Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(kipshiukas @ 2013 04 02, 14:04)
Kad realiai man dar savaite mazdaug iki memiu mano tai manau tikrai dar anksti, o ir NT neturiu siuo metu beliko tik 4 OT namie biggrin.gif  zadu uzsisakyt tai gal kokiam pentadieni atsius tada ir pasidarysiu. Tokiems savo nekantrumams numarint prisiperku tu papigiai blush2.gif  blush2.gif  o jei matai vaiduokliuka tada lekiu i vaistine patvirtinimui rimtesni nusiperku NT. blush2.gif

Tuomet toliau OT gadink ir stebėk ar ryškėja.
Atsakyti
QUOTE(Vaterlo @ 2013 04 02, 13:14)
Tuomet toliau OT gadink ir stebėk ar ryškėja.

Pagadinau, atrodo ryskenis nei vakar, bet vakarykstis nusistovejas, palauksiu kol sitas nusistoves labiaus tada ziuresiu, bet jau kaip man pilva maudzia visa gimda nuo sestadienio ypatingai, krutine gal tik ciut padidejus bet maudena nemaloniai kai nesilieciu o kai prisilieciu tai visai skauda, butu istikro nerealu jei pasitvirtintu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kipshiukas: 02 balandžio 2013 - 13:19
Tai va paziurejau gerokai ryskenis beveik vienodo ryskumo ir pasimeciau dabar. Mano siaip ciklai 28dienos sian yra 15cd, kaip ir ovuliacijos diena, bet kad 9cd irgi buvo OT vienodo ryskumo ir gleives buvo tokios tamprios kiausinio baltymo konsistencijos, o dabar nera gleiviu, tai realiai tokia kvaila situacija kad nesuprantu bet kiek zinau kad O gali but iskart po mm, mano maziulis taip susiplanavo, nes nesisaugojom iskart po mm o paskui visa men saugojomes ir uzkibo tada. Tai kuria diena man dabar interpretuot kaip O? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 04 02, 14:38)
Tai va paziurejau gerokai ryskenis beveik vienodo ryskumo ir pasimeciau dabar. Mano siaip ciklai 28dienos sian yra 15cd, kaip ir ovuliacijos diena, bet kad 9cd irgi buvo OT vienodo ryskumo ir gleives buvo tokios tamprios kiausinio baltymo konsistencijos, o dabar nera gleiviu, tai realiai tokia kvaila situacija kad nesuprantu bet kiek zinau kad O gali but iskart po mm, mano maziulis taip susiplanavo, nes nesisaugojom iskart po mm o paskui visa men saugojomes ir uzkibo tada. Tai kuria diena man dabar interpretuot kaip O? blush2.gif

Nenorit pamėgint nufotografuot ir įdėt čia abu OT? Šiaip ,atsargumo atveju gal reiktų ir šio teigiamo OT nepraleist, nu mažas kas...
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2013 04 02, 13:53)
Nenorit pamėgint nufotografuot ir įdėt čia abu OT? Šiaip ,atsargumo atveju gal reiktų ir šio teigiamo OT nepraleist, nu mažas kas...

Vakare idesiu, dabar po poros h vel paziurejau tai ciut pabluko ta juostele OT bet tikrai ryskesne nei vakarykscio. Na dar ryt OT pasidarysiu matysiu ka rodo. O del praleidimo as irgi mastau kad del visa ko apsidrausim ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kipshiukas: 02 balandžio 2013 - 14:46
na ka pasidariau ir as gryzusi testuka, ogi ryski ryski viena juostele unsure.gif tikejausi kitaip, bet yra kaip yra... perdaug nenusiminiau nes mums cia tik pradziu pradzia wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniukste: 02 balandžio 2013 - 18:46
QUOTE(Liniukste @ 2013 04 02, 19:45)
na ka pasidariau ir as gryzusi testuka, ogi ryski ryski viena juostele  unsure.gif tikejausi kitaip, bet yra kaip yra... perdaug nenusiminiau nes mums cia tik pradziu pradzia  wub.gif

Primink, kiek DPO?
Atsakyti
QUOTE(Vaterlo @ 2013 04 02, 19:15)
Primink, kiek DPO?

Kas tas DPO blush2.gif nežinau aš šio sutrumpinimo 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniukste: 02 balandžio 2013 - 19:31
QUOTE(Liniukste @ 2013 04 02, 19:30)
Kas tas DPO blush2.gif  nežinau aš šio sutrumpinimo  4u.gif  4u.gif

Dienos po Ovuliacijos
Atsakyti
http://www.part.lt/p...130ebab4164.JPG
va mano OT

beje zvilgtelejau NT rytini tai irgi matos juostele bet labai nezymi nesigavo foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kipshiukas: 02 balandžio 2013 - 20:30
QUOTE(kipshiukas @ 2013 04 02, 21:30)
http://www.part.lt/p...130ebab4164.JPG
va mano OT

beje zvilgtelejau NT rytini tai irgi matos juostele bet labai nezymi nesigavo foto

Manau, kad ryt jau turėtų gerai vaiduokliaut wink.gif
Lauksim NT foto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaterlo @ 2013 04 02, 20:50)
Manau, kad ryt jau turėtų gerai vaiduokliaut wink.gif
Lauksim NT foto  thumbup.gif

Man NT issiunte jau bet ryt dar turbut nebus ateja tai poryt padarysiu ax.gif
Atsakyti