Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(-Vakare- @ 2013 04 10, 12:53)
manau maudimas gali buti susijes ir su tuo ir su tuo, sunku tikrai pasakyt  g.gif  bet kaip suprantu jus dar neesat tikra, kad  nestuke.gif  ir neesat tikra, kad tai pinelige (nes sakot kitoj zinutej 'ar kitas uzdegimas')  g.gif  tokiu atveju manau saugiausia pasirodyti gydytojai ir pasakyt, kad yra tikimybe, kad  nestuke.gif  ir tegul israso zvakuciu ar kitu vaistu, kuriuos skiria nestukem pienligei gydyt (ar kitam uzdegimui, nes ji paziurejus galbut gales patvirtint ar tai pienlige ar ne)  4u.gif

Tai vat, kad nesu tikra, kad laukiuos..nors ziauriai silpna, galva sukasi (nors spaudimas ir pulsas idealus), galvos skausmas, temp 37jau antra savaite mazdaug..nesenai vat dar ir pilvo apacia pradejo mausti..tai ir itarima sukele, gal nestumas rolleyes.gif bet per pirmaji,tai nieko panasaus nebuvo..tada tik ziauriai krutine skaudejo ir pilvas kaip balionelis buvo ir vsio...
O dar kaip tik uzdegimas, na pienlige greiciausiai..siaip ji mane laaabai daznai kankina..tai visad turiu multigel gelio tokiem atvejam,bet kokiu atveju po mm viskas visad susitvarkydavo... bet si kart, dar kai pilva suskaudo sunerimau.. bet sirgimai turetu but pirmadieni, o iki to laiko pakliut pas gine sansu ner..o jei prasides mm tai gal viskas ir susitvarkys.. unsure.gif taip ir nebezinau ka daryt..
Atsakyti
QUOTE(JJN @ 2013 04 10, 12:04)
Tai vat, kad nesu tikra, kad laukiuos..nors ziauriai silpna, galva sukasi (nors spaudimas ir pulsas idealus), galvos skausmas, temp 37jau antra savaite mazdaug..nesenai vat dar ir pilvo apacia pradejo mausti..tai ir itarima sukele, gal nestumas  rolleyes.gif  bet per pirmaji,tai nieko panasaus nebuvo..tada tik ziauriai krutine skaudejo ir pilvas kaip balionelis buvo ir vsio...
O dar kaip tik uzdegimas, na pienlige greiciausiai..siaip ji mane laaabai daznai kankina..tai visad turiu multigel gelio tokiem atvejam,bet kokiu atveju po mm viskas visad susitvarkydavo... bet si kart, dar kai pilva suskaudo sunerimau.. bet sirgimai turetu but pirmadieni, o iki to laiko pakliut pas gine sansu ner..o jei prasides mm tai gal viskas ir susitvarkys..  unsure.gif  taip ir nebezinau ka daryt..

na tada galbut geriausia gydytis, kaip siaip tokiu atveju gydytumetes ir palaukt pirmadienio ziuret ar mmm prasides g.gif dar galit ir koki NT sugadint savaitgali, kad pasitikrint, gal jau rodys kazka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 04 10, 13:15)
na tada galbut geriausia gydytis, kaip siaip tokiu atveju gydytumetes ir palaukt pirmadienio ziuret ar mmm prasides  g.gif  dar galit ir koki NT sugadint savaitgali, kad pasitikrint, gal jau rodys kazka  ax.gif

Tai vat..as ir taip mastau..dekui.. taip ir reiks padaryt mirksiukas.gif

nu bet jus cia NT maniakes lotuliukas.gif Tai vat Jusu prisiskaiciau, tai vakar prisipirkau biggrin.gif ,siandien net bandziau, bet nieko... sakiau bandysiu laukt kai turetu but mm tada jei nebus ju darysiu NT ..
Atsakyti
QUOTE(JJN @ 2013 04 10, 13:04)
Tai vat, kad nesu tikra, kad laukiuos..nors ziauriai silpna, galva sukasi (nors spaudimas ir pulsas idealus), galvos skausmas, temp 37jau antra savaite mazdaug..nesenai vat dar ir pilvo apacia pradejo mausti..tai ir itarima sukele, gal nestumas  rolleyes.gif  bet per pirmaji,tai nieko panasaus nebuvo..tada tik ziauriai krutine skaudejo ir pilvas kaip balionelis buvo ir vsio...
O dar kaip tik uzdegimas, na pienlige greiciausiai..siaip ji mane laaabai daznai kankina..tai visad turiu multigel gelio tokiem atvejam,bet kokiu atveju po mm viskas visad susitvarkydavo... bet si kart, dar kai pilva suskaudo sunerimau.. bet sirgimai turetu but pirmadieni, o iki to laiko pakliut pas gine sansu ner..o jei prasides mm tai gal viskas ir susitvarkys..  unsure.gif  taip ir nebezinau ka daryt..

skausmai gali buti ir del uzdegimo, pienliges. Man taip gine sake, kai turejau pienlige ir skaudejo sona. Galvojau kad ovuliacija vyksta nors geriu KT. O jei ir pastojot, tai nesciom nuo pienliges galima Macmiror, Lomexin
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2013 04 10, 13:31)
skausmai gali buti ir del uzdegimo, pienliges. Man taip gine sake, kai turejau pienlige ir skaudejo sona. Galvojau kad ovuliacija vyksta nors geriu KT. O jei ir pastojot, tai nesciom nuo pienliges galima Macmiror, Lomexin

