Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(bratze @ 2013 05 01, 18:09)
Sveikutes  4u.gif
Mano ciklas 30 dienu ,paskutines mm buvo kovo 28d ,o nesisaugojau vieninteli karta 14 Balandzio ,tai paskaiciavau ,kad lyg ir per pacias vaisingiausias dienas pakliuvo  g.gif  Mm turejo prasideti 28d -29d ,bet neprasidejo .Vis pamaudzia pilvo apacia ,tai viena sona ,tai kita ,tai skausmas i nugara nueina net nesuprantu .Pasidariau jau tris NT !Ir visi neigiami ,tai galvoju gal laukiuosiu ,bet per mazai laiko ,kad NT parodytu ? Ar buvo kamnors taip ?

Na va, pas mane ta pati situacija. Laukiu mėnesinių - nėra biggrin.gif Paskutinės buvo balandžio 4d. Ciklas 23dienos.
Pilvą maudė pusantros savaitės, šiandien nebemaudžia. NT neigiami.
Ryt keliauju pas gydytoja, nes jau nervai nebelaiko doh.gif

Merginos, o koks pas jus tas krūtinės jautrumas?
Pas mane pajautrėjo. Bet tas jautrumas toks juokingas ir labai nemalonus. Kai maitinau dukrytę kankino toks pat jausmas. Pvz. pagalvodavau, kad laikas maitinti ir pienas pradėdavo bėgti,o krūtinę nudiegdavo toks nemalonus jausmas unsure.gif Tai ir dabar taip pat doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2013 05 01, 18:21)
Na va, pas mane ta pati situacija. Laukiu mėnesinių - nėra biggrin.gif Paskutinės buvo balandžio 4d. Ciklas 23dienos.
Pilvą maudė pusantros savaitės, šiandien nebemaudžia. NT neigiami.
Ryt keliauju pas gydytoja, nes jau nervai nebelaiko  doh.gif

Merginos, o koks pas jus tas krūtinės jautrumas?
Pas mane pajautrėjo. Bet tas jautrumas toks juokingas ir labai nemalonus. Kai maitinau dukrytę kankino toks pat jausmas. Pvz. pagalvodavau, kad laikas maitinti ir pienas pradėdavo bėgti,o krūtinę nudiegdavo toks nemalonus jausmas  unsure.gif Tai ir dabar taip pat  doh.gif

Man isvis nemaudzia schmoll.gif Bet tos areoles atrodo ,kad padidejo arba vaidenasi jau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien buvau pas gydytoją, paėmė kraujo. Pirmadienį paaiškės, ar laukiuosi, ar organizmas "durniuoja" ax.gif
Atsakyti
[quote=mejja,2013 04 30, 16:21]
Mėnesinių visdar nesulaukiu.
NT planuoju gadinti penktadienį ax.gif O tada pirmadienį. Jei ir tada neigiamas, pirmadienį skambinsiu į polikliniką ir reigstruosiuos vizitui. Nes mmm šiaip sau vėluoti negali schmoll.gif Pilvo apačią maudžia nuo ryto iki vakaro jau savaitę.

Sveikos merginos,

Ir aš ateinu su tokiais pat simptomais, kai Mejja. Mano ciklas svyruoja tarp 28 - 30 dienų. Paskutinės mm buvo kovo 26. Jau beveik 10 dienų krūtinė neapsakomai skausminga (paprastai tokia būna 2-3 dienas iki mm, o dabar taip ilgai g.gif ). Pilvo maudimas, tok kaip prieš mm irgi tęsiasi jau antra savaitė (paprastai užtrunka 2-3 dienas iki mm). Vaikelis laabai laukiamas ir planuojamas jau beveik 2 metus, jei šį kartą būtų užkibęs, laimei ir džiaugsmui nebūtų galo 4u.gif
Vakar neiškentus pasidariau NT - neigiamas, bet raminau save, kad gal dar anksti ką nors matyti. Šiandien rytą pasirodė rausvos išskyros (bet tik kartą), o pilvo maudimas toks, kaip būna prasidedant mm. Nuotaika sugedo juodai, pikta ant viso pasaulio verysad.gif Kol kas normalios mm nepasirodė. Dar kenčiu iki pirmadienio, jei nepasirodys mm, darysiuos dar vieną NT arba HCG (bijau šitų procedūrų, nes jau tiek kartų nusivilta..)
Atsakyti
biryte, gal jūsų testukas nėra pats jautriausias? g.gif
Atsakyti
QUOTE(biryte @ 2013 05 02, 16:50)
jei nepasirodys mm, darysiuos dar vieną NT arba HCG (bijau šitų procedūrų, nes jau tiek kartų nusivilta..)

