Viskas, man jau totaliai stogas nuvaziavo... nu jauciu tikrai, kad pilve kazkas ne taip darosi...vakar vakare kai atsiguliau, toks jausmas kad pilvukas kaip balioniukas, pilnas oro (tas apatinis pilvas)... Miego vakare norisi, tai sakes, galeciau 8 val. atsigulciau ir miegociau iki ryto...ryte pabusti tai kazkoks kosmaras...anksciau lengviausiai 6.00 atsikeldavau, nu dabar jau trecia ryta pramiegu... siandien vel kazkokios ovuliacinio tipo isskyros pasirode... o laukti taip nelengva...
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 04 26, 09:06)
Viskas, man jau totaliai stogas nuvaziavo... nu jauciu tikrai, kad pilve kazkas ne taip darosi...vakar vakare kai atsiguliau, toks jausmas kad pilvukas kaip balioniukas, pilnas oro (tas apatinis pilvas)... Miego vakare norisi, tai sakes, galeciau 8 val. atsigulciau ir miegociau iki ryto...ryte pabusti tai kazkoks kosmaras...anksciau lengviausiai 6.00 atsikeldavau, nu dabar jau trecia ryta pramiegu... siandien vel kazkokios ovuliacinio tipo isskyros pasirode... o laukti taip nelengva...
tegaliu palinket kantrybes
As pati pries testam parodant jauciau, kad jau tai asmeniskai, tikiu tokiom visokiom nuojautom bet aisku tuo paciu, kaip kazkas jau sake, labai lengva ir 'prisigalvot' visokiu pojuciu
QUOTE(-Vakare- @ 2013 04 26, 10:02)
tegaliu palinket kantrybes
As pati pries testam parodant jauciau, kad jau tai asmeniskai, tikiu tokiom visokiom nuojautom bet aisku tuo paciu, kaip kazkas jau sake, labai lengva ir 'prisigalvot' visokiu pojuciu
bet labiau psichologiskai jautei ar kazkokius konkrecius jausmus jutimus?
Man sian pilvo apacia maudzia nu ten zemai visai... seniau panasiai per pms budavo o dabar kuris laikas jokiu pms nejauciu o dabar vel kazkas net nzn.... sian testo nesidariau...
QUOTE(-Vakare- @ 2013 04 26, 03:51)
Lauksim naujienu po NT
Dariausi šįryt. Kažkoks kažkur vaiduoklis kabo, bet išryškėjo, kai jau testas visai išdžiuvęs Nulėkiau šiandien po darbo ir dar du jau kitokius testus darysiu. Tik šiandien turėtų prasidėti mmm, tai bandysiu kentėti iki pirmadienio (jei pavyks ).
Nervina mane.
Nors kai pagalvoju, kai dukros laukiausi panašiai buvo. Testai nėštumo nerodė laaabai ilgai. Vaiduoklį pamačiau, kai mmm vėlavo 2 savaites. Bet jau ginė buvo patvirtinusi nėštumą.
Antrą kartą kai laukiausi (angeliuko), apie nėštumą sužinojau 6-7 nėštumo savaitę. Mat gėriau KT ir mmm turėjau normaliausias Kol nepradėjo pykinti rytais, tol nieko neįtariau.
QUOTE(kipshiukas @ 2013 04 26, 14:18)
Man sian pilvo apacia maudzia nu ten zemai visai... seniau panasiai per pms budavo o dabar kuris laikas jokiu pms nejauciu o dabar vel kazkas net nzn.... sian testo nesidariau...
Man kokią savaitę maudena Toks lyg tempimas.
Aš gal kvaila, bet nu tikrai jaučiu, kad laukiuosi. Nepaaiškinama nuojauta Panašiai jaučiausi, kai laukiausi dukrytės.
O šiandien kažkoks šleikštulys. Atsigėriau kavos, tai pradėjo tampyti B juokias, kad man čia psichologiškai
QUOTE(mejja @ 2013 04 26, 15:57)
Aš gal kvaila, bet nu tikrai jaučiu, kad laukiuosi. Nepaaiškinama nuojauta Panašiai jaučiausi, kai laukiausi dukrytės.
O šiandien kažkoks šleikštulys. Atsigėriau kavos, tai pradėjo tampyti B juokias, kad man čia psichologiškai
Man tai nuo vakar bloga, nzn cia gal isitikinimas.... valgiau visa diena o jausmas lyg alkana tik uzkandu ir bloga... ir nesuprasi kaip ten ar pojuciai ar psichologiskai cia
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 04 26, 13:06)
bet labiau psichologiskai jautei ar kazkokius konkrecius jausmus jutimus?
buvo manau ir tie ir tie pirmiausia pasikeite skonio receptoriai ir kava tapo neskani, budavo vos puse nugeriu, o jei jau pabaigiu, tai po to toks sleikstulys apimdavo, toks bjaurus pieno skonis burnoj likdavo po to svelnus pykinimas rytais, bet man migrenos buna, tai ilgai nebuvau tikra, kad cia del I tulika daznai pradejo varinet. Dar buvo toks 'keistas jausmas' viduj, kaip jausciau gimdos kakleli kazka, bet sitas gali but, kad buvo psichologinis ir tiesiog viduj 'zinojau', kad uzkibo, tiesiog toks nepaaiskinamas tikrumas buvo.
O po to jau krutine patapo jautri, padaigciojo pilva, kaip pries mmm, bet truputi kitaip
QUOTE(mejja @ 2013 04 26, 15:57)
Dariausi šįryt. Kažkoks kažkur vaiduoklis kabo, bet išryškėjo, kai jau testas visai išdžiuvęs Nulėkiau šiandien po darbo ir dar du jau kitokius testus darysiu. Tik šiandien turėtų prasidėti mmm, tai bandysiu kentėti iki pirmadienio (jei pavyks ).
