Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(Vaterlo @ 2013 03 13, 12:49)
Kam su tuo krauju skubėt? Daryčiau jį tuo atveju, jei būtų vaiduoklis, kuris keltų dvejonių. O dabar... mmm vėluoja tik tris dienas. Verčiau pakartot NT.

nes NT kartais vejus rodo,o kraujukas tiksliai pasako situacija 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(warmth @ 2013 03 13, 12:49)
Laba diena, mergaitės  4u.gif
Pas mane tokia problema iškilo, kad šiuo metu, antra dieną rudos išskyros vis pasirodo ant popieriaus,kai nueinu į tuoletą, šiandien truputį pabėgiojau ir tų rudų išskyrų pamačiau ant kelnaičių vos vos, galvočiau mmm pareina, bet , kad jos prieš savaitę tik baigėsi man  doh.gif  Galvojau gal implantacijos kraujavimas, bet ir iki ovuliacijos dar porą dienų reik palaukt..Gal kuri buvo su tuo susidūrusi?

gali teplioti ir per ovuliacija 4u.gif stebek save,jei jausiesi nekaip,tada jau kreipkis pas gine 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maybeee: 13 kovo 2013 - 13:18
QUOTE(maybeee @ 2013 03 13, 12:54)
o kodel nenori kraujo priduot, uz keliu valandu jau butu aiskus rezultatai blush2.gif

Negaliu priduoti dėl darbo. Nuo darbo poliklinika tolokai yra. Negaliu išbėgti porai valandų.

QUOTE(Vaterlo @ 2013 03 13, 13:49)
Kam su tuo krauju skubėt? Daryčiau jį tuo atveju, jei būtų vaiduoklis, kuris keltų dvejonių. O dabar... mmm vėluoja tik tris dienas. Verčiau pakartot NT.

Aš irgi galvoju, kad palauksiu... Taip noriu tikėti, kad jau čia ženklas. Bet teisingai sakote. Dar tik trys dienos... Palauksiu dar kelias dienas. Tada pakartosiu testą.
Atsakyti
QUOTE(laima___ @ 2013 03 13, 13:26)
Negaliu priduoti dėl darbo. Nuo darbo poliklinika tolokai yra. Negaliu išbėgti porai valandų.
Aš irgi galvoju, kad palauksiu... Taip noriu tikėti, kad jau čia ženklas. Bet teisingai sakote. Dar tik trys dienos... Palauksiu dar kelias dienas. Tada pakartosiu testą.

na tai laikau kumscius,kad butu geriausios naujienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laima___ @ 2013 03 13, 12:26)

gal tiesiog tavo Ovoliucija buvo veliau , tokiu atveju mmm neveluoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laima___ @ 2013 03 13, 14:26)

Labai linkiu, kad kitas NT rodytų tai, ką nori, lauki... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaterlo: 13 kovo 2013 - 18:03
Na va, man rods sulaukiau ir aš teigiamų žinių smile.gif plušėjom vasario 23-27dienom. kovo 8d, dariausi NT deja jis buvo neigiamas, mmm taip ir neprasidėjo, vėluoja 10d. tad pakartojau testuką šiandien ir atsirado vaiduokliukas, bet manau, kad jis reiškia jog jau esu nestuke.gif nes prieš tai daryti tos pačios firmos NT buvo neigiami. Tačiau man vis tik įdomi jūsų nuomonė,pasidalinčiau nuotraukyte, bet įkelti nemoku blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dimutee: 14 kovo 2013 - 13:59
QUOTE(dimutee @ 2013 03 14, 13:56)
Na va, man rods sulaukiau ir aš teigiamų žinių smile.gif plušėjom vasario 23-27dienom. kovo 8d, dariausi NT deja jis buvo neigiamas, mmm taip ir neprasidėjo, vėluoja 10d. tad pakartojau testuką šiandien ir atsirado vaiduokliukas, bet manau, kad jis reiškia jog jau esu  nestuke.gif nes prieš tai daryti tos pačios firmos NT buvo neigiami. Tačiau man vis tik įdomi jūsų nuomonė,pasidalinčiau nuotraukyte, bet įkelti nemoku  blush2.gif

Nuotraukas įkelti galima naudojantis šiuo puslapiuku. mirksiukas.gif
Atsakyti
siandien jau 14d kaip ir turetu buti mmm... tikiuosi ju nesulauksiu blush2.gif pakentesiu iki savaitgalio tada jau darysiu testuka 4u.gif

Vakar truputi pasportavau ir lb pradejo skaudeti pilvo apacia. O be to ir i wc labai jau daznai lakstau. Dar keli mano pozymiai, tikekimes jie neapgaudineja manes si karta doh.gif
Atsakyti
jau per tokią programėlę įkėliau, išryškėjo maždau 3minučių bėgyje ax.gif Laukiu, jūsų komentarų blush2.gif
http://www.part.lt/i...ad754161342.JPG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dimutee: 14 kovo 2013 - 15:52
QUOTE(dimutee @ 2013 03 14, 15:50)
jau per tokią programėlę įkėliau, išryškėjo maždau 3minučių bėgyje  ax.gif  Laukiu, jūsų komentarų  blush2.gif

sakyciau matomas puikiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dimutee @ 2013 03 14, 17:50)
jau per tokią programėlę įkėliau, išryškėjo maždau 3minučių bėgyje  ax.gif  Laukiu, jūsų komentarų  blush2.gif

Ir as manau, kad jau galima sveikinti nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Nuojauta neapgavo smile.gif pasidariau easy Cup. Iiiir smile.gif

http://s017.radikal....af5168438dd.jpg
Atsakyti