Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(Olelebebe @ 2013 03 25, 13:55)
labukas mergytes , rašau jau antrame puslapyje.  Gal kam buvo panašus dalykas.  Nežinau nuo kurio galo pradėti. Kai turėjo prasidėti mėnesinės, tai prasidėjo.. tepimas. Taip jau savaitę, tai tepa tai nieko.Skauda krūtine nuo prieš mano vadinamų "mėnesinių" iki  dabar - 7 tepimo dienos. Nepykina. Pilvo maudimai nesiskiria nuo kitų ( persivalgant mėnesinių metu ir pan.) Skonio receptoriai nesutrikę. Tačiau, praeitą mėnesį taisiau dantį, kas 4 kartus savaitę darė danties rentgeną, leido "užšaldančius" vaistus.Kadangi labai bijau dantistų, patyriau streso labai.. Ar gali būti kad rengenas sutrikdo hormonų pusiausvyrą? tik nesuprantu ko krūtinė taip keistai skauda, skausmas tarsi būčiau sportavusi ir krūtinės "raumenys" skaudėtų  lotuliukas.gif  Tai va, tikiusoi parašiau pakankamai aiškiai  tongue.gif Testo nesidariau, manau kad dar ankstoka. Beje, esu nevaisinga dėl kiaušintakiu nepratekamumo. Mėnesinės reguliarios, kaip laikrodukas. Man įdomios Jūsų nuomonės bei patyrimai, gal kažkam buvo panašiai.

Stomatologiniam nemazai dirbau, tai galiu pasakyt, kad nuo rentgeno ir nuo saldanciu vaistu nebutu taip schmoll.gif nebent nuo streso, bet tada veluotu menesines, o ne 'teptu' 7 dienas taip normaliai ir neprasidedant g.gif
Pasidarykit NT ir tada priklausomai nuo rezultatu, jei neigiamas galit dar palaukt kazkiek laiko ir stebet ar mmm prasides ar pakartoti testa reiks g.gif siaip pirma mintis nestuke.gif bet suprantu jusu skeptiskuma, jei turit problemu, bet kaip sako niekada nesakyk niekada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 03 25, 17:38)
Stomatologiniam nemazai dirbau, tai galiu pasakyt, kad nuo rentgeno ir nuo saldanciu vaistu nebutu taip  schmoll.gif  nebent nuo streso, bet tada veluotu menesines, o ne 'teptu' 7 dienas taip normaliai ir neprasidedant  g.gif 
Pasidarykit NT ir tada priklausomai nuo rezultatu, jei neigiamas galit dar palaukt kazkiek laiko ir stebet ar mmm prasides ar pakartoti testa reiks  g.gif  siaip pirma mintis  nestuke.gif  bet suprantu jusu skeptiskuma, jei turit problemu, bet kaip sako niekada nesakyk niekada  mirksiukas.gif

ačiukas už atsakymus 4u.gif jau nusipirkau testuką. unsure.gif belieka suimti save į rankas ir rytoj jį pasidaryti.
Atsakyti
QUOTE(Olelebebe @ 2013 03 25, 18:01)
ačiukas už atsakymus 4u.gif jau nusipirkau testuką.  unsure.gif belieka suimti save į rankas ir rytoj jį pasidaryti.

na ir koki rezultatai? g.gif labai idomu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 03 26, 12:37)
na ir koki rezultatai?  g.gif  labai idomu  blush2.gif  4u.gif

