Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

Viskas, man jau totaliai stogas nuvaziavo... doh.gif nu jauciu tikrai, kad pilve kazkas ne taip darosi...vakar vakare kai atsiguliau, toks jausmas kad pilvukas kaip balioniukas, pilnas oro (tas apatinis pilvas)... Miego vakare norisi, tai sakes, galeciau 8 val. atsigulciau ir miegociau iki ryto...ryte pabusti tai kazkoks kosmaras...anksciau lengviausiai 6.00 atsikeldavau, nu dabar jau trecia ryta pramiegu... lotuliukas.gif siandien vel kazkokios ovuliacinio tipo isskyros pasirode... g.gif o laukti taip nelengva... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 04 26, 09:06)
Viskas, man jau totaliai stogas nuvaziavo... doh.gif  nu jauciu tikrai, kad pilve kazkas ne taip darosi...vakar vakare kai atsiguliau, toks jausmas kad pilvukas kaip balioniukas, pilnas oro (tas apatinis pilvas)... Miego vakare norisi, tai sakes, galeciau 8 val. atsigulciau ir miegociau iki ryto...ryte pabusti tai kazkoks kosmaras...anksciau lengviausiai 6.00 atsikeldavau, nu dabar jau trecia ryta pramiegu... lotuliukas.gif  siandien vel kazkokios ovuliacinio tipo isskyros pasirode... g.gif  o laukti taip nelengva... smile.gif

tegaliu palinket kantrybes 4u.gif
As pati pries testam parodant jauciau, kad jau nestuke.gif tai asmeniskai, tikiu tokiom visokiom nuojautom wub.gif bet aisku tuo paciu, kaip kazkas jau sake, labai lengva ir 'prisigalvot' visokiu pojuciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 04 26, 10:02)
tegaliu palinket kantrybes  4u.gif
As pati pries testam parodant jauciau, kad jau  nestuke.gif  tai asmeniskai, tikiu tokiom visokiom nuojautom  wub.gif  bet aisku tuo paciu, kaip kazkas jau sake, labai lengva ir 'prisigalvot' visokiu pojuciu  smile.gif

bet labiau psichologiskai jautei ar kazkokius konkrecius jausmus jutimus? blush2.gif
Atsakyti
Man sian pilvo apacia maudzia nu ten zemai visai... seniau panasiai per pms budavo o dabar kuris laikas jokiu pms nejauciu o dabar vel kazkas net nzn.... sian testo nesidariau...
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 04 26, 03:51)
Lauksim naujienu po NT  4u.gif

Dariausi šįryt. Kažkoks kažkur vaiduoklis kabo, bet išryškėjo, kai jau testas visai išdžiuvęs doh.gif Nulėkiau šiandien po darbo ir dar du jau kitokius testus darysiu. Tik šiandien turėtų prasidėti mmm, tai bandysiu kentėti iki pirmadienio (jei pavyks biggrin.gif ).
Nervina mane.
Nors kai pagalvoju, kai dukros laukiausi panašiai buvo. Testai nėštumo nerodė laaabai ilgai. Vaiduoklį pamačiau, kai mmm vėlavo 2 savaites. Bet jau ginė buvo patvirtinusi nėštumą. ax.gif
Antrą kartą kai laukiausi (angeliuko), apie nėštumą sužinojau 6-7 nėštumo savaitę. Mat gėriau KT ir mmm turėjau normaliausias smile.gif Kol nepradėjo pykinti rytais, tol nieko neįtariau.

QUOTE(kipshiukas @ 2013 04 26, 14:18)
Man sian pilvo apacia maudzia nu ten zemai visai... seniau panasiai per pms budavo o dabar kuris laikas jokiu pms nejauciu o dabar vel kazkas net nzn.... sian testo nesidariau...

