Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(Liniukste @ 2013 04 02, 18:45)
na ka pasidariau ir as gryzusi testuka, ogi ryski ryski viena juostele  unsure.gif tikejausi kitaip, bet yra kaip yra... perdaug nenusiminiau nes mums cia tik pradziu pradzia  wub.gif

Testas pradeda rodyt II tip po implantacijos, nes tik tada hormonai pradeda kilti pakankamai, kad matytusi and nt. Man skauduliukai buvo kelios dienos pries mmm, o va testas parode vaiduokliuka tik mmm diena, kiti pries tai buvo neigiami. Tai gal palaukit kelais dieneles ir pakartokit nt? g.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 04 03, 03:37)
Testas pradeda rodyt II tip po implantacijos, nes tik tada hormonai pradeda kilti pakankamai, kad matytusi and nt. Man skauduliukai buvo kelios dienos pries mmm, o va testas parode vaiduokliuka tik mmm diena, kiti pries tai buvo neigiami. Tai gal palaukit kelais dieneles ir pakartokit nt?  g.gif  sekmes  4u.gif

As kai buvau pastojus gruodzio men dariausi testus tai man 5d iki mm vaiduokliavo jau, o mm diena buvo ryskios juosteles dar po to po dienos pasidariau tai antra juostele isryskejo net anksciau uz kontroline ir buvo daug ryskesne. Zodziu visoms skirtingai. As nete radau kad yra kam vaiduokliavo 6DPO cia sakyciau kazkaip anksti nes implantacija buna 8-10d po O.
Atsakyti
[quote=-Vakare-,2013 04 03, 03:37]
Testas pradeda rodyt II tip po implantacijos, nes tik tada hormonai pradeda kilti pakankamai, kad matytusi and nt. Man skauduliukai buvo kelios dienos pries mmm, o va testas parode vaiduokliuka tik mmm diena, kiti pries tai buvo neigiami. Tai gal palaukit kelais dieneles ir pakartokit nt? g.gif sekmes 4u.gif
[/quote\]

kazkaip jau nebetikiu, kad gali kas buti... na bet iki mmm liko vos kelios dieneles tada žiūrėsiu kaip čia man bus ax.gif

Ir ačiū, kad mane apšvietėt aš planavime dar visai žalia... bet pradėsiu tobulėt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniukste: 03 balandžio 2013 - 09:49
QUOTE(Liniukste @ 2013 04 03, 09:48)

kazkaip jau nebetikiu, kad gali kas buti... na bet iki mmm liko vos kelios dieneles tada žiūrėsiu kaip čia man bus  ax.gif

Ir ačiū, kad mane apšvietėt aš planavime dar visai žalia... bet pradėsiu tobulėt  rolleyes.gif

Tam ir yra forumai kad galima ieskot visokiu atsakymu, o zmones cia pataria ir savo patirties. Pvz mano atveju niekur neradau ka rodo ovuliacijos testai kai pradedi lauktis, paklausiau ir va atsirado kas mane apsviete 4u.gif Smagu kad cia visos draugiskos ir nuosirdziai pataria 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 04 03, 10:27)
Tam ir yra forumai kad galima ieskot visokiu atsakymu, o zmones cia pataria ir savo patirties. Pvz mano atveju niekur neradau ka rodo ovuliacijos testai kai pradedi lauktis, paklausiau ir va atsirado kas mane apsviete 4u.gif  Smagu kad cia visos draugiskos ir nuosirdziai pataria 4u.gif  thumbup.gif

Man irgi tas patinka rolleyes.gif kai yra su kuo pasitarti ismananciu iskarto pasidaro aiskiau smile.gif
Atsakyti
Sian vel pasidariau OT tai jis toks pats abu ryskus pagaliukai kaip vakarykscio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 04 03, 12:44)
Sian vel pasidariau OT tai jis toks pats abu ryskus pagaliukai kaip vakarykscio ax.gif

Tai sie ryskus pagaliukai geras zenklas, taip ? blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 04 03, 15:29)
Tai sie ryskus pagaliukai geras zenklas, taip ?  blush2.gif  ax.gif  4u.gif

as suprantu kad taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 04 03, 15:42)
as suprantu kad taip biggrin.gif

Tai tada dabar reikia laukti NT rezultatu smile.gif ir tikiuos jie bus patvirtinantys gerasias žinias smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 04 03, 15:54)
Tai tada dabar reikia laukti NT rezultatu smile.gif ir tikiuos jie bus patvirtinantys gerasias žinias smile.gif  4u.gif

As irgi taip noreciau, nors neseniai praradom savo zirniuka bet jei pakibtu dabar tai butu smagu
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Nežinau, ar į temą rašau, bet esu planuojanti. ax.gif

Turiu tokį klausimą: 9 DPO popiet pastebėjau rusvą lengvą patepliojimą ir jį buvo galima "rasti" iki 10 DPO aknstyvo ryto. Rašau "rasti", nes labai mažai tepliojo. Iš pradžių net pagalvojau, kad pasivaideno. Ar gali būti kokia nors kita priežastis, nei implantacija? g.gif

Labai nenoriu nieko prisigalvoti. Juolab, kai šiandien BT pakito. Tai kiekvienam "požymui" galvoju pasiteisinimą, kad vėliau nebūtų liūdna. rolleyes.gif O būtent šiuo klausimu niekur internete nerandu atsakymo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Būk_čia @ 2013 04 03, 18:52)
Labas vakaras  4u.gif

Nežinau, ar į temą rašau, bet esu planuojanti.  ax.gif

Turiu tokį klausimą: 9 DPO popiet pastebėjau rusvą lengvą patepliojimą ir jį buvo galima "rasti" iki 10 DPO aknstyvo ryto. Rašau "rasti", nes labai mažai tepliojo. Iš pradžių net pagalvojau, kad pasivaideno. Ar gali būti kokia nors kita priežastis, nei implantacija?  g.gif

Labai nenoriu nieko prisigalvoti. Juolab, kai šiandien BT pakito. Tai kiekvienam "požymui" galvoju pasiteisinimą, kad vėliau nebūtų liūdna.  rolleyes.gif O būtent šiuo klausimu niekur internete nerandu atsakymo.  doh.gif

Implantacija buna 8-10diena po O, tai manau cia butent tai 4u.gif jei cia tikrai implantacija greit turetu NT testai pradet vaiduokliaut 4u.gif
Atsakyti