Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

Laba diena!esu cia naujoke. Taigi noriu jusu patarymu, komentaru ir nuomoniu. Su vyru pradejome darbuotis nuo 2013.04.09. ta diena buvo pirma karta kai jis baige vyduje. taip pat sekantys lytiniai santikiai buvo i vydu. taigi kada pasireiskia tie pirmieji laukiamieji nestumo pozimiai? visa savaite ryte pykino.. ar gali buti taip greitai.. praejus 5-7 dienom? taip pat nakti blogai miegu, nors ir darbe nusikalu iki nakties... bet uzmigti niekaip negaliu, viena diena ryte baisiausiai skaudejo galva.. man taip nera buve. krutine suketejo-pasunkejo... taip pat uzuodziu kvapus stipriau negu anksciau. dariau testa, kai praejo 8 dienos po nesaugaus lytinio akto.. nesulaukiau tos dienos kada prasides menesines.. bet testas parode neigiama rezultata.. aisku kad dar turbut anksti.. taigi laukiu jusu pagalbos;) aciu is anksto, tikiuosi geru patarymu. ir dar pylve apacioje jauciu sunkuma.. ir kart nuo karto paskauda tokiom spazmom pilvukas....apacioje... daugiau kaireje puseje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jenny69: 18 balandžio 2013 - 15:47
QUOTE(jenny69 @ 2013 04 18, 15:46)
Laba diena!esu cia naujoke. Taigi noriu jusu patarymu, komentaru ir nuomoniu. Su vyru pradejome darbuotis nuo 2013.04.09. ta diena buvo pirma karta kai jis baige vyduje.  taip pat sekantys lytiniai santikiai buvo i vydu. taigi kada pasireiskia tie pirmieji laukiamieji nestumo pozimiai? visa savaite  ryte pykino.. ar gali buti taip greitai.. praejus 5-7 dienom? taip pat  nakti blogai miegu, nors ir darbe nusikalu iki nakties... bet uzmigti niekaip negaliu, viena diena ryte baisiausiai skaudejo galva.. man taip nera buve. krutine suketejo-pasunkejo... taip pat uzuodziu kvapus stipriau negu anksciau. dariau testa, kai praejo 8 dienos po nesaugaus lytinio akto.. nesulaukiau tos dienos kada prasides menesines.. bet testas parode neigiama rezultata.. aisku kad dar turbut anksti.. taigi laukiu jusu pagalbos;) aciu is anksto, tikiuosi geru patarymu. ir dar pylve apacioje jauciu sunkuma.. ir kart nuo karto paskauda tokiom spazmom pilvukas....apacioje... daugiau kaireje puseje.

O kada tavo nelaukiama mm diena? po savaites vargu ar jauciasi nestumo pozymiai, dazniausiai jie pradedami jausti mazdaug mm diena arba savaite po mm dienos. Krutine panasiai savaite iki mm dienos pasiputus turetu but, jautresne, ypac speneliai. Siaip jei arteja mm diena tai turetum jausti pms pozymius, jie jauciami ir tada kai laukiesi, ir buna labai panasus. Zodziu reik tikslesnes info kada O buvo mazdaug kada mm kokio ilgio ciklas tada galim daugiau pasakyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 04 18, 16:16)
O kada tavo nelaukiama mm diena? po savaites vargu ar jauciasi nestumo pozymiai, dazniausiai jie pradedami jausti mazdaug mm diena arba savaite po mm dienos. Krutine panasiai savaite iki mm dienos pasiputus turetu but, jautresne, ypac speneliai. Siaip jei arteja mm diena tai turetum jausti pms pozymius, jie jauciami ir tada kai laukiesi, ir buna labai panasus. Zodziu reik tikslesnes info kada O buvo mazdaug kada mm kokio ilgio ciklas tada galim daugiau pasakyt  4u.gif

mm turetu buti balandzio 29-30d. ciklas pakankamai reguliarus 24 dienos..
Atsakyti
QUOTE(jenny69 @ 2013 04 18, 17:06)
mm turetu buti balandzio 29-30d. ciklas pakankamai reguliarus 24 dienos..

Man rodos nebuvo O tau balandzio 9, nebent ciklas pasiankstino, nu zodizu dar gerokai per anksti speliot. Nenoriu numust optimizmo, bet dar kokia savaite reiktu paluket tada pradet testus gadint ir pozymiu ieskot. Linkiu II kuo greiciau pamatyt 4u.gif Bet is patirties sakau kuo didesnis noras tuo daugiau apgaulingu pozymiu organizmas pateikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 04 18, 21:03)
Man rodos nebuvo O tau balandzio 9, nebent ciklas pasiankstino, nu zodizu dar gerokai per anksti speliot. Nenoriu numust optimizmo, bet dar kokia savaite reiktu paluket tada pradet testus gadint ir pozymiu ieskot. Linkiu II kuo greiciau pamatyt 4u.gif  Bet is patirties sakau kuo didesnis noras tuo daugiau apgaulingu pozymiu organizmas pateikia  biggrin.gif

nu zodziu as taip ir supratau;))) aciu labai uz atsakyma;))
Atsakyti
QUOTE(jenny69 @ 2013 04 18, 16:46)
Laba diena!esu cia naujoke. Taigi noriu jusu patarymu, komentaru ir nuomoniu.

