QUOTE(Suzibejo @ 2013 04 14, 18:06)
Sveikos, merginos
Esu cia naujoke, kaip rasanti, bet paskaitineju vis jusu pokalbius.
Noriu prisijungti prie jusu....
Jau pagaunu save, kad jauciuosi kaip besilaukianti
MMM veluoja 3 dienas, mano mmm standartas buna 24 -25 CD o siandien jau eina 28 CD. Niekada nera buve, kad veluotu. Bazine kuno temperatura laikosi nuo 36.7 iki 37.2. pries mmm pykino kelias dienas is eile, dabar jau kelinta diena nieko nepykina, tik skrandis keistokas, toks jausmas, kad spaustu. Visa savaite buna kiauras dienas salta, net oda buvo pasiurpusi. Ir atrodo, kad i WC einu, gan daznai, kai tik atsigeriu 15 min begije jau einu, nes labai uzsimanau
(bijau , kad tai nebutu slapimo uzdegimo pozymis). Krutines neskauda ir ji man atrodo nera padidejus, gal nezymiai. Taciau jau spejau pasidaryti kelis nestumo testus, visi jie neigiami. dar vienas idomus dalykas, dingo isskyros, jos pas mane visada budavo gausios iki pat mmm.
is tokio didelio noro, vis neprarandu vilties. Neisivaizduoju kaip mano protas sureguos, jei tai bus tik kuno pokstas
Keista bet ir man isskyros dingusios,nors budavo atvirksciai anksciau. Labai liudna,kai kunas taip pokstauja. Atsimenu kai 3 men atgal,velavo menesines, bet nebuvo jautrus nei speneliai, nei pykindavo,bet krutine buvo padidejusi ir gava skaudedavo ir silpna budavo,bet vis vien nulekiau pas gine. Tai ji mane apziurejo ir sako manau tu laukiesi,apsidziaugiau labai, tada siunte daryt echo ir sake tikriausiai mazas nestumas nes nesimato ir echo kartoti ne anksciau nei po savaites. Ta savaite gyvenau su neapsakomu dziaugsmu kad pagaliau as
bet...nuejau pas kita daktare darytis sekancio echo ir ji pasake kad jokio nestumo nera ir net nebuvo
Bet si karta veluojan mm atsirado kitu pozymiu, jautrus speneliai, jie paraude,krutine padidejus, pucia pilvuka,daznai i wc lakstau,valgau kaip isprotejus, bet testas neigiama rodo. O jei buvo implantacija( nes kovo pabaigoje tepe kelias dienas labai mazai) testas manau jau butu teigiamas buves...