Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(zuikute26 @ 2013 02 18, 17:13)
Sveikutes mergaites, esu visiska naujoke, ir man labai reiketu jusu patarymo.  blush2.gif help.gif
mano ciklas nevisada yra regulerus ciklas trunka 24-26 dienas sergu 3d. Paskutines mm prasidejo vasario 8 d. pasibaige 10d. taip jau atsityko kad su draugu neistverem ir  paskutine 3 mm diena ryte smileysex.gif , nesisaugojom. Likusia diena kaip ir nebesirgau net netepe. kita diena po pietu pasirode nezymus kraujavimas bet ir tai neilgai truko iki vakaro, tepliojo iki sekancio vakaro. dabar jau gal sav maudzia karts nuo karto pilvo apacia.  ar yra tikimybe kad  nestuke.gif  , praejo jau 8 dienos po nesaugaus smileysex.gif kada vertetu pasidaryt NT, iki sekanciu mmm dar kelios sav o mane ta nezinia kankina, Is anksto dekoju uz jusu pasisakymus  blush-anim-cl.gif  help.gif

manau kad nepastojot. o pilvo apačią mausti gali dėl to, jog kaip tik tokiu metu dažniausiai būna ovuliacija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 19 vasario 2013 - 10:16
QUOTE(vikta @ 2013 02 19, 11:03)
manau kad nepastojot. o pilvo apačią mausti gali dėl to, jog kaip tik tokiu metu dažniausiai būna ovuliacija

Aciu labai uz atsakyma, smile.gif
Atsakyti
[quote=Iveina,2013 02 18, 16:11]
Indre5555 - jeigu jau turėjo būti mm, o NT neigiamas, gali būti, kad ovuliacija tieisog įvyko vėliau - tokiu atveju automatiškai ir mm diena nusikelia. Aišku būna tokių laimingųjų, kuriems ir iš pirmo ciklo pavyksta mirksiukas.gif šiaip laikas yra planuojančiųjų draugas - jokio įvykio nepaskubinsim, todėl belika laukti 4u.gif arba mm, arba teigiamo NT.

Tris paras trukes pilvo maudimas nustojo, o mmm nesirodo... Siandien jau 31 ciklo diena, o paprastai man jis trunka 28 d. Tik va NT ir siryt nieko nerodo :/ Galvok sau ka nori....
Atsakyti
Juk kartais ciklas ima ir pailgėja smile.gif Mano ciklas visada 25 dienos,o vienas buvo 32 dienų,tada tikrai galvojau,kad nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(starrgirl @ 2013 02 19, 17:14)
Juk kartais ciklas ima ir pailgėja smile.gif Mano ciklas visada 25 dienos,o vienas buvo 32 dienų,tada tikrai galvojau,kad  nestuke.gif

Buna ir man kad pailgeja. Tik prasidejes pilvo maudimas reiksdavo "linkmu" dieneliu pradzia, o sikart va eme ir nustojo mausti be jokiu pasekmiu smile.gif Jei ir nusikele ovuliacija si menesi, vistiek turejom sansu uzkibti, mat nesisaugojom visa menesi blush2.gif ne tik pries tiketina O diena.
Atsakyti
Kažin ar kam buvo veido išbėrimas pirmasis kūno pokyčių ženklas? smile.gif Nieko neįprasto nevalgiau, berimas toks alerginis, panašus būna nuo saulės, daug mažų dėmelių... Galvoju, jau antra savaitę geriu Pregnacare, gal galėtų būti nuo to? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nera_ko_nori @ 2013 02 20, 22:33)
Kažin ar kam buvo veido išbėrimas pirmasis kūno pokyčių ženklas? smile.gif Nieko neįprasto nevalgiau, berimas toks alerginis, panašus būna nuo saulės, daug mažų dėmelių... Galvoju,  jau antra savaitę geriu Pregnacare, gal galėtų būti nuo to?  g.gif

onsie vitaminai ne nesciosioms? kiek zinau, iki nestumo ir pirmus tris menesius-folio rugstis.
Atsakyti
QUOTE(Pavasarinė13 @ 2013 02 20, 22:58)
onsie vitaminai ne nesciosioms? kiek zinau, iki nestumo ir pirmus tris menesius-folio rugstis.

Na nežinau, parašyta ,,sveikam kūdikio pradėjimui", rekomendavo vaistininkė, tokie:

http://www_esamesvei...i-apasymas.html

atskiros tabletes moterims ir vyrams, viename.
Atsakyti
na as klausau savo ginekologes. folio rugsties reikia, pakanka. veliau taip, kitokiu vitaminu.
Atsakyti
Sveikos smile.gif ar tarp pirmuju pozymiu jums nebuna kazkokiu isskyru? vakar po senukus davemes, pavaiksciojau daugiau gal.. tai jauciu vis kad isbega kazkas man.... vyras sunerimes, sako ar cia taip turi buti.. sakau visagales supermamos gal paprotins ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiski migdolai @ 2013 02 21, 09:36)
Sveikos smile.gif ar tarp pirmuju pozymiu jums nebuna kazkokiu isskyru? vakar po senukus davemes, pavaiksciojau daugiau gal.. tai jauciu vis kad isbega kazkas man.... vyras sunerimes, sako ar cia taip turi buti.. sakau visagales supermamos gal paprotins  ax.gif

Labas smile.gif man buvo smile.gif pirmiausia isskyru padaugejo.
net ir paskui, kai pamaciau II, taip ir liko.

Papildyta:
mano visi pirmieji pozymiai:
artejant mmm dienai pagausejo isskyru, padidejo apetitas, pilva pamausdavo. (zodziu visi mmm pozymiai).
mazdaug 14 d po ov pabudau be jokio apetito ir su pykinimu...
isdrisau pasidaryti testa ir pamaciau II.
Atsakyti
QUOTE(dangiski migdolai @ 2013 02 21, 09:36)
Sveikos smile.gif ar tarp pirmuju pozymiu jums nebuna kazkokiu isskyru? vakar po senukus davemes, pavaiksciojau daugiau gal.. tai jauciu vis kad isbega kazkas man.... vyras sunerimes, sako ar cia taip turi buti.. sakau visagales supermamos gal paprotins  ax.gif

Man taip buvo pradžioje, vėliau praėjo, tiksliau išskyros visai dingo smile.gif
Atsakyti