Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

Manau reiks testa pasidaryti koki antradieni,tikiuosi kad si kart bus teigiamas ax.gif keisciausia tai toks nezmoniskas apetitas ir beproto skausmingos krutys g.gif kazkaip neaplanko ziuriu nei jusunei musu tie gandrai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja123 @ 2013 04 11, 19:56)
Manau reiks testa pasidaryti koki antradieni,tikiuosi kad si kart bus teigiamas  ax.gif  keisciausia tai toks nezmoniskas apetitas ir beproto skausmingos krutys  g.gif  kazkaip neaplanko ziuriu nei jusunei musu tie gandrai  doh.gif

na aš vis tikiuosi kad tikrai aplankys blush2.gif bet iš kur pas tave tiek kantrybės blink.gif bigsmile.gif aš tai niekaip neiškentėčiau doh.gif jau dabar n testuku prigadinus doh.gif blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja123 @ 2013 04 11, 19:22)
Sveikos  rolleyes.gif  noreciau jusu patarimo, bei konsultacijos.  Menesines pas mane niekad nebuvo kaip laikrodukas +-4 dienos. Viena kart buvo uzsilaikiusios menesi,bet tik karta gyvenime. Paskutini karta sirgau kovo 6-12 dienomis. Bet kovo 25-28 vos patepliojo. Po poros dienu pradejo labai skaudeti krutine, ypac spenelius. Dar po kokiu 3 dienu atsirado nezmoniskas apetitas, atrodo galeciau viska valgyt is eiles.. BT 37,2 . Balandzio 6d dariausi testuka rode neigiama. Naktim pradejau lakstyti i tualeta. Kol kas mm nesulaukiau. Gal pakartoti artimiausiom dienom testa,ar dar paluket savaitele,kad tiksliai jau rodytu? unsure.gif

o kiek dienų BT tokia pakilusi? jei > ąū dienų be nukritimo, tai ko gero laukiesi smile.gif
mano tai BT yra geriausias testas.. tą rytą, kai pakrinta, jau į krepšį deduosi įklotų, nes kelių val bėgyje pramuš mm..
Atsakyti
Kantrybe issiugdziau kai jau beproto testu anksciau pasidarydavau del kiekvieno itartino pozymio. tongue.gif kantrybe dorybe. Tada jau tikrai parodys yra ar nera ax.gif
O BT matuoju savaite ir nekinta. Kad ir ryte neislipus matuoju ar po pietu ar vakare ji tokia pat 37.2
O as jauciu kad nesusirgsiu,kazkaip tokia nuojauta 4u.gif tikiuosi kad pasiteisins ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja123 @ 2013 04 11, 23:43)
Kantrybe issiugdziau kai jau beproto testu anksciau pasidarydavau del kiekvieno itartino pozymio. tongue.gif  kantrybe dorybe. Tada jau tikrai parodys yra ar nera  ax.gif
O BT matuoju savaite ir nekinta. Kad ir ryte neislipus matuoju ar po pietu ar vakare ji tokia pat 37.2
O as jauciu kad nesusirgsiu,kazkaip tokia nuojauta 4u.gif  tikiuosi kad pasiteisins  ax.gif

na pagal tavo išvardintus požymius tikrai turėtum nebe susirgti mirksiukas.gif
o aš tai prisiperku papigei smile.gif ir tada iš širdies gadinu jau smile.gif ir pamačius tik I visai nenusiviliu nes visada tikiu kad dar anksti ir dar nerodo smile.gif tik kai jau ateina mm tenka susitaikyti su realybe doh.gif
aš irgi labai labai noriu kad būtų pavykę smile.gif o kaip bus pamatysim mirksiukas.gif
Atsakyti
Siandien kazkaip kairi sona pradejo mausti... Tokiais spazmais uzeina..
Nu as anksciau irgi tai pat su testais tikrindavaus,prisipirkdavau po kelis,bet galiausiai susirgdavau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja123 @ 2013 04 12, 17:12)
Siandien kazkaip kairi sona pradejo mausti...  Tokiais spazmais uzeina..
Nu as anksciau irgi tai pat su testais tikrindavaus,prisipirkdavau po kelis,bet galiausiai susirgdavau sad.gif

man taip ir atsitiko doh.gif bet nieko tikim kad šis mėnesis bus jau tikrai sėkmingas thumbup.gif
Atsakyti
Nu ka.. pasirodo pilvo maudimas bus buves del pienliges.. o galvos svaigimas, silpnumas ir kt.. del kazkokiu kitu priezasciu.. ax.gif nes siandien 25cd (ciklas 28d) kad ir nelaiku, bet jau patepliojo, tai manau atejo jau mm, na kadangi neplanavom pagausejimo, tai is dalies ir gerai, kad taip gavosi.. bet giliai sirdyje kazkoks vistiek nusivylimas gavosi..na manau mane visos supranta.. daugumai taip manau buna.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JJN @ 2013 04 12, 17:00)
Nu ka.. pasirodo pilvo maudimas bus buves del pienliges.. o galvos svaigimas, silpnumas ir kt.. del kazkokiu kitu priezasciu..  ax.gif  nes siandien 25cd (ciklas 28d) kad ir nelaiku, bet jau patepliojo, tai manau atejo jau mm, na kadangi neplanavom pagausejimo, tai is dalies ir gerai, kad taip gavosi.. bet giliai sirdyje kazkoks vistiek nusivylimas gavosi..na manau mane visos supranta.. daugumai taip manau buna..  smile.gif

Dar gali but implantacija, nebent prasimus tada jau mm... Man implantacija buvo 5 ar 6 dienos iki numatomos memiu dienos
Atsakyti
QUOTE(Smilgera @ 2013 04 11, 08:22)
Labukas  smile.gif  aš ir vėl čia. mmm vis dar vėluoja jau ketvirta diena.. Testuka šįryt pasidariau, nu nesuprasi, neigiamas..

veluojančios mmm dar nereiškia nėštumo, ir nereik pult iškart darytis NT..
galbūt suvėlavo ovuliacija, automatiškai atsidėjo ir mmm diena.. smile.gif
Atsakyti
Tai ko gero taip ir buvo. Nes šiandien mmm jau atkeliavo 4u.gif

O dėl testuko darymo, manau, norint pastoti yra normalu jei vėluojant mmm jį pasidaro.. ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 04 12, 23:14)
Dar gali but implantacija, nebent prasimus tada jau mm... Man implantacija buvo 5 ar 6 dienos iki numatomos memiu dienos

Na nelabai betikiu.. nors siaip keistai vakar patepliojo ir tylu visa nakti nieko.. ir siandien biski patepliojo.. bet po kol kas tik tiek..laukiu ir nelaukiu tu mm.. jei jau mm cia tai lai greiciau pramustu ir nebetampytu nervu.. unsure.gif
O koks tas implantacinis kraujavimas Jums buvo? Ir kiek truko? ir beja kada po to testa daretes?
Atsakyti