QUOTE(Vaterlo @ 2013 03 13, 12:49)
Kam su tuo krauju skubėt? Daryčiau jį tuo atveju, jei būtų vaiduoklis, kuris keltų dvejonių. O dabar... mmm vėluoja tik tris dienas. Verčiau pakartot NT.
nes NT kartais vejus rodo,o kraujukas tiksliai pasako situacija
Papildyta:
QUOTE(warmth @ 2013 03 13, 12:49)
Laba diena, mergaitės
Pas mane tokia problema iškilo, kad šiuo metu, antra dieną rudos išskyros vis pasirodo ant popieriaus,kai nueinu į tuoletą, šiandien truputį pabėgiojau ir tų rudų išskyrų pamačiau ant kelnaičių vos vos, galvočiau mmm pareina, bet , kad jos prieš savaitę tik baigėsi man Galvojau gal implantacijos kraujavimas, bet ir iki ovuliacijos dar porą dienų reik palaukt..Gal kuri buvo su tuo susidūrusi?
Pas mane tokia problema iškilo, kad šiuo metu, antra dieną rudos išskyros vis pasirodo ant popieriaus,kai nueinu į tuoletą, šiandien truputį pabėgiojau ir tų rudų išskyrų pamačiau ant kelnaičių vos vos, galvočiau mmm pareina, bet , kad jos prieš savaitę tik baigėsi man Galvojau gal implantacijos kraujavimas, bet ir iki ovuliacijos dar porą dienų reik palaukt..Gal kuri buvo su tuo susidūrusi?
gali teplioti ir per ovuliacija stebek save,jei jausiesi nekaip,tada jau kreipkis pas gine