kai turejo but menesines, pasidariau ovuliacijos testa ir jis buvo teigiamas.Instrukcijoje rasoma, kad teigiamas testas gali buti jei vyksta ovuliacija, jei vartojami stiprus vaistai ir jei moteris nescia.

Na tai tuo labaiu reikia NT daryt smile.gif O plius ir mmm veluoja jau kiek. Manau laukiates mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 05 03, 09:55)
Na tai tuo labaiu reikia NT daryt  smile.gif  O plius ir mmm veluoja jau kiek. Manau laukiates  mirksiukas.gif

Na bandysiu rytoj ryte pasidaryt NT, nors abejoju kad ten bus kazkas gero....
Atsakyti
QUOTE(pokst @ 2013 05 02, 21:46)
Aš nekantruolė, tai kreipiuosi patarimo smile.gif paskutinės mm buvo balandžio 16 d. Ciklas reguliarus 28 d. Nesisaugojom 04.30, o čia kaip ir neplanuotai lyg ir į vaisinga diena pataikėm smile.gif kaip greitai gali pasirodyti požymiai? Ar verta jau pabandyti kokį itin jautru testuka? Fantazija nesiskundžiu, tai jaučiu pilvo maudimas kai apie tai tiek galvoji ir atrodo didesnis nei iš tiesu yra. Lyg ir krūtinę pamaudžia nuo šiandien popietės...

Mano situacija panasi,tik tiek kad ciklas nereguliarus,ir stimuliacija vyko vaistuku pagalba blush2.gif
As jau taip pat labai nekamntrauju del testuko,siandien jau 6 DPO, bet nei krutines skauda nieko,tik pilvas jautrus,bet gali buti nuo vaistu,dar papildomai progesterono zvakutes vartoju g.gif
Taip nekantru,o hcg tik 10 d. einu doh.gif ir bijau ir laukiu....
Atsakyti
Sveikos, esu cia visiska naujoke. Gal isgirsiu is Jusu kokiu patarimu smile.gif mmm turejo buti 28d ir niekaip nera. Dvi dienas is eiles maudzia nugaros apacia ir pilvo apacia net praktiskai nenustoja, bet nera skausmo kad neitu kenteti. Jokio kraujavimo nebuvo, testa dariausi vakar neigiamas, BT 37,2. Kaip atrodo uzkibo cia mums kazkas nestuke.gif ? ar ne? seip neplavanom, bet labai noreciau vaikelio. wub.gif Paskutini karta kai mylejomes baigem nutrauktu aktu. Nebezinau ka begalvoti.
Atsakyti
QUOTE(Oijv @ 2013 05 03, 11:07)
Sveikos, esu cia visiska naujoke. Gal isgirsiu is Jusu kokiu patarimu smile.gif mmm turejo buti 28d ir niekaip nera. Dvi dienas is eiles maudzia nugaros apacia ir pilvo apacia net praktiskai nenustoja, bet nera skausmo kad neitu kenteti. Jokio kraujavimo nebuvo, testa dariausi vakar neigiamas, BT 37,2. Kaip atrodo uzkibo cia mums kazkas nestuke.gif ? ar ne? seip neplavanom, bet labai noreciau vaikelio. wub.gif  Paskutini karta kai mylejomes baigem nutrauktu aktu. Nebezinau ka begalvoti.

pas mane panasi situacija smile.gif pasidariau testa ir nestuke.gif tad pabandyk sugadint vien NT ir tu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina_klp @ 2013 05 03, 13:24)
pas mane panasi situacija smile.gif pasidariau testa ir  nestuke.gif  tad pabandyk sugadint vien NT ir tu smile.gif

teks lekt pirkt ir rytoj ryte darytis, nes pirma net ne su rytiniu slapimu dariausi. Nes kazkaip jausmas yra toks, kad menesiniu nesulauksiu greitai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Oijv @ 2013 05 03, 13:07)
Sveikos, esu cia visiska naujoke. Gal isgirsiu is Jusu kokiu patarimu smile.gif mmm turejo buti 28d ir niekaip nera. Dvi dienas is eiles maudzia nugaros apacia ir pilvo apacia net praktiskai nenustoja, bet nera skausmo kad neitu kenteti. Jokio kraujavimo nebuvo, testa dariausi vakar neigiamas, BT 37,2. Kaip atrodo uzkibo cia mums kazkas nestuke.gif ? ar ne? seip neplavanom, bet labai noreciau vaikelio. wub.gif  Paskutini karta kai mylejomes baigem nutrauktu aktu. Nebezinau ka begalvoti.

O kokio pobudzio skausma tu jauti? Pas mane panasi situacija, o skausmas lyg pries mmm. Siandien jau jo kaip ir nebejauciu. Skaiciau, kad gali buti ir nuo streso.
Atsakyti
QUOTE(sandy26 @ 2013 05 03, 13:47)
O kokio pobudzio skausma tu jauti? Pas mane panasi situacija, o skausmas lyg pries mmm. Siandien jau jo kaip ir nebejauciu. Skaiciau, kad gali buti ir nuo streso.

Man irgi toks jausmas, kad tuoj sirgsiu, bet niekaip nesergu. Prie pilvo maudimo ir nugara keista, maudzia nugaros apacia. Streso jokio siuo metu kaip ir nera, ir su vyru nesipykstam. Abejoju ar tai galetu buti mano atveju. Na ziuresim ka NT rodys rytoj
Atsakyti
[quote=Oijv,2013 05 03, 13:56]
Man irgi toks jausmas, kad tuoj sirgsiu, bet niekaip nesergu. Prie pilvo maudimo ir nugara keista, maudzia nugaros apacia. Streso jokio siuo metu kaip ir nera, ir su vyru nesipykstam. Abejoju ar tai galetu buti mano atveju. Na ziuresim ka NT rodys rytoj

Lygiai taip pat kaip ir man. As irgi rytoj bandysiu daryt testa smile.gif.
Atsakyti
[quote=sandy26,2013 05 03, 14:12]
[quote=Oijv,2013 05 03, 13:56]

Lygiai taip pat kaip ir man. As irgi rytoj bandysiu daryt testa smile.gif.
[/quote]
As jau po darbo iskart i vaistine. Deja vel neigiamas.sad.gif(((
Atsakyti
QUOTE(Oijv @ 2013 05 03, 15:14)
As jau po darbo iskart i vaistine. Deja vel neigiamas.sad.gif(((

Tai tu ryte pasidaryk dar viena. O koki testa pirkai?
Atsakyti
Mergaites, man buvo panasiai, deja testas pradeda rodyti po 14 dienu po ovuliacijos, taip ir man nutiko taip pat.... mmm turejo buti 16 kovo, o ,kad niescia esu parode tik sugadinus 3 NT...
pirmaji dariausi o3.17, antraji 03.19.....susigraudinau, nuejau pas G 20 kovo, o ji man ir pasake palaukti dar savaite , taigi jau 26 NT parode dvi ryskias juosteles...o kad pasitvirtintu nuejau i privacia, pas labai gera gydytoja cia Klaipedoje ir ji man parode jau ir taskuti juoda per vaginalini echo:) 4,5mm: ) taigi, lukterekite, truputis daugiau kantrybes ir jai jau taip nekantraujate priduokite kraujo testa HCG
Atsakyti