Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(kipshiukas @ 2013 04 04, 15:51)
O kaip su speneliu isskirom, priskiriami prie nestumo pozymiu? Kai laukiaus pirmo man nebuvo turbut iki 30sav, kai laukiaus antro tai buvo visada toks lyg pienukas bet pas mane pametinukai tai ten skaites normalu. Dabar kuri laika nebuvo nieko, ypatingai po A, o sian issiskiria jau...

šeip priskiria prie nėštumo požymių,
bet as savaji maitinau metus laiko, tai jau praėjo pusantru metu kaip nebemaitinu ir dar vis skiriasi krekenos, paspaudus spenelius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2013 04 04, 14:01)
šeip priskiria prie nėštumo požymių,
bet as savaji maitinau metus laiko, tai jau praėjo pusantru metu kaip nebemaitinu ir dar vis skiriasi krekenos, paspaudus spenelius g.gif

Man po pirmo vaikelio tas pats ilgai skyres ir nepriskyriau jokiems pozymiams to kai laukiaus antro. O va sausi man buvo nesivystantis, pats neissivale tai dare operacija ir po operacijos niekas nebesiskirdavo o dabar skirias tai va ir klausiu.
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 04 04, 16:24)
Man po pirmo vaikelio tas pats ilgai skyres ir nepriskyriau jokiems pozymiams to kai laukiaus antro. O va sausi man buvo nesivystantis, pats neissivale tai dare operacija ir po operacijos niekas nebesiskirdavo o dabar skirias tai va ir klausiu.

Aš rugsėjį turėjau ankstyvą savaiminį P, tai man jis Nieko neįtakojo.. g.gif

Na bet linkiu kad tai būtų nestuke.gif požymis mirksiukas.gif o kada turi buti mm ?
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2013 04 04, 14:48)
Aš rugsėjį turėjau ankstyvą savaiminį P, tai man jis Nieko neįtakojo.. g.gif

Na bet linkiu kad tai būtų nestuke.gif požymis mirksiukas.gif o kada turi buti mm ?

As galvoju gal operacija turejo itakos kad visai pradingo. Man mm kt savaite jei tikrai O buvo 9cd nes ir 15cd buvo ryskios OT juosteles, bet po 10cd dienos temperatura pakilus iki 36.9 laikosi jau savaite
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2013 04 04, 11:52)
Sveikos mergaitės smile.gif jungiuosi ir aš į jūsų būrį smile.gif

rugsėjį patyriau ankstyvą savaiminį persileidimą.. ir kadangi jis buvo tikrai ankstyvas, daktarai leido iškart plauoti smile.gif mes taip ir paderėme, tačiau mums neitin sekasi...

dabar jau trečia diena išeilės, mano kūno temperatūra yra tarp 37,1 ir 37,3 smile.gif be jokių peršalimo simptomu  g.gif
seip sako tai irgi gali būti požymis, kaip jūs manot ? smile.gif

anksčiau matavau BT, bet kadangi išsiaiškinau kad viskas ten gerai ir viskas vyksta smile.gif nusprendžiau nebematuoti, tik va paskutines dvi dienas matavau, bet BT dar nieko nerodo nes ar yra  nestuke.gif ar jo nera smile.gif ji tokia ir turi būti  mirksiukas.gif

Man irgi panaši temperarttūra vakarais laikosi. Kažkaip šį "požymį" nurašau, nes anksčiau irgi taip būdavo. Tik anksčiau iškart pajausdavau tokį temperatūros pakilimą, o dabar aptikau tik įdomumo dėlei pasimatuoti, kaip MB apsirgo.

Dar įdomu, kad jei pasimatuoju BT ir po 10 min permatuoju, tai būna ryškiai aukštesnė. Pvz. širyt pasimatavau ir dar 10 min snaudžiau. Pabandžiau dar pamatuoti, ir BTU buvo aukštesnė per 0,16 laipsnio. Anksčiau jei sugalvodavau permatuoti, tai būdavo arba tokia pati BT, arba skirdavosi max per 0,03 laipsnio.

Gal koks virusas kabinasi? Dabar tiek daug sergančių. doh.gif
Atsakyti
Buvo patepliojimas, kuris neva gali reikšti, kad įsitvirtino...Bet dar nežinau
Atsakyti
Su manimdarosi idomus dalykai. Vakar OT buvo gerokai sviesesni nei uzvakar, vakare pasidariau (galvojau gal diena per daug geriau skysciu tai atsiskiede) zodziu vakare juosteles beveik nesimate. Nakti sutepliojo sian svaru, OT kyla. NT pastininke neatnese sian turbut uzpuste doh.gif
Atsakyti
nieko nesuprantu, vakar maniau, kad mmm par4jo, bet vos vos, kažkas keistai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarinė13 @ 2013 04 06, 21:23)
nieko nesuprantu, vakar maniau, kad mmm par4jo, bet vos vos, kažkas keistai g.gif

palauk pora dienu pabandyk NT
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 04 06, 23:09)
palauk pora dienu pabandyk NT

šįryt pasidariau. TEIGIAMAS biggrin.gif Visai kiti požymiai nei su pirmu, tikrai maniau, kad mmm pareina doh.gif Laimingiausias metų sekmadienis man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarinė13 @ 2013 04 07, 06:48)
šįryt pasidariau. TEIGIAMAS biggrin.gif Visai kiti požymiai nei su pirmu, tikrai maniau, kad mmm pareina doh.gif Laimingiausias metų sekmadienis man smile.gif

Nu va kaip smagu, tylus sveikinimai 4u.gif aukit ir stiprekit, lengvo nesiojimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarinė13 @ 2013 04 07, 07:48)

sveikinu 4u.gif
Atsakyti