Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(ramune.v @ 2013 02 16, 13:14)

kaip noreciau to valgomo! rolleyes.gif
grazus tortukai.tik antrajam-pirmas zvilgsnis i zmogvori,kitas i padekla. a ten taip turi buti krasciukai keli ''nukramtyti''? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sarah- @ 2013 02 15, 19:54)
Pirmas puostas slapia beze,o antrasis pastilazas..ruda mase taip pat pastilazas su kakava ir deta Dark brown dazu..

Na o karoliai tikri?Jeigu is mases,tai kaip Jus ta siuleli ibedete?
Batas,kaip ir karoliai-imk ir matuok 4u.gif
Atsakyti
Erikiux as kalbu apie tuos kur viena puse auksine kita sidabrine, man jie nepaitnka nes labai ploni smile.gif

Ikeliu saviskius

Pirmoji Masa smile.gif

user posted image

Si neatsimenu ar rodziau, bet nieko naujo smile.gif

user posted image

Ir rankinukas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2013 02 14, 18:38)
Su meilės diena auksarankės  bigsmile.gif

Mano Tiramisu sūrio tortas

swoon.gif atsiduociau nedraugavus uz gabaliuka essen.gif:
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2013 02 16, 14:46)

grazus tortai,tik man geles zalieji lapai labai jau stori atrodo,lyg ne jusu rankom daryti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 02 16, 14:19)
kaip noreciau to valgomo!  rolleyes.gif
grazus tortukai.tik antrajam-pirmas zvilgsnis i zmogvori,kitas i padekla. a ten taip turi buti krasciukai keli ''nukramtyti''?  blush2.gif

biggrin.gif jo tokie valgomi man paciai irgi patys paciausiai smile.gif
o su tuo antru tai nesekmiu virtine doh.gif del padekliuko nieko nebedariau jau taip atsitiko pries foto darant, o tortas jogurtinis ziauuuuuuuuuriai minkstutis tai...normaliai perkelti be sansu. Be to rinkosi jo puosima ir triju var. mano pasiulytu (siunciau aprasymus ir foto pvz.) pasirinko "antra" (pasirodo pagal bet kaip susidetas foto (nesvarbu kad sunumeruota taip pat kaip aprasymai doh.gif ). finale pasirodo jie pagal foto kito norejo doh.gif mat nesigilino i numeracija nuotrauku ir aprasymu. Sako norejom antro, as telefonu skaitau ta antra-jis toks kaip padaryta doh.gif nu sako mes i foto ziurejom... nu sakau jos ir sunumeruotos, o kaip susikelia ar isikelia i kompa istraukus tai jau ne nuo manes priklauso... zodziu pasiuliau dadaryt (nors pagal mane tikrai ne mano kalte), bet susimete ir atsisake... vistik nuotaika tai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 16 vasario 2013 - 14:24
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 02 16, 15:20)
grazus tortai,tik man geles zalieji lapai labai jau stori atrodo,lyg ne jusu rankom daryti  blush2.gif

Mano mano doh.gif blush2.gif taip greit dariau ir pamirsau krasciukus paploninti

Dar viena pamirsau ikelt holivudiniam gimtadieniui smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 02 16, 15:22)
... zodziu pasiuliau dadaryt (nors pagal mane tikrai ne mano kalte), bet susimete ir atsisake...
ta prasme torto atsisake,nepaeme?

QUOTE(Nevute @ 2013 02 16, 15:48)

gerulis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 02 16, 15:52)
ta prasme torto atsisake,nepaeme?

neee, atsisake korekcijos pagal ta norima ju kita var. (ja pasiuliau, nors savo kaltes nemaciau), bet matyt suprato kad nedaskaite ir kaip supratau vaikui nebuvo dideles reiksmes (na daznai buna kad tevams aktualiau nei vaikms ) tai nieko ir nebenorejo keisti. Na zodziu pasitaiko visko, bet kai taip pirma syk tai...
Nevute visi labai grazuciai smile.gif man tie vazoniukai labai patinka wub.gif tik as su gelem dar nedraugauju smile.gif reik prisiruosti o dabar kai darbelin po 4m pertraukos kulniuoti reik tai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 16 vasario 2013 - 15:08
oi,mergaites... kokie nuostabus visu darbai... 4u.gif man kaip patirties mazai turinciai, tai net ir tie lapeliai per stori nepasimate ax.gif vistiek labai grazu... smile.gif bet kaip gerai, kad yra kurios pastebi ir as mokausi tada vel ir vel...parodysiu savo "valentinini".pirma karta isbandziau karoliukus daryti,bet nesigavo graziai. prasau tu, kurios daro, gal galetumet technine dali trumpai papasakoti: ar tepat formele kuo pries dedant mase, ar mases dedat "su kaupu" ar tik vos iki krasto ir pan.
viduj "raudonasis velvetas" perteptas grietinele, pirktine juoda dengimo mase
user posted image
ir dar keksiukai tiesiog pabandymui:bananiniai, surio kremas,sokolado drugeliai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 02 16, 12:14)

Tas sokoladinis fainas, toks skaniai atrodantys thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Nevute @ 2013 02 16, 13:46)

visi superiniai thumbup.gif wub.gif grazi orchideja wub.gif , o tas prilaikantys pagaliukas valgomas ? ir kiek Masos tortukas sveria ?

mano padekliukai ir labai plonuciai, kai emi, tai linksta nuo svorio, bet nesideformoja visai, bet mokejau brangiai is tastyfun, iseina po 5lt. doh.gif

QUOTE(okmantes @ 2013 02 16, 15:12)

O man graziai tie karoliukai atrodo pas jus, ir tortukas fainai sugalvotas thumbup.gif wub.gif
o kaip dazete su sudabrine spalva ?
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 02 16, 17:21)
mano padekliukai ir labai plonuciai, kai emi, tai linksta nuo svorio, bet nesideformoja visai, bet mokejau brangiai is tastyfun, iseina po 5lt. doh.gif

1vnt popierinio padekliuko???
Atsakyti