Labukas Vakaryte, taigi teigiamas, ryškiai teigiamas ir darbe antrą pasidariau vidury baltos dienos tas pats... Jetus, rodos kad tai sapnas laugh.gif Nubegau pas daktare, kurios jau nebuvo( per savo pietu pertrauka) tai buvo sesele, tai apkarpe man sparnelius. Nes jei tepa tai gali būti negerai... unsure.gif Nu bet as save visa diena raminu, ryt leksiu darytis kraujo tyrimo. Tiesa viena SP , mergyte mane apramino , parase man kad jei tepe iki 2 savaičiu. Tai tokia viltis neapsakoma, zodziu ir raminu save ir dziaugiuosi sau mintyse rolleyes.gif Visa diena su savimi kalbejau kai nuo proto nusokus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Olelebebe @ 2013 03 26, 20:10)
Labukas Vakaryte, taigi teigiamas, ryškiai teigiamas ir darbe antrą pasidariau vidury baltos dienos tas pats... Jetus, rodos kad tai sapnas laugh.gif Nubegau  pas daktare, kurios jau nebuvo( per savo pietu pertrauka) tai buvo sesele, tai apkarpe man sparnelius. Nes jei tepa tai gali būti negerai... unsure.gif  Nu bet as save visa diena raminu, ryt leksiu darytis kraujo tyrimo. Tiesa viena SP , mergyte mane apramino , parase man kad jei tepe iki 2 savaičiu. Tai tokia viltis neapsakoma, zodziu ir raminu save ir dziaugiuosi  sau mintyse rolleyes.gif Visa diena su savimi kalbejau kai nuo proto nusokus tongue.gif

Linkiu kad greiciau baigtusi tas tepimas, ir viskas klostytusi sklandziai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 03 26, 22:51)
Linkiu kad greiciau baigtusi tas tepimas, ir viskas klostytusi sklandziai 4u.gif

oro_buckis.gif dėkoju brangioji..
Atsakyti
QUOTE(Olelebebe @ 2013 03 26, 20:10)
Labukas Vakaryte, taigi teigiamas, ryškiai teigiamas ir darbe antrą pasidariau vidury baltos dienos tas pats... Jetus, rodos kad tai sapnas laugh.gif Nubegau  pas daktare, kurios jau nebuvo( per savo pietu pertrauka) tai buvo sesele, tai apkarpe man sparnelius. Nes jei tepa tai gali būti negerai... unsure.gif  Nu bet as save visa diena raminu, ryt leksiu darytis kraujo tyrimo. Tiesa viena SP , mergyte mane apramino , parase man kad jei tepe iki 2 savaičiu. Tai tokia viltis neapsakoma, zodziu ir raminu save ir dziaugiuosi  sau mintyse rolleyes.gif Visa diena su savimi kalbejau kai nuo proto nusokus tongue.gif

Uzklausia cia ir po to kitoj temoj uzmaciau atsakyma. Labai labai dziaugiuosi jusu stebuklu wub.gif wub.gif wub.gif manau jusu vietoj kiekvienas nuo proto nusoktu is laimes biggrin.gif sveikinu ir tikiuos visi tepimai neuzilgo baigsis 4u.gif
Atsakyti
Labas ar buvo kam kad panasiai nuo O pajautreja ir maudzia krutine ir spenelius?
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 03 29, 16:12)
Labas ar buvo kam kad panasiai nuo O pajautreja ir maudzia krutine ir spenelius?

Visada, išskyrus pastojimo mėnesį. Tada buvo vos lengvas maudimas. O taip visada, kelios dienos po O ir vos panešdavau aš tuos papus.
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2013 03 30, 11:38)
Visada, išskyrus pastojimo mėnesį. Tada buvo vos lengvas maudimas. O taip visada, kelios dienos po O ir vos panešdavau aš tuos papus.

g.gif Matai kaip, nes man niekad taip nebuvo nu si menesi isprotet galima g.gif
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 03 30, 13:10)
g.gif Matai kaip, nes man niekad taip nebuvo nu si menesi isprotet galima g.gif

Visom skirtingai. Man pajautrėjo tik nuo nėštumo kokios septintos savaitės... Gal kiek ankščiau.
Atsakyti
QUOTE(WannaBeWithYou @ 2013 03 30, 20:11)
Visom skirtingai. Man pajautrėjo tik nuo nėštumo kokios septintos savaitės... Gal kiek ankščiau.

Nu man pastarasis nestumas neseniai buvo, gruodzio 19d taip ir nesulaukiau savo memiu ir testas jau ryskus buvo, jauciau krutine buvo kitokia, bet tada neatkreipiau demesio nuo kada ji man sujautrejo, o su pirmais dviem nestumais (sekmingais abiem) krutine visai nekele jokio diskomforto
Atsakyti