QUOTE(bratze @ 2013 05 01, 18:09)
Sveikutes
Mano ciklas 30 dienu ,paskutines mm buvo kovo 28d ,o nesisaugojau vieninteli karta 14 Balandzio ,tai paskaiciavau ,kad lyg ir per pacias vaisingiausias dienas pakliuvo Mm turejo prasideti 28d -29d ,bet neprasidejo .Vis pamaudzia pilvo apacia ,tai viena sona ,tai kita ,tai skausmas i nugara nueina net nesuprantu .Pasidariau jau tris NT !Ir visi neigiami ,tai galvoju gal laukiuosiu ,bet per mazai laiko ,kad NT parodytu ? Ar buvo kamnors taip ?
Mano ciklas 30 dienu ,paskutines mm buvo kovo 28d ,o nesisaugojau vieninteli karta 14 Balandzio ,tai paskaiciavau ,kad lyg ir per pacias vaisingiausias dienas pakliuvo Mm turejo prasideti 28d -29d ,bet neprasidejo .Vis pamaudzia pilvo apacia ,tai viena sona ,tai kita ,tai skausmas i nugara nueina net nesuprantu .Pasidariau jau tris NT !Ir visi neigiami ,tai galvoju gal laukiuosiu ,bet per mazai laiko ,kad NT parodytu ? Ar buvo kamnors taip ?
Na va, pas mane ta pati situacija. Laukiu mėnesinių - nėra Paskutinės buvo balandžio 4d. Ciklas 23dienos.
Pilvą maudė pusantros savaitės, šiandien nebemaudžia. NT neigiami.
Ryt keliauju pas gydytoja, nes jau nervai nebelaiko
Merginos, o koks pas jus tas krūtinės jautrumas?
Pas mane pajautrėjo. Bet tas jautrumas toks juokingas ir labai nemalonus. Kai maitinau dukrytę kankino toks pat jausmas. Pvz. pagalvodavau, kad laikas maitinti ir pienas pradėdavo bėgti,o krūtinę nudiegdavo toks nemalonus jausmas Tai ir dabar taip pat