Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

Sveikos, laukiancios geru ziniu smile.gif esu cia naujoke blush2.gif rasau, nes noriu paklausti Jusu patarimo, gal kas zinosite, kas ir kaip ax.gif zodziu, mm veluoja jau 12dieneliu..siandien dariausi testa ir pasirode tik vienisas pagaliukas verysad.gif manau, kad uzkibti galejau kovo 21d, bet tokiu atveju jau butu 3 sav, kai nestuke.gif , tai testukas gal jau rodytu...o siaip temp 37.2, nors pastoviai nematuoju, jautrus speneliai, pamaudena pilviuko apacia ir jis lyg papustas kiek...tai va nezinau nei ka galvoti...ka Jus manot? 4u.gif
Atsakyti
Aš tai šianakt visa nakti sapnavau,kad darau testus nestumo ir vis ryskeja su kiekvienu testu teigiamas rezultatas biggrin.gif tai jau nebelaukiau antradienio,siandien nusipirkau testa. Ryt ryte zesim ka parodys. smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2013 04 13, 13:30-->
QUOTE(Ziogiukas smile.gif @ 2013 04 13, 13:30)
Sveikos, laukiancios geru ziniu  smile.gif  esu cia naujoke  blush2.gif  rasau, nes noriu paklausti Jusu patarimo, gal kas zinosite, kas ir kaip  ax.gif  zodziu, mm veluoja jau 12dieneliu..siandien dariausi testa ir pasirode tik vienisas pagaliukas  verysad.gif  manau, kad uzkibti galejau kovo 21d, bet tokiu atveju jau butu 3 sav, kai  nestuke.gif , tai testukas gal jau rodytu...o siaip temp 37.2, nors pastoviai nematuoju, jautrus speneliai, pamaudena pilviuko apacia ir jis lyg papustas kiek...tai va nezinau nei ka galvoti...ka Jus manot?  4u.gif

Del kiekvieno pozymio visom kyla itarimu wink.gif manau testas jau turejo parodyti,bent vaiduokliuka. Buna atveju juk,kad ilgai nerodo nestumo nors jis yra. Jei dar kelias dienas nesulauksi mm,manau pakartok testa smile.gif
Atsakyti
po rytinio testo lyg ir iziuriu vaiduokliuka, bet manau todel ,kad labai jau norisi...niekas turbut jo daugiau ir nepamatystu be manes biggrin.gif na, reiks matyt pameginti dar po keliu dieneliu smile.gif o Tau linkiu, kad sapnai isipildytu ir parodytu tas grazutes dvi juosteles smile.gif lauksim ziniu 4u.gif
Atsakyti
Tai pabandyk dar po keliu dienu pasidaryt testa;) visada kai labai norisi atrodo kad jau ir visi pozymiai yra biggrin.gif
Turiu vilties kad jau pagaliau uzkibau. smile.gif
Dar siandien toks netiketas dalykas pasireiske. Atejau i darba,dirbu,bendrauju su zmonem,ir taip vienu metu bloga pasidare kad galvojau tuoj vietoj apsivemsiu,bet pasedejau,atsigeriau salto vandens tai geriau truputuka pasidare doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja123 @ 2013 04 13, 17:29)
Tai pabandyk dar po keliu dienu pasidaryt testa;) visada kai labai norisi atrodo kad jau ir visi pozymiai yra biggrin.gif
Turiu vilties kad jau pagaliau uzkibau. smile.gif
Dar siandien toks netiketas dalykas pasireiske. Atejau i darba,dirbu,bendrauju su zmonem,ir taip vienu metu bloga pasidare kad galvojau tuoj vietoj apsivemsiu,bet pasedejau,atsigeriau salto vandens tai geriau truputuka pasidare  doh.gif

geriausia padeda lengvas užkandžiavimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Laukiu nesulaukiu ryt ryto. smile.gif
Atsakyti
Kad ir kiek vilciu buvo parode testas l ... Ech.. laukiu jau tu tariamu ir veluojanciu vadinas mm verysad.gif
Atsakyti
bet kazkodel dar turiu vilties. Viltis durniu motina,o motina savo vaiku nepalieka. Gali but kad nerodo,nes tepliojo visai kovo paskutinem dienom (jeigu tai buvo implantacija)? sad.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos, as irgi laukiu II juostyciu, bet kolkas kazkaip jos nelabai linkusios rodytis, o as ir per daug neskubu testuku gadinti, nes man irgi apytiksliai tik 3-4svaite gali buti jei laukiuos. O ir nejauciu jokiu zenklu kad mmm planuoja ateiti arba, kad nestumas butu. Nei krutines skauda, nei kas pajautreje. Vienintelis tai tempimas gimdoje ir pucia pilva.
Atsakyti
QUOTE(Freja123 @ 2013 04 14, 08:12)
Kad ir kiek vilciu buvo parode testas l ... Ech.. laukiu jau tu tariamu ir veluojanciu vadinas mm verysad.gif

Kiek vėluoja?

QUOTE(Markata @ 2013 04 14, 11:15)
Sveikos, as irgi laukiu II juostyciu, bet kolkas kazkaip jos nelabai linkusios rodytis, o as ir per daug neskubu testuku gadinti, nes man irgi apytiksliai tik 3-4svaite gali buti jei laukiuos. O ir nejauciu jokiu zenklu kad mmm planuoja ateiti arba, kad nestumas butu. Nei krutines skauda, nei kas pajautreje. Vienintelis tai tempimas gimdoje ir pucia pilva.

Pūtimas - vienas iš požymių wink.gif kelinta CD? Arba - kiek vėluoja/ar iki mmm liko?
Atsakyti
pas mane visada +-4 ar 5d. Tai jei sirgau kovo 6-12d. si menesi turejau susirgt tarp 6-12d.
Atsakyti