Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(mejja @ 2013 04 28, 10:31)
Labas rytas.
Jungiuosi su dar vienu sugadintu testuku. Ir nematau nieko  schmoll.gif
Man rodos, nusiraminu su tais testais ir laukiu mmm. Jei ir po savaitės nesulauksiu, tada gadinsiu sekantį.
Bet tai ko man tą pilvą tiek tempia? BT nekrenta, matuoju kasryt biggrin.gif
Gaila Airijoj HCG nedaro, o tai nubėgčiau tuojau pat biggrin.gif

Visą ciklą matavot BT?Kelinta DPO būtų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragany: 28 balandžio 2013 - 10:28
QUOTE(Ragany @ 2013 04 28, 10:26)
Visą ciklą matavot BT?Kelinta DPO būtų?

Ne, ne visą. Tik tai po tepliojimo praeitą pirmadienį matavau, buvo 37. Žinau, kad negalima tikėti, bet aš jau visokių būdų ieškau išsiaiškinti, kas čia su manimi vyksta.

Šiandien 25 CD, įprastai ciklas 23 dienų. g.gif Na nebent vėlyva ovuliacija buvo. Net nežinau, reikia pamiršti ir laukti. g.gif

Ovuliacijų neseku, ir šiaip čia netyčiukas būtų, nes neturim supratimo kada galėjo taip nutikti. Saugomės NLA.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mejja: 28 balandžio 2013 - 10:47
QUOTE(mejja @ 2013 04 28, 11:46)
Ne, ne visą. Tik tai po tepliojimo praeitą pirmadienį matavau, buvo 37. Žinau, kad negalima tikėti, bet aš jau visokių būdų ieškau išsiaiškinti, kas čia su manimi vyksta.

Šiandien 25 CD, įprastai ciklas 23 dienų.  g.gif Na nebent vėlyva ovuliacija buvo. Net nežinau, reikia pamiršti ir laukti.  g.gif

Ovuliacijų neseku, ir šiaip čia netyčiukas būtų, nes neturim supratimo kada galėjo taip nutikti. Saugomės NLA.

Tai va, kad tokiu atveju nežinoma, kada ta ovuliacija buvus. Gal mėnesinės net ir nevėluoja, tiesiog vėliau ovuliacija įvykus.. Jei vėl bus kokie neaiškūs patepliojimai, tai gal kreipkitės į medikus..
Atsakyti
klausimelis jum merginos, gal kaip planuojancios zinosit daugiau 4u.gif
mano menesines po KT bais nereguliarios, ciklas 39-49 dienos,
paskutine menesiu pirma diena buvo balandzio 1d, pagal ideja turetu kita sav kazkuriuo metu pasirodyt, bet siandien kazkaip maudzia pilva ir speneliai bais jautrus pasidare net pries menesines nebudavo tokie, ar testas jau kanors rodytu jei uzkibo ar dar laukt iki kitos sav? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 29 balandžio 2013 - 18:24
QUOTE(Vai2lka @ 2013 04 29, 18:23)
klausimelis jum merginos, gal kaip planuojancios zinosit daugiau  4u.gif
mano menesines po KT bais nereguliarios, ciklas 39-49 dienos,
paskutine menesiu pirma diena buvo balandzio 1d, pagal ideja turetu kita sav kazkuriuo metu pasirodyt, bet siandien kazkaip maudzia pilva ir speneliai bais jautrus pasidare net pries menesines nebudavo tokie, ar testas jau kanors rodytu jei uzkibo ar dar laukt  iki kitos sav?  4u.gif

O kada O buvo? Ar pavyko kazkaip pastebeti ja rolleyes.gif
Papildyta:
Pas mane vis tas pats: 2CD ir nieko dar, jokiu mmm pozymiu bigsmile.gif
Atsakyti
ar yra tikimybe pastoti praeus 4 dienom po pasibaigusiu mmm? nes kaip ir zymima kad jau vaisingos dienos, bet matyt neuzkibo doh.gif iki mmm pagal viska 3-4 dienos, NT neigiamas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 30 balandžio 2013 - 09:30
QUOTE(Endži @ 2013 04 30, 09:30)
ar yra tikimybe pastoti  praeus 4 dienom po pasibaigusiu mmm? nes kaip ir zymima kad jau vaisingos dienos, bet matyt neuzkibo doh.gif iki mmm pagal viska 3-4 dienos, NT neigiamas doh.gif

As su antru vaiku pastojau 6CD ar 7CD nes tik tada nesisaugojom, siaip visada ciklai budavo 28d ir tada testa pasidariau ta diena kai mm turejo but, iskart rode ryskia juostele antra
Atsakyti
Gal man testuka pasidaryt? g.gif Ar dar palaukti...? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 04 30, 09:46)
As su antru vaiku pastojau 6CD ar 7CD nes tik tada nesisaugojom, siaip visada ciklai budavo 28d ir tada testa pasidariau ta diena kai mm turejo but, iskart rode ryskia juostele antra

na buvo 8 cd ir 9 cd ND, bet va kazko nieko, na dar turiu laiko, bet po snd NT kazkaip nesitiki verysad.gif mano mama su broliu kazkada irgi iskart po mmm pastojo nes irgi tik po ju ir pries jas nesisaugodavo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 30 balandžio 2013 - 09:56
Man pradejo desine puse pilvo apacioj skaudet... unsure.gif tikiuosi ne mmm beldziasi gun_bandana.gif
Atsakyti
Mėnesinių visdar nesulaukiu.
NT planuoju gadinti penktadienį ax.gif O tada pirmadienį. Jei ir tada neigiamas, pirmadienį skambinsiu į polikliniką ir reigstruosiuos vizitui. Nes mmm šiaip sau vėluoti negali schmoll.gif Pilvo apačią maudžia nuo ryto iki vakaro jau savaitę.

Balta.Naktis, jei turit kantrybės, gal neskubėkit dar smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mejja: 30 balandžio 2013 - 16:22
Sveikutes 4u.gif
Mano ciklas 30 dienu ,paskutines mm buvo kovo 28d ,o nesisaugojau vieninteli karta 14 Balandzio ,tai paskaiciavau ,kad lyg ir per pacias vaisingiausias dienas pakliuvo g.gif Mm turejo prasideti 28d -29d ,bet neprasidejo .Vis pamaudzia pilvo apacia ,tai viena sona ,tai kita ,tai skausmas i nugara nueina net nesuprantu .Pasidariau jau tris NT !Ir visi neigiami ,tai galvoju gal laukiuosiu ,bet per mazai laiko ,kad NT parodytu ? Ar buvo kamnors taip ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bratze: 01 gegužės 2013 - 18:11