Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

hmm.. jei gerai pamenu viskas vyko pries 3 savaites kazkur.. blush2.gif
bet kas man labiausiai neitiketina, kad tai buvo pirmas kartas iki galo 4u.gif ir jau nestuke.gif
Atsakyti
Juokingiausia yra, kad sedi ir "jauti" kad kazkas negerai, o ypac kai testas tasej guli, tai tikrai "jauti" kad nestuke.gif lotuliukas.gif doh.gif oj negaliu lotuliukas.gif
Atsakyti
Na bet tokiu atveju, dar visad yra viltis, kad tik per anksti testa pasidaret ax.gif sekmes kartojant 4u.gif

Siaip dar palaikykit ji kazkiek, nemazai kam pirmas (ypac vaiduokliukas) islenda truputi veliau mirksiukas.gif man pirmas islindo po kokiu 10 min ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 04 25, 13:29)
Juokingiausia yra, kad sedi ir "jauti" kad kazkas negerai, o ypac kai testas tasej guli, tai tikrai "jauti" kad  nestuke.gif  lotuliukas.gif  doh.gif  oj negaliu  lotuliukas.gif

tas "jauti" kad negerai kazkas man iki vestuviu budavo kiekviena menesi po du kartu biggrin.gif tai vyras juokdavosi visada is manes o si menesi nebus testo??? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina_klp @ 2013 04 25, 14:28)
hmm.. jei gerai pamenu viskas vyko pries 3 savaites kazkur..  blush2.gif 
bet kas man labiausiai neitiketina, kad tai buvo pirmas kartas iki galo  4u.gif  ir jau  nestuke.gif

Pas mus buvo du smileysex.gif kartai, su "laiminga pabaiga" vienas 15 d. kitas 22d., nes pagal cikla O turejo buti 15d., o pagal mano pojucius ir isskyras, pajauciau kad 22 d. smile.gif tai jei 22 O buvo, tai reikes dar palaukti gerokai, o jei 15, tai gal dar irgi ankstoka? g.gif balamutas
Papildyta:
QUOTE(-Vakare- @ 2013 04 25, 14:30)
Siaip dar palaikykit ji kazkiek, nemazai kam pirmas (ypac vaiduokliukas) islenda truputi veliau  mirksiukas.gif  man pirmas islindo po kokiu 10 min  ax.gif

Tai vis pazvilgcioju i tase lotuliukas.gif gal islys tas vaiduokliukas, jei ka fotkinu ir keliu cia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 04 25, 13:34)
Pas mus buvo du  smileysex.gif kartai, su "laiminga pabaiga" vienas 15 d. kitas 22d., nes pagal cikla O turejo buti 15d., o pagal mano pojucius ir isskyras, pajauciau kad 22 d. smile.gif tai jei 22 O buvo, tai reikes dar palaukti gerokai, o jei 15, tai gal dar irgi ankstoka? g.gif balamutas
Papildyta:

Tai vis pazvilgcioju i tase lotuliukas.gif gal islys tas vaiduokliukas, jei ka fotkinu ir keliu cia  biggrin.gif

geriau sulaukti ryto ir pasidaryti dar karta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina_klp @ 2013 04 25, 14:44)
geriau sulaukti ryto ir pasidaryti  dar karta thumbup.gif

O taip, kas man belieka doh.gif
Atsakyti
As manau kad an ne ryto reikia sulaukti, o dar iki kokio pirmadienio pakenteti, jei mmm neateis per savaitgali ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina_klp @ 2013 04 25, 14:11)
na ka mergaičiukes  4u.gif  kaip visada miegas ima viršų o po rytinės sugadinto testo nusprendziau nubegti nusipirkti dar viena.. ir rezultatai rodo TEIGIAMA  nestuke.gif  nestuke.gif p.s. ant testo raso bet kokios paros slapimas tinka smile.gif
del viso pikto pasiemiau du dar ryte viena pasidarysiu  wub.gif

O po brokuoto NT išmušė laimės akimirka smile.gif sveikinu.

QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 04 25, 15:26)
Va ka reiskia kai nera kantrybes... blush2.gif user posted image  doh.gif  doh.gif  doh.gif

doh.gif laukiam dar porą dienų.
Atsakyti
[quote=Vaterlo,2013 04 25, 17:47]
O po brokuoto NT išmušė laimės akimirka smile.gif sveikinu.

O TAIP thumbup.gif thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Papasakosiu apie save smile.gif Paskutinės mmm buvo balandžio 4d.
Pirmadienį ir antradienį patepliojo ružavai (išskyrų kiekis mažas, kaip ir kasdien,tik tiek, kad spalva kitokia). Viskas tuo ir baigėsi blink.gif
Mmm turėtų prasidėti šiandien arba rytoj. Aišku, neiškentusi pasidariau NT. Bet dariau vakare, ir neiškart pastebėjau vaiduoklį g.gif
Be viso to, šiandien matavausi BT 37.0. Niekad nesu matavusi g.gif
Bandysiu laukti pirmadienio, ir jei per savaitgalį mėnesinės nepasirodys, gadinsiu dar vieną NT.
Žinau, kad tuščios kalbos, bet ieškau informacijos ir nusiraminimo g.gif
Kokia BT turi būti laukiantis?
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2013 04 25, 20:15)
Sveikos smile.gif
Papasakosiu apie save smile.gif Paskutinės mmm buvo balandžio 4d.
Pirmadienį ir antradienį patepliojo ružavai (išskyrų kiekis mažas, kaip ir kasdien,tik tiek, kad spalva kitokia). Viskas tuo ir baigėsi  blink.gif
Mmm turėtų prasidėti šiandien arba rytoj. Aišku, neiškentusi pasidariau NT. Bet dariau vakare, ir neiškart pastebėjau vaiduoklį  g.gif
Be viso to, šiandien matavausi BT 37.0. Niekad nesu matavusi  g.gif
Bandysiu laukti pirmadienio, ir jei per savaitgalį mėnesinės nepasirodys, gadinsiu dar vieną NT.
Žinau, kad tuščios kalbos, bet ieškau informacijos ir nusiraminimo  g.gif
Kokia BT turi būti laukiantis?

gali buti, kad buvo implantacinis pakraujavimas ir dabar jau matet vaiduokliuka. man panasu, kad laukiates thumbup.gif Pakartokit NT su rytiniu slapimu mirksiukas.gif na ir jei labai kantri esat, galit palaukt pirmadienio, tada jau ryskiau turetu rodyt biggrin.gif

Del BT, taip- ji nesciom truputi pakyla, BET- vienas pasimatavimas jum nieko nepasakys, BT yra naudinga tik sekant ja, nes daznai jos pokyciai buna laaabai mazuciai ir viena matavima paemus jis jum, kad ir kaip gaila, nieko nepasakys 4u.gif

Lauksim naujienu po NT 4u.gif
Atsakyti