QUOTE(Olelebebe @ 2013 03 25, 13:55)
labukas mergytes , rašau jau antrame puslapyje. Gal kam buvo panašus dalykas. Nežinau nuo kurio galo pradėti. Kai turėjo prasidėti mėnesinės, tai prasidėjo.. tepimas. Taip jau savaitę, tai tepa tai nieko.Skauda krūtine nuo prieš mano vadinamų "mėnesinių" iki dabar - 7 tepimo dienos. Nepykina. Pilvo maudimai nesiskiria nuo kitų ( persivalgant mėnesinių metu ir pan.) Skonio receptoriai nesutrikę. Tačiau, praeitą mėnesį taisiau dantį, kas 4 kartus savaitę darė danties rentgeną, leido "užšaldančius" vaistus.Kadangi labai bijau dantistų, patyriau streso labai.. Ar gali būti kad rengenas sutrikdo hormonų pusiausvyrą? tik nesuprantu ko krūtinė taip keistai skauda, skausmas tarsi būčiau sportavusi ir krūtinės "raumenys" skaudėtų Tai va, tikiusoi parašiau pakankamai aiškiai Testo nesidariau, manau kad dar ankstoka. Beje, esu nevaisinga dėl kiaušintakiu nepratekamumo. Mėnesinės reguliarios, kaip laikrodukas. Man įdomios Jūsų nuomonės bei patyrimai, gal kažkam buvo panašiai.
Stomatologiniam nemazai dirbau, tai galiu pasakyt, kad nuo rentgeno ir nuo saldanciu vaistu nebutu taip nebent nuo streso, bet tada veluotu menesines, o ne 'teptu' 7 dienas taip normaliai ir neprasidedant
Pasidarykit NT ir tada priklausomai nuo rezultatu, jei neigiamas galit dar palaukt kazkiek laiko ir stebet ar mmm prasides ar pakartoti testa reiks siaip pirma mintis bet suprantu jusu skeptiskuma, jei turit problemu, bet kaip sako niekada nesakyk niekada