Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 04 25, 07:57)
console.gif
Man labai nepatikimai atrodo tos visos juosteles, jos labai daznai buna nekokios formos ir isvaizdos...todel geriau nusipirkti iskarto du truputi brangesnius ir nebus taip "abydna"

kas ir "abydniausia" kad pirkau brangiausia.. ir vel kankinancios valandos laukiant ryto blink.gif
Atsakyti
O man jau vakar taip keistai pilva pamaude, sakyciau labiau pabade. O dabar darbe sedziu ir toks jausmas kad TEN duria bado...bet ne pilve o visai TEN lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 04 25, 08:57)
O man jau vakar taip keistai pilva pamaude, sakyciau labiau pabade. O dabar darbe sedziu ir toks jausmas kad TEN duria bado...bet ne pilve o visai TEN  lotuliukas.gif

man pries savaite toks jausmas buvo.. ir niekaip negalejau suprasti is kur jis blush2.gif anksciau lyg ir nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
na ka mergaičiukes 4u.gif kaip visada miegas ima viršų o po rytinės sugadinto testo nusprendziau nubegti nusipirkti dar viena.. ir rezultatai rodo TEIGIAMA nestuke.gif nestuke.gif p.s. ant testo raso bet kokios paros slapimas tinka smile.gif
del viso pikto pasiemiau du dar ryte viena pasidarysiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina_klp @ 2013 04 25, 13:11)
na ka mergaičiukes  4u.gif  kaip visada miegas ima viršų o po rytinės sugadinto testo nusprendziau nubegti nusipirkti dar viena.. ir rezultatai rodo TEIGIAMA  nestuke.gif  nestuke.gif p.s. ant testo raso bet kokios paros slapimas tinka smile.gif
del viso pikto pasiemiau du dar ryte viena pasidarysiu  wub.gif

va kaip saunu! thumbup.gif sveikinu 4u.gif wub.gif jei jau popietiis rodo teigiama, tai ryte kartot kaip ir nebutina biggrin.gif
Atsakyti
na ka mergaičiukes  4u.gif  kaip visada miegas ima viršų o po rytinės sugadinto testo nusprendziau nubegti nusipirkti dar viena.. ir rezultatai rodo TEIGIAMA  nestuke.gif  nestuke.gif p.s. ant testo raso bet kokios paros slapimas tinka smile.gif

o kiek DPO? gal ir man tada pasidaryti? bigsmile.gif
Atsakyti

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina_klp @ 2013 04 25, 12:45)
man pries savaite toks jausmas buvo.. ir niekaip negalejau suprasti is kur jis  blush2.gif  anksciau lyg ir nebuvo  schmoll.gif

blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 04 25, 13:18)
o kiek DPO? gal ir man tada pasidaryti? bigsmile.gif

o kiek jum jau DPO? g.gif
Atsakyti
Ai varau pasidarysiu...negaliu daugiau laukti lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 04 25, 14:14)
Ai varau pasidarysiu...negaliu daugiau laukti lotuliukas.gif  doh.gif

laukiam rezultatu thumbup.gif as irgi tokia be kantrybes kai labai smalsumas kankina lotuliukas.gif sekmes!
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 04 25, 14:19)
laukiam rezultatu  thumbup.gif  as irgi tokia be kantrybes kai labai smalsumas kankina  lotuliukas.gif  sekmes!

Va ka reiskia kai nera kantrybes... blush2.gif user posted image doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti