Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(Nora20 @ 2013 04 09, 11:08)
Sveikos merginos smile.gif as cia vis paskaitineju ir nusprendziau parasyti mano ciklas trunka apie 30-31 diena 23 cd radau kraujuko patepliojo baisiai persigandau po triju dienu vel tas pats mmm turi ateiti 12 d kazkokiu keistu pojuciu nejauciu tik jau dvi sav maudzia krutine ir pilva bado pirmadieni bandziau daryt nt bet buvo neigiamas nezinau nei ka galvoti.... gal kuriai taip buvo?

na manau gali buti, kad buvo inplantacinis patepliojimas g.gif man toks panasus kaip jus aprasot papilves skausmas buvo, toks padilgciojimas, pamaudimas, man jis atrode truputi kitoks, nei pries mmm (gal kad man pries mmm vos pamausdavo, niekad jokiu dilgciojimu nebuvo).
Sakyciau luktelkit iki mmm dienos ar dienos pries ir ryte pakartokit NT smile.gif mano irgi visi buvo neigiami iki pat numatomos mmm dienos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos gal as tiesiog cia prisigalvojau bet reikia jusu patarimo man. kovo 18d buvo pirmoji mm diena, o nuo kovo 31d pabrinko krutys , tempia pilvo apacia. Labai keistas jausmas mano ciklas trunka 30dienu (kitos mm turetu buti balandzio 17d) ir kazkodel netikiu kad gali taip anksti pms prasideti. Bet bijau ir prisigalvoti. gal galetumete bent kazka patarti ar pasidalinti savo mintimis.Anksciau taip nebudavo, buvo pries metus laiko viena krutis jautresne, bet daugiau taip nepasikartojo.
Atsakyti
QUOTE(Nora20 @ 2013 04 09, 11:08)
Sveikos merginos smile.gif as cia vis paskaitineju ir nusprendziau parasyti mano ciklas trunka apie 30-31 diena 23 cd radau kraujuko patepliojo baisiai persigandau po triju dienu vel tas pats mmm turi ateiti 12 d kazkokiu keistu pojuciu nejauciu tik jau dvi sav maudzia krutine ir pilva bado pirmadieni bandziau daryt nt bet buvo neigiamas nezinau nei ka galvoti.... gal kuriai taip buvo?

Gal nestumas visgi.po poros dienu nt pakartok
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 04 09, 11:55)
man irgi toki keisti pamaudimai buvo pries teigiama NT, linkiu, kad ir jusu butu teigiamas  4u.gif

Šiandien BT 36,90. Krūtinė jautri. o pilva maudžia tai ojojoj. Laksčiau i tualetą, nes toks jausmas, kad tuoj tuoj bus. Mmm vėluoja 2 dienas. Sakiau sau testuko nedarysiu, bet neištvėriau, prieš pusvalandį pasidariau. Aišku neigiamas, nors aš vienu momentu ir tokį blankų antrą brūkšniuką išvydau, kuris tuoj pat ir dingo.. lotuliukas.gif Nu žodžiu - prisifantazavau lotuliukas.gif O taip norėčiau nestuke.gif et..
Beje, dabar dar BT pamatau , tai 37,5. Aišku ji netiksli ir net labai, bet manau, jog jei mmm būtų pakeliui, gal ir BT būtų žemesnė doh.gif ak tas svajingas mąstymas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilgera @ 2013 04 09, 19:41)
Beje, dabar dar BT pamatau , tai 37,5. Aišku ji netiksli ir net labai, bet manau, jog jei mmm būtų pakeliui, gal ir BT būtų žemesnė doh.gif  ak tas svajingas mąstymas  doh.gif  lotuliukas.gif

ooo būsi mano draugė biggrin.gif man irgi BT 37,5 - testas neigiamas lotuliukas.gif šį mėn šansų labai mažai buvo, bet viltis yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2013 04 09, 20:49)
ooo būsi mano draugė biggrin.gif man irgi BT 37,5 - testas neigiamas  lotuliukas.gif  šį mėn šansų labai mažai buvo, bet viltis yra  biggrin.gif

Šansų ir pas mus nedaug, bet jau taip yra, kad viltingai laukiam teigiamo testuko smile.gif Juolab, kai vėluoja.. O pas mane kaip laikrodukas būdavo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilgera @ 2013 04 09, 19:58)
Šansų ir pas mus nedaug, bet jau taip yra, kad viltingai laukiam teigiamo testuko  smile.gif Juolab, kai vėluoja.. O pas mane kaip laikrodukas būdavo  blink.gif

na tavo vietoj aš po du testukus per dieną turbūt gadinčiau biggrin.gif p gal tavo testukai tiesiog ne patys jautriausi? ax.gif mano ciklas 30-35d., šiandien buvo 34CD blush2.gif
Atsakyti
Na merginos, gadinkit testus rytais, su pirmu slapimu ir bandykit kuo jautresnius nusipirkt, tada tikekimes parodys wub.gif lauksim naujienu is jusu abieju 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, norejau pasiteirauti, ar kam buvo, kad pries suprantant, kad pastojot, tuo tarpu dar uzpuole ir pienlige ar kt. uzdegimas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JJN @ 2013 04 10, 10:04)
Sveikutes, norejau pasiteirauti, ar kam buvo, kad pries suprantant, kad pastojot, tuo tarpu dar uzpuole ir pienlige ar kt. uzdegimas?  unsure.gif

Kiek žinau pienligė yra gana dažna nėštumo pradžios palydovė
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2013 04 10, 10:17)
Kiek žinau pienligė yra gana dažna nėštumo pradžios palydovė

O kazin pilvo apacios maudimas, ir siek tiek sonuose ties kiausidem.. su uzdegimu daugiau gali but susijes ar su galimu nestumu? maudimas tesiasi jau apie 3 dienas- bet uzeina kokiom 5 min ir ramu porai val. unsure.gif iki mm dar mazdaug 6 dienos dabar 22 cd.
Atsakyti
QUOTE(JJN @ 2013 04 10, 09:33)
O kazin pilvo apacios maudimas, ir siek tiek sonuose ties kiausidem.. su uzdegimu daugiau gali but susijes ar su galimu nestumu? maudimas tesiasi jau apie 3 dienas- bet uzeina kokiom 5 min ir ramu porai val.  unsure.gif  iki mm dar mazdaug 6 dienos dabar 22 cd.

manau maudimas gali buti susijes ir su tuo ir su tuo, sunku tikrai pasakyt g.gif bet kaip suprantu jus dar neesat tikra, kad nestuke.gif ir neesat tikra, kad tai pinelige (nes sakot kitoj zinutej 'ar kitas uzdegimas') g.gif tokiu atveju manau saugiausia pasirodyti gydytojai ir pasakyt, kad yra tikimybe, kad nestuke.gif ir tegul israso zvakuciu ar kitu vaistu, kuriuos skiria nestukem pienligei gydyt (ar kitam uzdegimui, nes ji paziurejus galbut gales patvirtint ar tai pienlige ar ne) 4u.gif
Atsakyti