su burokais tikrai neisgausit raudonos. nezinau kaip su jusu turimais dazais elgtis,greiciausiai teks ant virsaus dazyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 02 15, 20:45)
su burokais tikrai neisgausit raudonos. nezinau kaip su jusu turimais dazais elgtis,greiciausiai teks ant virsaus dazyti
Dar turiu kiausiniams dazu. Gal juos deti, tada valgyt virsaus vaikams neleisčiau. Jei jie padetu, kaip tuos miltelius ir kada deti i saldainiu mase? Pas mane ji tik islydyta mikrobangu krosneleje.
abejoju .manau idealiausia butu dazyti ant virsaus ta rausva mase
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 02 15, 20:55)
abejoju .manau idealiausia butu dazyti ant virsaus ta rausva mase
Ačiū už patarimus.
O gal galit dar patarti kaip dažyti?
gal galima slapios beze receptuka su paaiskinimais kaip ka daryti? labai aciu
jau radau nebereikia
jau radau nebereikia
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 02 15, 00:46)
Del padekliuku tai man labai nepatinka tie sidabriniai ir auksiniai, vien del plonumo kai imi torta po to jis deformuojasi, todel geriau ant storesnio dedu ir man siaip baltas labai tinka prie visko tai ciia va toks mano mastymas
Beje labai visi grazus jusu tortukai ir tas kur saket kad belenkoks sventems pukuotukas ir tas super
S_Z jau sita dainuojanti mergycka
sarah- kaip graziai tortas su kremu padarytas
Mingailiux tobulos orchidejos...
Aciu uz mano tortuku ivertinima
QUOTE(sarah- @ 2013 02 15, 19:16)
Koks fainas tas tortukas su bateliu, tiesiog nuostabus man
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 02 15, 20:16)
Nuostabus tortukai , taip graziai visi padekliukai suderinti prie tortuku ar uz padekliuka, imat papildomai mokesti ?
QUOTE(Nevute @ 2013 02 15, 21:25)
Del padekliuku tai man labai nepatinka tie sidabriniai ir auksiniai, vien del plonumo kai imi torta po to jis deformuojasi, todel geriau ant storesnio dedu ir man siaip baltas labai tinka prie visko tai ciia va toks mano mastymas
Aciukas
O kokie butent deformojasi ? gal gali nuoroda ideti
nes esu pirkusi is tastyfun, pergyvenau kad perbrangiai sumokejau, nes plonuciai jie, bet visai nesideformoja, o daug kas rase kad pirko tipo tokius pat, po lita ar du, bet dabar galvoju, gal tie pigus ir deformojasi
QUOTE(gucinija @ 2013 02 15, 22:18)
Tiek prisiskaičiau čia forume visko, kad ir aš pabandžiau ką nors sumeistrauti savo vyro gimtadieniui
Pradžia nelengva
Pradžia nelengva
Puikiai isejo tortukai, net labai grazus
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 02 16, 00:23)
ar uz padekliuka, imat papildomai mokesti ?
oj,tikrai ne
oi vel graziu tortuku prikelta
O cia manieji. Vienas valgomas, kitas ne visai
O cia manieji. Vienas valgomas, kitas ne visai
Erikiuxxx, ačiū už gerus žodžius, tarp kitko pradėjau nuo jūsų bananinio
nesuprantu, kazkodel nerodo pakartosiu