Macmiror esu seniau naudojus (gyd israsius buvo), o tai jos be recepto irgi parduodamos?

p.s. nete paieskojau,raso tik su receptu.. ai tekto..gelis gal ne toks veiksmiingas.. bet iki pirmadienio dagyvensiu.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JJN: 10 balandžio 2013 - 12:44
QUOTE(JJN @ 2013 04 10, 13:38)
Macmiror esu seniau naudojus (gyd israsius buvo), o tai jos be recepto irgi parduodamos?

p.s. nete paieskojau,raso tik su receptu.. ai tekto..gelis gal ne toks veiksmiingas.. bet iki pirmadienio dagyvensiu.. smile.gif

receptines. Bet kiek esu pirkusi, visada pardave be recepto
Atsakyti
Labukas smile.gif aš ir vėl čia. mmm vis dar vėluoja jau ketvirta diena.. Testuka šįryt pasidariau, nu nesuprasi, neigiamas.. Pilva ir nugaros apačią skauda visas tas dienas. Krūtinė jautri, bet tikrai ne žvėriškai skaudi. Vakar anksti nusirašiau eit miegoti, nes nebeištvėriau (kas tikrai nebūdinga). O šiandien dar galvos skausmas prisidėjo. Net nežinau ką galvoti. Tokio ilgo ciklo dar neturėjau. Beje, vakar BT buvo 36,80, šiandien 36,91. Ojojoj. Taip noriu taip noriu. Bet ta nežinia iš proto varo doh.gif doh.gif doh.gif
pranešiu kaip čia man klostysis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilgera @ 2013 04 11, 07:22)
Labukas  smile.gif  aš ir vėl čia. mmm vis dar vėluoja jau ketvirta diena.. Testuka šįryt pasidariau, nu nesuprasi, neigiamas.. Pilva ir nugaros apačią skauda visas tas dienas. Krūtinė jautri, bet tikrai ne žvėriškai skaudi. Vakar anksti nusirašiau eit miegoti, nes nebeištvėriau (kas tikrai nebūdinga). O šiandien dar galvos skausmas prisidėjo. Net nežinau ką galvoti. Tokio ilgo ciklo dar neturėjau. Beje, vakar BT buvo 36,80, šiandien 36,91. Ojojoj. Taip noriu taip noriu. Bet ta nežinia iš proto varo  doh.gif  doh.gif  doh.gif
pranešiu kaip čia man klostysis  smile.gif

lauksim ziniu! Linkiu geriausios naujienos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos rolleyes.gif noreciau jusu patarimo, bei konsultacijos. Menesines pas mane niekad nebuvo kaip laikrodukas +-4 dienos. Viena kart buvo uzsilaikiusios menesi,bet tik karta gyvenime. Paskutini karta sirgau kovo 6-12 dienomis. Bet kovo 25-28 vos patepliojo. Po poros dienu pradejo labai skaudeti krutine, ypac spenelius. Dar po kokiu 3 dienu atsirado nezmoniskas apetitas, atrodo galeciau viska valgyt is eiles.. BT 37,2 . Balandzio 6d dariausi testuka rode neigiama. Naktim pradejau lakstyti i tualeta. Kol kas mm nesulaukiau. Gal pakartoti artimiausiom dienom testa,ar dar paluket savaitele,kad tiksliai jau rodytu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja123 @ 2013 04 11, 19:22)
Sveikos  rolleyes.gif  noreciau jusu patarimo, bei konsultacijos.  Menesines pas mane niekad nebuvo kaip laikrodukas +-4 dienos. Viena kart buvo uzsilaikiusios menesi,bet tik karta gyvenime. Paskutini karta sirgau kovo 6-12 dienomis. Bet kovo 25-28 vos patepliojo. Po poros dienu pradejo labai skaudeti krutine, ypac spenelius. Dar po kokiu 3 dienu atsirado nezmoniskas apetitas, atrodo galeciau viska valgyt is eiles.. BT 37,2 . Balandzio 6d dariausi testuka rode neigiama. Naktim pradejau lakstyti i tualeta. Kol kas mm nesulaukiau. Gal pakartoti artimiausiom dienom testa,ar dar paluket savaitele,kad tiksliai jau rodytu? unsure.gif

sveika, manau kad jau tikrai turėtų rodyti mirksiukas.gif o pagal pažymius tai tikrai atroo kad esi nestuke.gif
Atsakyti
Labai tikiuosi kad nestuke.gif
Nes jau nuo rugsejo niekaip neuzkimbam, o si menesi kai jau nuleidom rankas ir galvojom kada bus lemta tada, kazkokie kitokie pozymiai atsirado rolleyes.gif nesinori pamatyti vel neigiamo. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja123 @ 2013 04 11, 19:38)
Labai tikiuosi kad nestuke.gif 
Nes jau nuo rugsejo niekaip neuzkimbam, o si menesi kai jau nuleidom rankas ir galvojom kada bus lemta tada, kazkokie kitokie pozymiai atsirado  rolleyes.gif  nesinori pamatyti vel neigiamo. verysad.gif

šeip tiksliausiai pasakyti hcg tyrimas, ji daro bet kurioje laboratorijoje smile.gif ir po keliu valandu jau žinotum atsakymus smile.gif

mes irgi nuo rugsėjo planuojam po P, o išviso jau virš metų, tai irgi mm vėluoja vieną dieną smile.gif bet NT nieko nerodo.. o taip tikiuosi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Venecija_: 11 balandžio 2013 - 17:41