Oj, anksti dar jaust tokius nėštumo požymius smile.gif Gal iš didelio noro? smile.gif O ir mmm dar tolokai. Žodžiu, lauki ir likus kelioms dienoms iki mmm imi jautriausią NT ir gadini. Dabar dar tikrai anksti.
Atsakyti
Sveikos mielosios 4u.gif Noriu pasidalint su jumis savo nestumo simptomais, kadangi pamenu save, kai dar visai nesenai ieskojau visos naudingos info,kokie gi tie pirmieji nestumo simptomai smile.gif
Planavom leliuka, 3 menesius nieko.. Buvau issigandus, kad gal as negaliu, nes pries metus turejau valyma. Taip pat turejau kazkokia tai infekcija, gal pienlige,dauk isskyru buvo, ir jos ne pacio geriausio kvapo budavo. Bet nuejus pas daktare, ji man israse kazkokia zvakute nuo tos infekcijos ir pasake kad reik gert foli. Nuejau nusipirkau, ir tapacia diena pradejau gert foli. Sutapimas ar ne bet tapati menesi taip ir nesusirgau... Uzvelavo menesines, taip ir supratau kad "pakibau" smile.gif
O simptomai buvo tokie: jokio patepimo man nebuvo, krutine neskaudejo visiskai (pradejo skaudet tik numatoma menesiniu diena) , labai prakaitavau, uzkietejo viduriai, ir labai isryskejo ta juostele kur eina nuo TOS vietos iki bambos, jauciau silpnuma ir galvos svaigima.
O dabar pagal visus apskaiciavimus as 5 sav kaip nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(simonyte005 @ 2013 04 22, 19:54)
Labai isryskejo ta juostele kur eina nuo TOS vietos iki bambos, jauciau silpnuma ir galvos svaigima.

Kalbi apie "negro juostą"? Keista, kad ji pas Tave taip anksti išryškėjo g.gif Bet sveikinu pagavus žirniuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaterlo @ 2013 04 23, 12:26)
Kalbi apie "negro juostą"? Keista, kad ji pas Tave taip anksti išryškėjo  g.gif Bet sveikinu pagavus žirniuką smile.gif

Na nezinau kaip ji vadinas bet tikriausiai tapati. As pati buvau ziauriai nustebusi, kai nuejau i dusa viena ryta, galvoju cia dabar kas per baeriai, negi nescia? Ir pasirodo neklydau...Ta juostele nesitiese iki pacios bambos, tiesiog apacioje labai ryski buvo.
Aciu! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simonyte005: 24 balandžio 2013 - 08:44
Sveikos mergaičiukės smile.gif
Turbūt būsiu prisišnekėjus vyrui, kad po pirmo karto nepastojama, nors viskas vyko per vaisingiausią diena.. Nuo pat ryto skaitinėju visus forumus apie pirmuosius požymius ax.gif ir turiu nuojautą, kad būsiu prisijungus į nėštukių gretas nestuke.gif reikės lėkti iki vaistinės pirkti NT. Šią savaitę turėtų prasidėti mm, tačiau požymiai ne tokie kaip visada.. 4 dienas neįprastai skauda pilvo apačią, krūtinė ypač dirgli jau kelias savaites, nuovargis ima viršų atrodo visą dieną iš lovos galėčiau nelipti.. vakar pasirodė, kad prasidėjo mm, tačiau viskas tuom ir baigėsi..
Atsakyti
QUOTE(Kristina_klp @ 2013 04 24, 11:48)
Sveikos mergaičiukės  smile.gif
Turbūt būsiu prisišnekėjus vyrui, kad po pirmo karto nepastojama, nors viskas vyko per vaisingiausią diena.. Nuo pat ryto skaitinėju visus forumus apie pirmuosius požymius  ax.gif ir turiu nuojautą, kad būsiu prisijungus į nėštukių gretas  nestuke.gif  reikės lėkti iki vaistinės pirkti NT. Šią savaitę turėtų prasidėti mm, tačiau požymiai ne tokie kaip visada.. 4 dienas neįprastai skauda pilvo apačią, krūtinė ypač dirgli jau kelias savaites, nuovargis ima viršų atrodo visą dieną iš lovos galėčiau nelipti.. vakar pasirodė, kad prasidėjo mm, tačiau viskas tuom ir baigėsi..

Kaip faina, linkiu kad testukas parodytu II

O as irgi j\pradejau jausti pilvo apacioj maudima, nors mano ciklas nereguliarus, bet padariusi truju menesiu "apskaita" ciklas gaunasi apie 25 d. o aktyviausi su vyru buvom per pacias vaisingiauiais dienas, todel labai viliuosi, kad tas maudimas ne besiartinanciu mmm pozymis. Jos turetu pasirodyti +- uz 5 d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balta.Naktis: 24 balandžio 2013 - 12:00
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 04 24, 11:00)
Kaip faina, linkiu kad testukas parodytu II

O as irgi j\pradejau jausti pilvo apacioj maudima, nors mano ciklas nereguliarus, bet padariusi truju menesiu "apskaita" ciklas gaunasi apie 25 d. o aktyviausi su vyru buvom per pacias vaisingiauiais dienas, todel labai viliuosi, kad tas maudimas ne besiartinanciu mmm pozymis. Jos turetu pasirodyti +- uz 5 d.

tikiuosi pastangos su vyru ir tavo veltui nenueis wink.gif
Atsakyti