drinks_cheers.gif man lygiai tas pats... doh.gif siandien pasidariau NT - neigiamas, bet dariau ne su rytiniu, tai gal del to nieko neparode. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balta.Naktis: 02 gegužės 2013 - 19:16
Aš nekantruolė, tai kreipiuosi patarimo smile.gif paskutinės mm buvo balandžio 16 d. Ciklas reguliarus 28 d. Nesisaugojom 04.30, o čia kaip ir neplanuotai lyg ir į vaisinga diena pataikėm smile.gif kaip greitai gali pasirodyti požymiai? Ar verta jau pabandyti kokį itin jautru testuka? Fantazija nesiskundžiu, tai jaučiu pilvo maudimas kai apie tai tiek galvoji ir atrodo didesnis nei iš tiesu yra. Lyg ir krūtinę pamaudžia nuo šiandien popietės...
Atsakyti
QUOTE(pokst @ 2013 05 02, 23:46)
Aš nekantruolė, tai kreipiuosi patarimo smile.gif paskutinės mm buvo balandžio 16 d. Ciklas reguliarus 28 d. Nesisaugojom 04.30, o čia kaip ir neplanuotai lyg ir į vaisinga diena pataikėm smile.gif kaip greitai gali pasirodyti požymiai? Ar verta jau pabandyti kokį itin jautru testuka? Fantazija nesiskundžiu, tai jaučiu pilvo maudimas kai apie tai tiek galvoji ir atrodo didesnis nei iš tiesu yra. Lyg ir krūtinę pamaudžia nuo šiandien popietės...

dar tikrai gali but rami, požymiai taip greit neatsiranda smile.gif o pirma Nt gali gadinti po savaites mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2013 05 02, 22:52)
dar tikrai gali but rami, požymiai taip greit neatsiranda smile.gif o pirma Nt gali gadinti po savaites  mirksiukas.gif

Ačiū už protinga patarima smile.gif iš to noro jau ir požymius išsigalvoju 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes mamytes smile.gif . Ir as su vienu klausimu i jus kreipiuosi. Nezinau kas man darosi. blink.gif Mano menstruciju ciklas buvo normalus, 28 dienos. jau 5 diena kaip nesulaukiu savo "linksmu" dienu. Skauda kairiji ir desiniji sonus ir tas skausmas eina i kojas, i tualeta pradejau dazniau lakstyt, tingulys atsirado, nieko nesinori daryt. Testo dar nesidariau. Bet, nei mane pykina, nei krutine jautri, ir su isskiromis viskas gerai. Vasario menesi buvau pas ginekologe, buvo viskas svaru ir grazu. Gal is jusu kuriai nors yra taip buve?
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2013 05 02, 14:35)
Šiandien buvau pas gydytoją, paėmė kraujo. Pirmadienį paaiškės, ar laukiuosi, ar organizmas "durniuoja"

