Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(Vaterlo @ 2013 04 23, 10:26)
Kalbi apie "negro juostą"? Keista, kad ji pas Tave taip anksti išryškėjo  g.gif Bet sveikinu pagavus žirniuką smile.gif

Tikrai keista, man su abiem nestumais si juosta atsirado tarp 24-27sav
Atsakyti
QUOTE(Kristina_klp @ 2013 04 24, 11:48)
Sveikos mergaičiukės  smile.gif
Turbūt būsiu prisišnekėjus vyrui, kad po pirmo karto nepastojama, nors viskas vyko per vaisingiausią diena.. Nuo pat ryto skaitinėju visus forumus apie pirmuosius požymius  ax.gif ir turiu nuojautą, kad būsiu prisijungus į nėštukių gretas  nestuke.gif  reikės lėkti iki vaistinės pirkti NT. Šią savaitę turėtų prasidėti mm, tačiau požymiai ne tokie kaip visada.. 4 dienas neįprastai skauda pilvo apačią, krūtinė ypač dirgli jau kelias savaites, nuovargis ima viršų atrodo visą dieną iš lovos galėčiau nelipti.. vakar pasirodė, kad prasidėjo mm, tačiau viskas tuom ir baigėsi..

na jei tik vakar buvo implantacinis tepliojimas, tai palaukit kelias dienas pries Nt darantis smile.gif sekmes! panasu, kad nestuke.gif wub.gif

QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 04 24, 12:00)
O as irgi j\pradejau jausti pilvo apacioj maudima, nors mano ciklas nereguliarus, bet padariusi truju menesiu "apskaita" ciklas gaunasi apie 25 d. o aktyviausi su vyru buvom per pacias vaisingiauiais dienas, todel labai viliuosi, kad tas maudimas ne besiartinanciu mmm pozymis. Jos turetu pasirodyti +- uz 5 d.

sekmes ir jum 4u.gif

QUOTE(kipshiukas @ 2013 04 24, 14:29)
Tikrai keista, man su abiem nestumais si juosta atsirado tarp 24-27sav

na cia visom skirtingai buna, kitom ji visai neatsiranda, kitom anksciau, kitom veliau, o va pasirodo kai kam ir pacioj pradzioj jau paryskeja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 04 24, 15:05)

na cia visom skirtingai buna, kitom ji visai neatsiranda, kitom anksciau, kitom veliau, o va pasirodo kai kam ir pacioj pradzioj jau paryskeja  smile.gif

man pirmom nestumo savaitem tikslaiu dar nzn kad nescia ir nuejau i soliariuma tai visa veida rudais plemais ismete galvojau gal koks negeras soliariumas pasitaike ir sakiau gyvenime neisiu, bet po kokio pusvalandzio dingo plemai paskui kai suzinojau kad nescia tada supratau kas ir kaip galejo but biggrin.gif tai gal organizmas saules daugiau gavo ir isryskejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 04 24, 15:10)
man pirmom nestumo savaitem tikslaiu dar nzn kad nescia ir nuejau i soliariuma tai visa veida rudais plemais ismete galvojau gal koks negeras soliariumas pasitaike ir sakiau gyvenime neisiu,

man taip su plauku dazymu buvo, gavos netokia kaip zadeta spalva, tai ir dazus mintyse keikiau, ir gamintojus, ir sali kurioj juos pirkau lotuliukas.gif o paskui parisau, kad kogero del hormonu pokyciu taip mano plaukai sureagavo blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 04 24, 15:16)
man taip su plauku dazymu buvo, gavos netokia kaip zadeta spalva, tai ir dazus mintyse keikiau, ir gamintojus, ir sali kurioj juos pirkau  lotuliukas.gif  o paskui parisau, kad kogero del hormonu pokyciu taip mano plaukai sureagavo  blush2.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif aisku tokius pokstus prisimint smagu bet tuo metu tai buvo ziauru lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos paneles.. unsure.gif
Labai prasau jusu patarimo, nes nebezinau ir kur detis!!!!
Zodziu ju 2 savaites kaip nesulaukiu mmm, paskutiniu metu esu labai emocinga, pabalusi, svyruoja nuotaika. pastebejau daugiau isskyru, pucia pilva, priaugau siek tiek svorio.. dariau 3 NT ir visi neigiami. vakar truputi isbere, bet atrodo lyg alergine reakcija. verysad.gif
mmm simptomu kaip nebuti, maude pilva pries 5 dienas bet trumpam. speneliai labai jautrus, bet siandien lyg pagerejo.
kas vyksta?????
prasau patarimo, ar jums yra taip buve? gal kuri nors turi tokiu pat simptomu?!!
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 04 24, 13:00)
Jos turetu pasirodyti +- uz 5 d.

