Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(zuikutee @ 2013 02 18, 15:25)
13 diena po O.
va tik nzn kaip grafika ikelti:(

Viskas priklauso nuo to, kokią programą naudojatės. Na bet tai ne esmė. Testo dar nebandėte darytis?
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2013 02 18, 15:30)
Viskas priklauso nuo to, kokią programą naudojatės. Na bet tai ne esmė. Testo dar nebandėte darytis?

pildau tevu darzelyje,
jei minejai, kad svarbu, kokia programa naudojies, tai kokia yra geriausia?
si karta busiu kantri ir iki penktadienio tikrai pakentesiu
Atsakyti
QUOTE(zuikutee @ 2013 02 18, 15:43)
pildau tevu darzelyje,
jei minejai, kad svarbu, kokia programa naudojies, tai kokia yra geriausia?
si karta busiu kantri ir iki penktadienio tikrai  pakentesiu

Tėvų darželio nenaudoju, nors pačioj pradžioj bandžiau ten pildytis. Tiesiog nepatiko ir viskas. naudoju fertilityfriend.com. O tėvų darželyje, jei gerai pamenu, po grafiku (būtent po grafiku, o ne po kalendoriumi) turėtų būti rožine spalva parašyta Dalintis šio ciklo grafiku: ir ten turėtų būti nuoroda į jūsų grafiką smile.gif tai ją tiesiog galite įkopijuoti čia ir viskas
Atsakyti
g.gif suprantu, kad kvailas klausimas, bet ar ne 14 dienų po mėnesinių pradžios yra ta ovuliacija? Na, maždaug> g.gif Kam tie pildymai ir tt? g.gif
Atsakyti
butent, kad zinoti ne mazdaug o tiksliai...
as nesuprantu kas su manim darosi.. negi tikrai gali ulauktis.. krutine skauda, jautri jinai, pilvo apacia maudzia, atsistojau nueiti i kita kabineta tai parejau su besusukancia toks vaizdas galva.. dariausi testa treciadieni - nieko nemaciau, vakar turejau susirgti.. sakau gal reikejo vaiduoklio ieskoti, as paziurejau kad nera ryskios juosteles ir vsio biggrin.gif i siukslaideze biggrin.gif
reiks gal testa dar viena nusipirkti, ale ar nebus pinigu metymas... g.gif
Atsakyti
aj, ne milijonus kainuoja smile.gif Aš iki šiol turiu išsaugojusi teigiamą testą. Prisiminimų dėžėj guli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarinė13 @ 2013 02 18, 16:28)
g.gif suprantu, kad kvailas klausimas, bet ar ne 14 dienų po mėnesinių pradžios yra ta ovuliacija? Na, maždaug> g.gif Kam tie pildymai ir tt? g.gif

Tikrai ne 14-iktą dieną po mėnesinių pradžios vyksta ovuliacija.. Jeigu ciklas 14 dieų ir tai nereiškia, kad ji vyksta būtent 14 dieną smile.gif tiesiog poovuliacinė (kitaip vadinama liuteininė) fazė trunka nuo 10 iki 16 dienų. Taigi net jeigu ciklas ir 28 dienos, ovuliacija gali vykti nuo 12 iki 18 ciklo dienos. Toms, kam ciklas trunka 40 dienų, ovuliacija vyksta maždaug 28 ciklo dieną ir t.t.
Ir apskritai ovuliaciją veikia daugybė faktorių - stresas ir t. t. Net pradėjus planuoti nėštumą normalu yra, kad ovuliaicjos data pradeda svyruoti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dangiski migdolai @ 2013 02 18, 16:37)
butent, kad zinoti ne mazdaug o tiksliai...
as nesuprantu kas su manim darosi.. negi tikrai gali ulauktis.. krutine skauda, jautri jinai, pilvo apacia maudzia, atsistojau nueiti i kita kabineta tai parejau su besusukancia toks vaizdas galva.. dariausi testa treciadieni - nieko nemaciau, vakar turejau susirgti.. sakau gal reikejo vaiduoklio ieskoti, as paziurejau kad nera ryskios juosteles ir vsio  biggrin.gif i siukslaideze  biggrin.gif
reiks gal testa dar viena nusipirkti, ale ar nebus pinigu metymas...  g.gif

Jeigu testą adrėtės praėjusį trečiadienį, tai nieko keisto, kad neiko nematėt. SIūlyčiau nusipirkti nebrangų jautrų testą ir pasidaryti su rytiniu šlapimu, jei nepasirodys mmm smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveina: 18 vasario 2013 - 16:01
QUOTE(Iveina @ 2013 02 18, 15:49)
Tėvų darželio nenaudoju, nors pačioj pradžioj bandžiau ten pildytis. Tiesiog nepatiko ir viskas. naudoju fertilityfriend.com. O tėvų darželyje, jei gerai pamenu, po grafiku (būtent po grafiku, o ne po kalendoriumi) turėtų būti rožine spalva parašyta Dalintis šio ciklo grafiku: ir ten turėtų būti nuoroda į jūsų grafiką smile.gif tai ją tiesiog galite įkopijuoti čia ir viskas

ikeliau tau i asmenine zinute
smile.gif
lauksiu komentaru ax.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites, esu visiska naujoke, ir man labai reiketu jusu patarymo. blush2.gif help.gif
mano ciklas nevisada yra regulerus ciklas trunka 24-26 dienas sergu 3d. Paskutines mm prasidejo vasario 8 d. pasibaige 10d. taip jau atsityko kad su draugu neistverem ir paskutine 3 mm diena ryte smileysex.gif , nesisaugojom. Likusia diena kaip ir nebesirgau net netepe. kita diena po pietu pasirode nezymus kraujavimas bet ir tai neilgai truko iki vakaro, tepliojo iki sekancio vakaro. dabar jau gal sav maudzia karts nuo karto pilvo apacia. ar yra tikimybe kad nestuke.gif , praejo jau 8 dienos po nesaugaus smileysex.gif kada vertetu pasidaryt NT, iki sekanciu mmm dar kelios sav o mane ta nezinia kankina, Is anksto dekoju uz jusu pasisakymus blush-anim-cl.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarinė13 @ 2013 02 18, 16:40)
aj, ne milijonus kainuoja smile.gif Aš iki šiol turiu išsaugojusi teigiamą testą. Prisiminimų dėžėj guli  smile.gif

Mano prisiminimų dėžutėj guli gal septyni lotuliukas.gif dariausi dieną po dienos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaterlo @ 2013 02 18, 19:43)
Mano prisiminimų dėžutėj guli gal septyni  lotuliukas.gif dariausi dieną po dienos  lotuliukas.gif

biggrin.gif ir visi-teigiami????
Sunerimau dėl tų ovuliacijų, man ši savaitė turėtų būti TOJI. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarinė13 @ 2013 02 19, 10:53)
biggrin.gif ir visi-teigiami????
Sunerimau dėl tų ovuliacijų, man ši savaitė turėtų būti TOJI.  g.gif

Visi biggrin.gif pastojus, kasdien dariau ir "tirpau" iš laimės matydama kaip ryškėja antra juostelė smile.gif Galvoju, paliksiu dukrai, kad matytų, kaip mama jos laukė...
O kas neramina dėl ovuliacijos?
Atsakyti