Man kokią savaitę maudena g.gif Toks lyg tempimas.
Aš gal kvaila, bet nu tikrai jaučiu, kad laukiuosi. Nepaaiškinama nuojauta biggrin.gif Panašiai jaučiausi, kai laukiausi dukrytės. nestuke.gif

O šiandien kažkoks šleikštulys. Atsigėriau kavos, tai pradėjo tampyti blink.gif B juokias, kad man čia psichologiškai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2013 04 26, 15:57)

Man kokią savaitę maudena  g.gif Toks lyg tempimas.
Aš gal kvaila, bet nu tikrai jaučiu, kad laukiuosi. Nepaaiškinama nuojauta  biggrin.gif Panašiai jaučiausi, kai laukiausi dukrytės.  nestuke.gif

O šiandien kažkoks šleikštulys. Atsigėriau kavos, tai pradėjo tampyti  blink.gif B juokias, kad man čia psichologiškai  lotuliukas.gif

Man tai nuo vakar bloga, nzn cia gal isitikinimas.... valgiau visa diena o jausmas lyg alkana tik uzkandu ir bloga... ir nesuprasi kaip ten ar pojuciai ar psichologiskai cia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 04 26, 13:06)
bet labiau psichologiskai jautei ar kazkokius konkrecius jausmus jutimus? blush2.gif

buvo manau ir tie ir tie g.gif pirmiausia pasikeite skonio receptoriai ir kava tapo neskani, budavo vos puse nugeriu, o jei jau pabaigiu, tai po to toks sleikstulys apimdavo, toks bjaurus pieno skonis burnoj likdavo doh.gif po to svelnus pykinimas rytais, bet man migrenos buna, tai ilgai nebuvau tikra, kad cia del nestuke.gif I tulika daznai pradejo varinet. Dar buvo toks 'keistas jausmas' viduj, kaip jausciau gimdos kakleli kazka, bet sitas gali but, kad buvo psichologinis smile.gif ir tiesiog viduj 'zinojau', kad uzkibo, tiesiog toks nepaaiskinamas tikrumas buvo.
O po to jau krutine patapo jautri, padaigciojo pilva, kaip pries mmm, bet truputi kitaip ax.gif

QUOTE(mejja @ 2013 04 26, 15:57)
Dariausi šįryt. Kažkoks kažkur vaiduoklis kabo, bet išryškėjo, kai jau testas visai išdžiuvęs  doh.gif Nulėkiau šiandien po darbo ir dar du jau kitokius testus darysiu. Tik šiandien turėtų prasidėti mmm, tai bandysiu kentėti iki pirmadienio (jei pavyks biggrin.gif ).

Aš gal kvaila, bet nu tikrai jaučiu, kad laukiuosi. Nepaaiškinama nuojauta  biggrin.gif

na jei vaiduoklis atsirado greitai, tai jau manau si ta reiskia ax.gif lauksim kitu rezultatu 4u.gif

Pas mane irgi buvo toks nepaaiskinamas zinojimas viduj, kad laukiuosi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 04 26, 17:14)
buvo manau ir tie ir tie  g.gif  pirmiausia pasikeite skonio receptoriai ir kava tapo neskani, budavo vos puse nugeriu, o jei jau pabaigiu, tai po to toks sleikstulys apimdavo, toks bjaurus pieno skonis burnoj likdavo  doh.gif  po to svelnus pykinimas rytais, bet man migrenos buna, tai ilgai nebuvau tikra, kad cia del  nestuke.gif  I tulika daznai pradejo varinet. Dar buvo toks 'keistas jausmas' viduj, kaip jausciau gimdos kakleli kazka, bet sitas gali but, kad buvo psichologinis  smile.gif  ir tiesiog viduj 'zinojau', kad uzkibo, tiesiog toks nepaaiskinamas tikrumas buvo.
O po to jau krutine patapo jautri, padaigciojo pilva, kaip pries mmm, bet truputi kitaip  ax.gif
na jei vaiduoklis atsirado greitai, tai jau manau si ta reiskia  ax.gif  lauksim kitu rezultatu  4u.gif

Pas mane irgi buvo toks nepaaiskinamas zinojimas viduj, kad laukiuosi  drinks_cheers.gif

