Mergaites gal jus zinot kaip esant mazam nestumui rodytu OT? Vienur skaiciau kad teoriskai turetu visiskai nesimatyt antros juosteles, kitur kad abu gali but normaliai teigiami tai man taip idomu pasidare.
sveikutes, noreciau pasikonsultuoti... kazkaip vis kirba mintis, kad galiu lauktis krutų speneliai laaaabai jautrus jau kelias dienas... pilvo apacia suskausta... na aisku dienos turetu buti greitai, bet man niekada pries dienas tokiu simptomu nebudavo pakildavo temperatura ir tiek.... o dabar kazkaip kitaip... ir dar sapnas siandieninis sapnavau kad testas teigiamas nezinau ar cia lekt testo pirkti ar cia laukti dieneliu ))
QUOTE(Liniukste @ 2013 04 02, 10:47)
sveikutes, noreciau pasikonsultuoti... kazkaip vis kirba mintis, kad galiu lauktis krutų speneliai laaaabai jautrus jau kelias dienas... pilvo apacia suskausta... na aisku dienos turetu buti greitai, bet man niekada pries dienas tokiu simptomu nebudavo pakildavo temperatura ir tiek.... o dabar kazkaip kitaip... ir dar sapnas siandieninis sapnavau kad testas teigiamas nezinau ar cia lekt testo pirkti ar cia laukti dieneliu ))
Manyčiau, ne sapnus analizuok, o NT eik pirkt
QUOTE(Vaterlo @ 2013 04 02, 09:15)
O matai kaip, nes man O ankstyva buvo nes 8cd dariausi vaiduokliukas OT 9cd BUvo ryskios dvi, 10cd vaiduokliukas, o vakar 15cd pasidariau ir toks gan ryskus vaiduokliukas ir galvoju kaip cia suprast, NT nekazka dar rodo kai ziuri tai lyg kas matosi bet manau cia pasamone mato
QUOTE(Vaterlo @ 2013 04 02, 10:04)
geras atsakymas apie tai ir svarstau po darbo tiesiu taikiniu i vaistine
QUOTE(kipshiukas @ 2013 04 02, 11:17)
O matai kaip, nes man O ankstyva buvo nes 8cd dariausi vaiduokliukas OT 9cd BUvo ryskios dvi, 10cd vaiduokliukas, o vakar 15cd pasidariau ir toks gan ryskus vaiduokliukas ir galvoju kaip cia suprast, NT nekazka dar rodo kai ziuri tai lyg kas matosi bet manau cia pasamone mato
Bandyk ryt daryt NT ir jei turi - jautriausią, dešimties miu.
QUOTE(Liniukste @ 2013 04 02, 11:37)
geras atsakymas apie tai ir svarstau po darbo tiesiu taikiniu i vaistine
Lauksim žinių
QUOTE(Liniukste @ 2013 04 02, 09:47)
man pilvo apacia irgi paskaudinejo vis, bet taip biski kitaip, toki diegliukai vis uzeidavo. Kazkaip iskart galvojau, kad net norejau kelis laselius 'implantavimosi tepimo' pamatyt, kad isitikint bet jie taip ir nepasirode, tik NT po keliu dienu parode vaiduokliuka
Man visos kurtys buvo jautrios, bet daug kam tik speneliai sujautreja
Tai jusu vietoj lekciau pirkt NT
O sapnas, tai jei apie tai daug galvojat pastarasias dieneles, tai ir i sapna ilindo NT ir
QUOTE(Vaterlo @ 2013 04 02, 10:04)
gerai pasakyta
bet kazkaip dar vis netikiu... asaros tik kaupiasi vien pagalvojus, o jei tiesa... nugriusiu is laimes )))
rezultatai jau bus vakare arba ryte sakiau nusipirksiu du testus viena kai grysiu is darbo kita panaudosiu ryte ))))
rezultatai jau bus vakare arba ryte sakiau nusipirksiu du testus viena kai grysiu is darbo kita panaudosiu ryte ))))
QUOTE(Liniukste @ 2013 04 02, 13:35)
lauksim ir mes žinių, gerų žinių iš Tavęs
QUOTE(Vaterlo @ 2013 04 02, 12:41)
lauksim ir mes žinių, gerų žinių iš Tavęs
buuutinai bet kaip bijau as...
QUOTE(Vaterlo @ 2013 04 02, 10:47)
Kad realiai man dar savaite mazdaug iki memiu mano tai manau tikrai dar anksti, o ir NT neturiu siuo metu beliko tik 4 OT namie zadu uzsisakyt tai gal kokiam pentadieni atsius tada ir pasidarysiu. Tokiems savo nekantrumams numarint prisiperku tu papigiai o jei matai vaiduokliuka tada lekiu i vaistine patvirtinimui rimtesni nusiperku NT.