Aš gal kvaila, bet nu tikrai jaučiu, kad laukiuosi. Nepaaiškinama nuojauta
Aš gal kvaila, bet nu tikrai jaučiu, kad laukiuosi. Nepaaiškinama nuojauta
na jei vaiduoklis atsirado greitai, tai jau manau si ta reiskia lauksim kitu rezultatu
Pas mane irgi buvo toks nepaaiskinamas zinojimas viduj, kad laukiuosi
QUOTE(-Vakare- @ 2013 04 26, 17:14)
buvo manau ir tie ir tie pirmiausia pasikeite skonio receptoriai ir kava tapo neskani, budavo vos puse nugeriu, o jei jau pabaigiu, tai po to toks sleikstulys apimdavo, toks bjaurus pieno skonis burnoj likdavo po to svelnus pykinimas rytais, bet man migrenos buna, tai ilgai nebuvau tikra, kad cia del I tulika daznai pradejo varinet. Dar buvo toks 'keistas jausmas' viduj, kaip jausciau gimdos kakleli kazka, bet sitas gali but, kad buvo psichologinis ir tiesiog viduj 'zinojau', kad uzkibo, tiesiog toks nepaaiskinamas tikrumas buvo.
O po to jau krutine patapo jautri, padaigciojo pilva, kaip pries mmm, bet truputi kitaip
na jei vaiduoklis atsirado greitai, tai jau manau si ta reiskia lauksim kitu rezultatu
Man irgi panašiai... Kavos nepajėgiau viso puodelio išgerti ir šlykštu pasidarė.
Šiandien kažką jaučiu su krūtine, vakar dar nejutau.
Ir kas svarbiausia, tas pilvo maudimas, visiškai ne toks kaip prieš mmm. Net nemaudimas, o tempimas Esu vangi, tingi, noriu miego. Bet pastaruosius dalykus nurašau penktadieniui, nuovargis po visos savaitės darbo
Neiškart ir net ne po 10 min. Nežinau, nusiraminu ir laukiu. Jei jau laukiuosi tai laukiuosi, jei ne tai ne.
Pas mus šis mažylis neplanuotas ir netikėtas. Tai kažkaip nenoriu tikėti tais psichologiniais požymiais, nes veju tokias mintis, dar netikiu. Bet kartu atrodo ir žinau, kad yra.
QUOTE(mejja @ 2013 04 26, 16:57)
Nervina mane.
Nors kai pagalvoju, kai dukros laukiausi panašiai buvo. Testai nėštumo nerodė laaabai ilgai. Vaiduoklį pamačiau, kai mmm vėlavo 2 savaites. Bet jau ginė buvo patvirtinusi nėštumą.
Antrą kartą kai laukiausi (angeliuko), apie nėštumą sužinojau 6-7 nėštumo savaitę. Mat gėriau KT ir mmm turėjau normaliausias Kol nepradėjo pykinti rytais, tol nieko neįtariau.
Nervina mane.
Sakai iki pirmadienio lauksi?? Kantri moteris
Jei su dukrute panašiai buvo, panašu, kad istorija kartojasi. Labai linkiu, kad tas vaiduoklis, kuris išryškėjo išdžiuvus (šiaip aš galvoju, kad vaiduokliai niekad neatsiranda šiaip...), ryškėtų
Man jau kuris laukas kai atsigulu, tas pilvas apatinis toks kaip pripustas, ir atrodo kad kazkas viduje "vyksta" kaip vanduo verda vakarais ziauriai miego noriu, tiesiog negaliu nieko daryti, bet nei pykina, nei slykstu... vakar pries prausiantis, kazkodel paspaudziau viena speneli, paziureti ar niekas nebega ir lasiukas skyscio kazkokio pasirode bet ryte pasidariau NT tai nieko, net vaiduoklio jokiu zymiu... anyc nieko laukiam toliau...
Oj , panos, pavarot gerai jūs čia
Šiaip, psichologija šiuo atveju laaabai galingas dalykas iš tikro. Geriausia būtų neprisigalvoti, bet nu sunku juk
Kai pastojau, tą ciklą nebuvo jokių požymių, kurie "būdavo" tais nesėkmingais mėnesiais. Vienintelis požymis - pilvo maudimas ir nekritusi BT. Viskas.
Šiaip, psichologija šiuo atveju laaabai galingas dalykas iš tikro. Geriausia būtų neprisigalvoti, bet nu sunku juk
Kai pastojau, tą ciklą nebuvo jokių požymių, kurie "būdavo" tais nesėkmingais mėnesiais. Vienintelis požymis - pilvo maudimas ir nekritusi BT. Viskas.
Labas rytas.
Jungiuosi su dar vienu sugadintu testuku. Ir nematau nieko
Man rodos, nusiraminu su tais testais ir laukiu mmm. Jei ir po savaitės nesulauksiu, tada gadinsiu sekantį.
Bet tai ko man tą pilvą tiek tempia? BT nekrenta, matuoju kasryt
Gaila Airijoj HCG nedaro, o tai nubėgčiau tuojau pat
Jungiuosi su dar vienu sugadintu testuku. Ir nematau nieko
Man rodos, nusiraminu su tais testais ir laukiu mmm. Jei ir po savaitės nesulauksiu, tada gadinsiu sekantį.
Bet tai ko man tą pilvą tiek tempia? BT nekrenta, matuoju kasryt
Gaila Airijoj HCG nedaro, o tai nubėgčiau tuojau pat