Linkiu, kad JOS ir neateitų wink.gif

QUOTE(kipshiukas @ 2013 04 24, 16:10)
man pirmom nestumo savaitem tikslaiu dar nzn kad nescia ir nuejau i soliariuma tai visa veida rudais plemais ismete galvojau gal koks negeras soliariumas pasitaike ir sakiau gyvenime neisiu, bet po kokio pusvalandzio dingo plemai paskui kai suzinojau kad nescia tada supratau kas ir kaip galejo but biggrin.gif  tai gal organizmas saules daugiau gavo ir isryskejo  biggrin.gif

Man tas pats buvo nuo saulės biggrin.gif plėmais veidą išmušė... nesupratau, kas man. Mamai gi iškart aišku pasidarė biggrin.gif

QUOTE(-Vakare- @ 2013 04 24, 16:16)
man taip su plauku dazymu buvo, gavos netokia kaip zadeta spalva, tai ir dazus mintyse keikiau, ir gamintojus, ir sali kurioj juos pirkau  lotuliukas.gif  o paskui parisau, kad kogero del hormonu pokyciu taip mano plaukai sureagavo  blush2.gif  lotuliukas.gif

Man nėštumo metu šaknų niekaip "nepaimdavo" dažai biggrin.gif

QUOTE(n2vika @ 2013 04 24, 17:36)
Sveikos paneles..  unsure.gif
Labai prasau jusu patarimo, nes nebezinau ir kur detis!!!!

Jei NT nerodo nėštumo, gal kraują nusileisk ir neliks abejonių.
Atsakyti
QUOTE(Vaterlo @ 2013 04 24, 15:40)
Linkiu, kad JOS ir neateitų wink.gif
Man tas pats buvo nuo saulės biggrin.gif plėmais veidą išmušė... nesupratau, kas man. Mamai gi iškart aišku pasidarė biggrin.gif
Man nėštumo metu šaknų niekaip "nepaimdavo" dažai biggrin.gif
Jei NT nerodo nėštumo, gal kraują nusileisk ir neliks abejonių.

Na taip, bet cia sunku prie tu daktaru prieiti gyvenu Madride. galvoju gal kam taip yra buve. na bet teks ieskotis daktaro tada... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(n2vika @ 2013 04 24, 17:53)
Na taip, bet cia sunku prie tu daktaru prieiti gyvenu Madride. galvoju gal kam taip yra buve. na bet teks ieskotis daktaro tada...  unsure.gif

Ieškok, kur privačiai galėtum eiti.
Gal šiaip dėl kažkokių priežasčių mmm dingo. Gal jaudinais per daug, gal kokie pokyčiai gyvenime. Sunku ką ir pasakyt.
Atsakyti
QUOTE(n2vika @ 2013 04 24, 16:53)
Na taip, bet cia sunku prie tu daktaru prieiti gyvenu Madride. galvoju gal kam taip yra buve. na bet teks ieskotis daktaro tada...  unsure.gif

Na jei atsektum, ar tikrai galejai pastoti, kiek laiko visa tai vyksta, gal paprasciau butu ka patarti, bet taip abstrakciai papasakojai, tai net ir nezinau ka paskyti
Hormonu svyravima itakoja ir daugiau priezasciu, pavasaris, stresas... jei NT tris kartus nieko neparode, tai tikrai kraujo tyrima butu neprosal pasidaryti 4u.gif
Atsakyti
ah koks nesėkmingas rytas... NT nusipirkau brokuota verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina_klp @ 2013 04 25, 08:23)
ah koks nesėkmingas rytas... NT nusipirkau brokuota  verysad.gif

console.gif
Man labai nepatikimai atrodo tos visos juosteles, jos labai daznai buna nekokios formos ir isvaizdos...todel geriau nusipirkti iskarto du truputi brangesnius ir nebus taip "abydna"
Atsakyti