Man irgi panašiai... Kavos nepajėgiau viso puodelio išgerti ir šlykštu pasidarė.
Šiandien kažką jaučiu su krūtine, vakar dar nejutau.
Ir kas svarbiausia, tas pilvo maudimas, visiškai ne toks kaip prieš mmm. Net nemaudimas, o tempimas g.gif Esu vangi, tingi, noriu miego. Bet pastaruosius dalykus nurašau penktadieniui, nuovargis po visos savaitės darbo smile.gif
Neiškart ir net ne po 10 min. schmoll.gif Nežinau, nusiraminu ir laukiu. Jei jau laukiuosi tai laukiuosi, jei ne tai ne.
Pas mus šis mažylis neplanuotas ir netikėtas. Tai kažkaip nenoriu tikėti tais psichologiniais požymiais, nes veju tokias mintis, dar netikiu. Bet kartu atrodo ir žinau, kad yra.
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2013 04 26, 16:57)
Dariausi šįryt. Kažkoks kažkur vaiduoklis kabo, bet išryškėjo, kai jau testas visai išdžiuvęs  doh.gif Nulėkiau šiandien po darbo ir dar du jau kitokius testus darysiu. Tik šiandien turėtų prasidėti mmm, tai bandysiu kentėti iki pirmadienio (jei pavyks biggrin.gif ).
Nervina mane.
Nors kai pagalvoju, kai dukros laukiausi panašiai buvo. Testai nėštumo nerodė laaabai ilgai. Vaiduoklį pamačiau, kai mmm vėlavo 2 savaites. Bet jau ginė buvo patvirtinusi nėštumą.  ax.gif
Antrą kartą kai laukiausi (angeliuko), apie nėštumą sužinojau 6-7 nėštumo savaitę. Mat gėriau KT ir mmm turėjau normaliausias smile.gif Kol nepradėjo pykinti rytais, tol nieko neįtariau.
Man kokią savaitę maudena  g.gif Toks lyg tempimas.
Aš gal kvaila, bet nu tikrai jaučiu, kad laukiuosi. Nepaaiškinama nuojauta  biggrin.gif Panašiai jaučiausi, kai laukiausi dukrytės.  nestuke.gif

O šiandien kažkoks šleikštulys. Atsigėriau kavos, tai pradėjo tampyti  blink.gif B juokias, kad man čia psichologiškai  lotuliukas.gif

Sakai iki pirmadienio lauksi?? Kantri moteris lotuliukas.gif
Jei su dukrute panašiai buvo, panašu, kad istorija kartojasi. Labai linkiu, kad tas vaiduoklis, kuris išryškėjo išdžiuvus (šiaip aš galvoju, kad vaiduokliai niekad neatsiranda šiaip...), ryškėtų wink.gif
Atsakyti
Man jau kuris laukas kai atsigulu, tas pilvas apatinis toks kaip pripustas, ir atrodo kad kazkas viduje "vyksta" lotuliukas.gif kaip vanduo verda lotuliukas.gif lotuliukas.gif vakarais ziauriai miego noriu, tiesiog negaliu nieko daryti, bet nei pykina, nei slykstu... vakar pries prausiantis, kazkodel blush2.gif paspaudziau viena speneli, paziureti ar niekas nebega lotuliukas.gif ir lasiukas skyscio kazkokio pasirode doh.gif bet ryte pasidariau NT tai nieko, net vaiduoklio jokiu zymiu... anyc nieko biggrin.gif laukiam toliau... ax.gif
Atsakyti
Oj , panos, pavarot gerai jūs čia biggrin.gif

Šiaip, psichologija šiuo atveju laaabai galingas dalykas iš tikro. Geriausia būtų neprisigalvoti, bet nu sunku juk smile.gif
Kai pastojau, tą ciklą nebuvo jokių požymių, kurie "būdavo" tais nesėkmingais mėnesiais. Vienintelis požymis - pilvo maudimas ir nekritusi BT. Viskas. smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Jungiuosi su dar vienu sugadintu testuku. Ir nematau nieko schmoll.gif
Man rodos, nusiraminu su tais testais ir laukiu mmm. Jei ir po savaitės nesulauksiu, tada gadinsiu sekantį.
Bet tai ko man tą pilvą tiek tempia? BT nekrenta, matuoju kasryt biggrin.gif
Gaila Airijoj HCG nedaro, o tai nubėgčiau tuojau pat biggrin.gif
Atsakyti