lauksim rezultatu 4u.gif O kodel taip ilgai atsakymu laukt g.gif

QUOTE(biryte @ 2013 05 02, 16:50)
Sveikos merginos,

Ir aš ateinu su tokiais pat simptomais, kai Mejja. Mano ciklas svyruoja tarp 28 - 30 dienų. Paskutinės mm buvo kovo 26. Jau beveik 10 dienų krūtinė neapsakomai skausminga (paprastai tokia būna 2-3 dienas iki mm, o dabar taip ilgai  g.gif ). Pilvo maudimas, tok kaip prieš mm irgi tęsiasi jau antra savaitė (paprastai užtrunka 2-3 dienas iki mm). Vaikelis laabai laukiamas ir planuojamas jau beveik 2 metus, jei šį kartą būtų užkibęs, laimei ir džiaugsmui nebūtų galo  4u.gif
Vakar neiškentus pasidariau NT - neigiamas, bet raminau save, kad gal dar anksti ką nors matyti. Šiandien rytą pasirodė rausvos išskyros (bet tik kartą), o pilvo maudimas toks, kaip būna prasidedant mm. Nuotaika sugedo juodai, pikta ant viso pasaulio  verysad.gif Kol kas normalios mm nepasirodė. Dar kenčiu iki pirmadienio, jei nepasirodys mm, darysiuos dar vieną NT arba HCG (bijau šitų procedūrų, nes jau tiek kartų nusivilta..)

gal buvo velesne ovuliacija, tai ir apvaisinimas butu ivykes veliau, uztai gal ir mmm diena pasislinktu. Pakartokit testa pirmadieni ir jei vel neigiamas, tada eikit kraujo testui g.gif

QUOTE(pokst @ 2013 05 02, 21:46)

dar visas 2 savaites galit palaukt, nes jei apvaisinimas ivyko 30/04 (ar diena veliau, nes ir taip buna), kiausinelis iki gimdos keliauja iki 12 dienu pries implantuojantis, o tik ivykus implantacijai pradeda kilti HCG, tai testas tik kelios dienos po pradetu rodyt. Tai manau pirma testa verta darytis kokia pora dienu pries numatomas mmm, nes labai maza tikimybe, kad pries tai kazkas matysis 4u.gif sekmes! Lauksim rezultatu 4u.gif

QUOTE(sandy26 @ 2013 05 02, 22:11)
Sveikutes mamytes  smile.gif . Ir as su vienu klausimu i jus kreipiuosi. Nezinau kas man darosi. blink.gif  Mano menstruciju ciklas buvo normalus, 28 dienos. jau 5 diena kaip nesulaukiu savo "linksmu" dienu. Skauda kairiji ir desiniji sonus ir tas skausmas eina i kojas, i tualeta pradejau dazniau lakstyt, tingulys atsirado, nieko nesinori daryt. Testo dar nesidariau. Bet, nei mane pykina, nei krutine jautri, ir su isskiromis viskas gerai. Vasario menesi buvau pas ginekologe, buvo viskas svaru ir grazu. Gal is jusu kuriai nors yra taip buve?

Laikas darytis testa 4u.gif nors gal tik ovuliacija veliau ivyko, tai ir mmm diena butu pasislinkus g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 05 03, 04:56)
lauksim rezultatu  4u.gif  O kodel taip ilgai atsakymu laukt  g.gif
gal buvo velesne ovuliacija, tai ir apvaisinimas butu ivykes veliau, uztai gal ir mmm diena pasislinktu. Pakartokit testa pirmadieni ir jei vel neigiamas, tada eikit kraujo testui  g.gif
dar visas 2 savaites galit palaukt, nes jei apvaisinimas ivyko 30/04 (ar diena veliau, nes ir taip buna), kiausinelis iki gimdos keliauja iki 12 dienu pries implantuojantis, o tik ivykus implantacijai pradeda kilti HCG, tai testas tik kelios dienos po pradetu rodyt. Tai manau pirma testa verta darytis kokia pora dienu pries numatomas mmm, nes labai maza tikimybe, kad pries tai kazkas matysis  4u.gif  sekmes! Lauksim rezultatu  4u.gif
Laikas darytis testa  4u.gif  nors gal tik ovuliacija veliau ivyko, tai ir mmm diena butu pasislinkus  g.gif

Man labai keista paliko, nes kai turejo but menesines, pasidariau ovuliacijos testa ir jis buvo teigiamas.Instrukcijoje rasoma, kad teigiamas testas gali buti jei vyksta ovuliacija, jei vartojami stiprus vaistai ir jei moteris nescia.
Atsakyti