Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(Pavasarinė13 @ 2013 04 07, 08:48)
šįryt pasidariau. TEIGIAMAS biggrin.gif Visai kiti požymiai nei su pirmu, tikrai maniau, kad mmm pareina doh.gif Laimingiausias metų sekmadienis man smile.gif

tylūs sveikinimai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2013 04 07, 12:13)
tylūs sveikinimai  mirksiukas.gif

dėkui visoms, tik va su pirmu nebuvo taip, kad išskyros kartais kiek rausvos g.gif Tai kai jau nueisiu echo, džiaugsiuos labiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarinė13 @ 2013 04 05, 09:31)
Buvo patepliojimas, kuris neva gali reikšti, kad įsitvirtino...Bet dar nežinau

Kiek laiko truko ir po kiek dienu nuo implantacinio kraujavimo testas parode teigiama vaiduokliuka?
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 04 07, 19:50)
Kiek laiko truko ir po kiek dienu nuo implantacinio kraujavimo testas parode teigiama vaiduokliuka?

kovo septintą buvo mėnesinių pirma diena, 29 ir 31 vos vos tepe, matyt tvirtinosi. O testas balandzio 7d, gal ir anksčiau galėjau darytis, bet laukiau tariamos mėnesinių dienos. na ir tie du sapnai šiąnakt doh.gif du kartus sapnavau riebius du brūkšnelius, tai jau ryte ir moviau darytis testo, kad ramiai miegočiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarinė13 @ 2013 04 07, 19:57)
kovo septintą buvo mėnesinių pirma diena, 29 ir 31 vos vos tepe, matyt tvirtinosi. O testas balandzio 7d, gal ir anksčiau galėjau darytis, bet laukiau tariamos mėnesinių dienos. na ir tie du sapnai šiąnakt doh.gif du kartus sapnavau riebius du brūkšnelius, tai jau ryte ir moviau darytis testo, kad ramiai miegočiau biggrin.gif

Aisku. Man tepa vos vos nuo 04.05 velaus vakaro, sian testa sugalvojau pasidaryt tai lyg ir matosi bet labai blanki juostele... bet turbut gerokai per anksti sugalvojau man mm kt sav.
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 04 07, 21:31)
Aisku. Man tepa vos vos nuo 04.05 velaus vakaro, sian testa sugalvojau pasidaryt tai lyg ir matosi bet labai blanki juostele... bet turbut gerokai per anksti sugalvojau man mm kt sav.

kiek skaičiau, tai geriausia daryti ne anksčiau nei turėtų būti mmm smile.gif Linkiu sulaukti dviejų riebių juostelių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarinė13 @ 2013 04 08, 08:26)
kiek skaičiau, tai geriausia daryti ne anksčiau nei turėtų būti mmm smile.gif Linkiu sulaukti dviejų riebių juostelių  4u.gif

labai noreciau bet tokie maudimai kad turbut tuoj prasimus mm nors iki ju dar kelios dienos. Gruodi man nt mazdaug savaite ar 5d iki mm parode du bruksniukus, bet deja nelaimingai baiges ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 04 08, 10:45)
labai noreciau bet tokie maudimai kad turbut tuoj prasimus mm nors iki ju dar kelios dienos. Gruodi man nt mazdaug savaite ar 5d iki mm parode du bruksniukus, bet deja nelaimingai baiges ax.gif

oi, maudimas gali būti ir nėštumo ppožymis. Man su pirmu taip ir buvo, ir dabar pamaudžia kartais kaip prieš mmm. smile.gif
Tikiuosi, kad šį kartą baigsis sėkmingai 4u.gif
Atsakyti
Labas merginos smile.gif Senokai čia kažką berašiau. Vis užsuku, paskaitinėju. Pasidžiaugiu kitų sėkme nestuke.gif . Šiandien man tariama mmm diena. kadangi jų dar nėra, tai ir testuką spėjau pasidaryti, aišku I pagalys schmoll.gif Bet labai įdomūs pojūčiai šį kartą. Krūtinę pradėjo skaudėti tik vakar (ankščiau būdavo likus savaitei iki mmm, o ir vieną dieną prieš mmm tepliodavo šiek tiek). Pamaudžia karts nuo karto pilvuką, atrodo lyg streikuoja skrandis, užkietėję viduriai.. Beje, širyt mano BT 37,00. Tai vis tikiuosi. Tas vėlavimas jau leidžia pafantazuoti... nestuke.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarinė13 @ 2013 04 07, 07:48)
šįryt pasidariau. TEIGIAMAS biggrin.gif Visai kiti požymiai nei su pirmu, tikrai maniau, kad mmm pareina doh.gif Laimingiausias metų sekmadienis man smile.gif

Sveikinu.
Dėl to tepliojimo, nesijaudink. Man mmm dieną ir pirmą nėštumą tepliojo, ir dabar wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarinė13 @ 2013 04 07, 06:48)

sveikinimai! 4u.gif

QUOTE(kipshiukas @ 2013 04 07, 20:31)

lauksim pakartotinio NT, sekmes! 4u.gif

QUOTE(Smilgera @ 2013 04 08, 11:23)
Šiandien man tariama mmm diena. kadangi jų dar nėra, tai ir testuką spėjau pasidaryti, aišku I pagalys schmoll.gif Bet labai įdomūs pojūčiai šį kartą. Krūtinę pradėjo skaudėti tik vakar (ankščiau būdavo likus savaitei iki mmm, o ir vieną dieną prieš mmm tepliodavo šiek tiek). Pamaudžia karts nuo karto pilvuką, atrodo lyg streikuoja skrandis, užkietėję viduriai.. Beje, širyt mano BT 37,00. Tai vis  tikiuosi. Tas vėlavimas jau leidžia pafantazuoti... nestuke.gif  doh.gif

man irgi toki keisti pamaudimai buvo pries teigiama NT, linkiu, kad ir jusu butu teigiamas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif as cia vis paskaitineju ir nusprendziau parasyti mano ciklas trunka apie 30-31 diena 23 cd radau kraujuko patepliojo baisiai persigandau po triju dienu vel tas pats mmm turi ateiti 12 d kazkokiu keistu pojuciu nejauciu tik jau dvi sav maudzia krutine ir pilva bado pirmadieni bandziau daryt nt bet buvo neigiamas nezinau nei ka galvoti.... gal kuriai taip buvo?
Atsakyti