Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(kipshiukas @ 2013 04 03, 20:03)
Implantacija buna 8-10diena po O, tai manau cia butent tai 4u.gif  jei cia tikrai implantacija greit turetu NT testai pradet vaiduokliaut 4u.gif

Būtų smagu, jei taip ir būtų. Tik nesinori viltis ir po to vėl nusiminti. Na, bet greitu metu sužinosiu ar čia galėjo būti implantacinis tepliojimas, ar kažkas kito. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 04 03, 13:44)
Sian vel pasidariau OT tai jis toks pats abu ryskus pagaliukai kaip vakarykscio ax.gif

Tai kur Tavo NT??? Mirsim čia visos iš nekantrumo wink.gif

QUOTE(Būk_čia @ 2013 04 03, 19:52)
Turiu tokį klausimą: 9 DPO popiet pastebėjau rusvą lengvą patepliojimą ir jį buvo galima "rasti" iki 10 DPO aknstyvo ryto. Rašau "rasti", nes labai mažai tepliojo.

Manau, tas patepliojimas - geras ženklas. Lauksim žinių wink.gif
Atsakyti
Mergaites, laukiam Jūsų rezultatų smile.gif nes man taip atrodo, kad jie bus nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaterlo @ 2013 04 04, 08:16)
Tai kur Tavo NT??? Mirsim čia visos iš nekantrumo wink.gif
Manau, tas patepliojimas - geras ženklas. Lauksim žinių wink.gif

Dar neatsiunte 4u.gif bet man neteplioja tai gal dar implantacijos nebuvo, o gal cia net ne nestuke.gif , sianakt sapnavau kad ciut sukraujavau ir dziaugiausi kad pagaliau implantacinis kraujavimas prasidejo. O gali but kad 3 kartus buvo implantacinis kraujavimas o ketvirta ne?
Atsakyti
Sveikos mergaitės smile.gif jungiuosi ir aš į jūsų būrį smile.gif

rugsėjį patyriau ankstyvą savaiminį persileidimą.. ir kadangi jis buvo tikrai ankstyvas, daktarai leido iškart plauoti smile.gif mes taip ir paderėme, tačiau mums neitin sekasi...

dabar jau trečia diena išeilės, mano kūno temperatūra yra tarp 37,1 ir 37,3 smile.gif be jokių peršalimo simptomu g.gif
seip sako tai irgi gali būti požymis, kaip jūs manot ? smile.gif

anksčiau matavau BT, bet kadangi išsiaiškinau kad viskas ten gerai ir viskas vyksta smile.gif nusprendžiau nebematuoti, tik va paskutines dvi dienas matavau, bet BT dar nieko nerodo nes ar yra nestuke.gif ar jo nera smile.gif ji tokia ir turi būti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Venecija_: 04 balandžio 2013 - 10:53
Sian as pesimistiskai nusiteikus, pasidariau OT o jis blankesnis nei vakar o vakarykstis ir uzvakarykstis vienodi... ziniu geru nera, o pastininke sian neuznese nieko tai turbut gausiu tik ryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2013 04 04, 11:52)
Sveikos mergaitės smile.gif jungiuosi ir aš į jūsų būrį smile.gif

rugsėjį patyriau ankstyvą savaiminį persileidimą.. ir kadangi jis buvo tikrai ankstyvas, daktarai leido iškart plauoti smile.gif mes taip ir paderėme, tačiau mums neitin sekasi...

dabar jau trečia diena išeilės, mano kūno temperatūra yra tarp 37,1 ir 37,3 smile.gif be jokių peršalimo simptomu  g.gif
seip sako tai irgi gali būti požymis, kaip jūs manot ? smile.gif

anksčiau matavau BT, bet kadangi išsiaiškinau kad viskas ten gerai ir viskas vyksta smile.gif nusprendžiau nebematuoti, tik va paskutines dvi dienas matavau, bet BT dar nieko nerodo nes ar yra  nestuke.gif ar jo nera smile.gif ji tokia ir turi būti  mirksiukas.gif

Sveika,
kūno temperatūra manau gali tikrai būti vienas iš nestuke.gif , nes ir man ji pakilo nuo 8 dpo, netokia didelė, bet 36,8-36,9, net su keliais termometrais matavau, rezultatas tas pats. NT vaiduokliuką parodė 11 dpo. Tik va ko tais kitų požymių nejaučiu, nors su pirmu nėštumu, lb greit krūtys pajautrėjo, o dbr nieko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanel1 @ 2013 04 04, 14:43)
Sveika,
kūno temperatūra manau gali tikrai būti vienas iš  nestuke.gif , nes ir man ji pakilo nuo 8 dpo, netokia didelė, bet 36,8-36,9, net su keliais termometrais matavau, rezultatas tas pats. NT vaiduokliuką parodė 11 dpo. Tik va ko tais kitų požymių nejaučiu, nors su pirmu nėštumu, lb greit krūtys pajautrėjo, o dbr nieko doh.gif

aciu mirksiukas.gif nepanikuok, juk kiekvienas nestuke.gif skiriasi smile.gif jei labai neramu pasidaryk prg ir hcg tyrimukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2013 04 04, 13:47)
aciu  mirksiukas.gif nepanikuok, juk kiekvienas  nestuke.gif skiriasi smile.gif jei labai neramu pasidaryk prg ir hcg  tyrimukus smile.gif

Net nepagalvojau apie tyrimus, dėkui, kad pasakėt, nes tikrai panikuoju doh.gif jaučiu reiks ryt pasidaryti.
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 04 04, 11:46)
Sian as pesimistiskai nusiteikus, pasidariau OT o jis blankesnis nei vakar o vakarykstis ir uzvakarykstis vienodi... ziniu geru nera, o pastininke sian neuznese nieko tai turbut gausiu tik ryt doh.gif

Daugiau pozityvumo ax.gif
Palaukiam rytojaus pastininkes su siuntinuku smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 04 04, 13:10)
Daugiau pozityvumo  ax.gif
Palaukiam rytojaus pastininkes su siuntinuku smile.gif  4u.gif

Jei pastininke ryt neatnes tai turbut i vaistine leksiu biggrin.gif
Atsakyti
O kaip su speneliu isskirom, priskiriami prie nestumo pozymiu? Kai laukiaus pirmo man nebuvo turbut iki 30sav, kai laukiaus antro tai buvo visada toks lyg pienukas bet pas mane pametinukai tai ten skaites normalu. Dabar kuri laika nebuvo nieko, ypatingai po A, o sian issiskiria jau...
Atsakyti