hmm.. jei gerai pamenu viskas vyko pries 3 savaites kazkur..
bet kas man labiausiai neitiketina, kad tai buvo pirmas kartas iki galo ir jau
Juokingiausia yra, kad sedi ir "jauti" kad kazkas negerai, o ypac kai testas tasej guli, tai tikrai "jauti" kad oj negaliu
Na bet tokiu atveju, dar visad yra viltis, kad tik per anksti testa pasidaret sekmes kartojant
Siaip dar palaikykit ji kazkiek, nemazai kam pirmas (ypac vaiduokliukas) islenda truputi veliau man pirmas islindo po kokiu 10 min
Siaip dar palaikykit ji kazkiek, nemazai kam pirmas (ypac vaiduokliukas) islenda truputi veliau man pirmas islindo po kokiu 10 min
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 04 25, 13:29)
Juokingiausia yra, kad sedi ir "jauti" kad kazkas negerai, o ypac kai testas tasej guli, tai tikrai "jauti" kad oj negaliu
tas "jauti" kad negerai kazkas man iki vestuviu budavo kiekviena menesi po du kartu tai vyras juokdavosi visada is manes o si menesi nebus testo???
QUOTE(Kristina_klp @ 2013 04 25, 14:28)
hmm.. jei gerai pamenu viskas vyko pries 3 savaites kazkur..
Pas mus buvo du kartai, su "laiminga pabaiga" vienas 15 d. kitas 22d., nes pagal cikla O turejo buti 15d., o pagal mano pojucius ir isskyras, pajauciau kad 22 d. tai jei 22 O buvo, tai reikes dar palaukti gerokai, o jei 15, tai gal dar irgi ankstoka? balamutas
Papildyta:
QUOTE(-Vakare- @ 2013 04 25, 14:30)
Tai vis pazvilgcioju i tase gal islys tas vaiduokliukas, jei ka fotkinu ir keliu cia
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 04 25, 13:34)
Pas mus buvo du kartai, su "laiminga pabaiga" vienas 15 d. kitas 22d., nes pagal cikla O turejo buti 15d., o pagal mano pojucius ir isskyras, pajauciau kad 22 d. tai jei 22 O buvo, tai reikes dar palaukti gerokai, o jei 15, tai gal dar irgi ankstoka? balamutas
Papildyta:
Tai vis pazvilgcioju i tase gal islys tas vaiduokliukas, jei ka fotkinu ir keliu cia
Papildyta:
geriau sulaukti ryto ir pasidaryti dar karta
QUOTE(Kristina_klp @ 2013 04 25, 14:44)
geriau sulaukti ryto ir pasidaryti dar karta
O taip, kas man belieka
As manau kad an ne ryto reikia sulaukti, o dar iki kokio pirmadienio pakenteti, jei mmm neateis per savaitgali
QUOTE(Kristina_klp @ 2013 04 25, 14:11)
na ka mergaičiukes kaip visada miegas ima viršų o po rytinės sugadinto testo nusprendziau nubegti nusipirkti dar viena.. ir rezultatai rodo TEIGIAMA p.s. ant testo raso bet kokios paros slapimas tinka
del viso pikto pasiemiau du dar ryte viena pasidarysiu
del viso pikto pasiemiau du dar ryte viena pasidarysiu
O po brokuoto NT išmušė laimės akimirka sveikinu.
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 04 25, 15:26)
Va ka reiskia kai nera kantrybes...
laukiam dar porą dienų.
[quote=Vaterlo,2013 04 25, 17:47]
O TAIP
O TAIP
Sveikos
Papasakosiu apie save Paskutinės mmm buvo balandžio 4d.
Pirmadienį ir antradienį patepliojo ružavai (išskyrų kiekis mažas, kaip ir kasdien,tik tiek, kad spalva kitokia). Viskas tuo ir baigėsi
Mmm turėtų prasidėti šiandien arba rytoj. Aišku, neiškentusi pasidariau NT. Bet dariau vakare, ir neiškart pastebėjau vaiduoklį
Be viso to, šiandien matavausi BT 37.0. Niekad nesu matavusi
Bandysiu laukti pirmadienio, ir jei per savaitgalį mėnesinės nepasirodys, gadinsiu dar vieną NT.
Žinau, kad tuščios kalbos, bet ieškau informacijos ir nusiraminimo
Kokia BT turi būti laukiantis?
Pirmadienį ir antradienį patepliojo ružavai (išskyrų kiekis mažas, kaip ir kasdien,tik tiek, kad spalva kitokia). Viskas tuo ir baigėsi
Mmm turėtų prasidėti šiandien arba rytoj. Aišku, neiškentusi pasidariau NT. Bet dariau vakare, ir neiškart pastebėjau vaiduoklį
Bandysiu laukti pirmadienio, ir jei per savaitgalį mėnesinės nepasirodys, gadinsiu dar vieną NT.
QUOTE(mejja @ 2013 04 25, 20:15)
Sveikos
gali buti, kad buvo implantacinis pakraujavimas ir dabar jau matet vaiduokliuka. man panasu, kad laukiates Pakartokit NT su rytiniu slapimu na ir jei labai kantri esat, galit palaukt pirmadienio, tada jau ryskiau turetu rodyt
Del BT, taip- ji nesciom truputi pakyla, BET- vienas pasimatavimas jum nieko nepasakys, BT yra naudinga tik sekant ja, nes daznai jos pokyciai buna laaabai mazuciai ir viena matavima paemus jis jum, kad ir kaip gaila, nieko nepasakys
Lauksim naujienu po NT