Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

su burokais tikrai neisgausit raudonos. nezinau kaip su jusu turimais dazais elgtis,greiciausiai teks ant virsaus dazyti
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 02 15, 20:45)
su burokais tikrai neisgausit raudonos. nezinau kaip su jusu turimais dazais elgtis,greiciausiai teks ant virsaus dazyti

Dar turiu kiausiniams dazu. Gal juos deti, tada valgyt virsaus vaikams neleisčiau. Jei jie padetu, kaip tuos miltelius ir kada deti i saldainiu mase? Pas mane ji tik islydyta mikrobangu krosneleje.
Atsakyti
abejoju .manau idealiausia butu dazyti ant virsaus ta rausva mase
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 02 15, 20:55)
abejoju .manau idealiausia butu dazyti ant virsaus ta rausva mase

Ačiū už patarimus.
O gal galit dar patarti kaip dažyti? blush2.gif
Atsakyti
gal galima slapios beze receptuka su paaiskinimais kaip ka daryti? labai aciu
jau radau nebereikia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovitukee: 15 vasario 2013 - 21:22
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 02 15, 00:46)

Del padekliuku tai man labai nepatinka tie sidabriniai ir auksiniai, vien del plonumo smile.gif kai imi torta po to jis deformuojasi, todel geriau ant storesnio dedu ir man siaip baltas labai tinka prie visko smile.gif tai ciia va toks mano mastymas biggrin.gif 4u.gif

Beje labai visi grazus jusu tortukai smile.gif ir tas kur saket kad belenkoks sventems pukuotukas ir tas super smile.gif

S_Z jau sita dainuojanti mergycka thumbup.gif
sarah- kaip graziai tortas su kremu padarytas wub.gif
Mingailiux tobulos orchidejos... wub.gif

Aciu uz mano tortuku ivertinima 4u.gif
Atsakyti
Tiek prisiskaičiau čia forume visko, kad ir aš pabandžiau ką nors sumeistrauti savo vyro gimtadieniui ax.gif
Pradžia nelengva ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sarah- @ 2013 02 15, 19:16)

Koks fainas tas tortukas su bateliu, tiesiog nuostabus man thumbup.gif wub.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 02 15, 20:16)

Nuostabus tortukai wub.gif wub.gif wub.gif , taip graziai visi padekliukai suderinti prie tortuku thumbup.gif ar uz padekliuka, imat papildomai mokesti ?

QUOTE(Nevute @ 2013 02 15, 21:25)
Del padekliuku tai man labai nepatinka tie sidabriniai ir auksiniai, vien del plonumo smile.gif kai imi torta po to jis deformuojasi, todel geriau ant storesnio dedu ir man siaip baltas labai tinka prie visko smile.gif tai ciia va toks mano mastymas  biggrin.gif  4u.gif

Aciukas 4u.gif

O kokie butent deformojasi ? gal gali nuoroda ideti mirksiukas.gif
nes esu pirkusi is tastyfun, pergyvenau kad perbrangiai sumokejau, nes plonuciai jie, bet visai nesideformoja, o daug kas rase kad pirko tipo tokius pat, po lita ar du, bet dabar galvoju, gal tie pigus ir deformojasi g.gif

QUOTE(gucinija @ 2013 02 15, 22:18)
Tiek prisiskaičiau čia forume visko, kad ir aš pabandžiau ką nors sumeistrauti savo vyro gimtadieniui  ax.gif
Pradžia nelengva  ax.gif

Puikiai isejo tortukai, net labai grazus thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 02 16, 00:23)
ar uz padekliuka, imat papildomai mokesti ?

oj,tikrai ne biggrin.gif
Atsakyti
oi vel graziu tortuku prikelta thumbup.gif

O cia manieji. Vienas valgomas, kitas ne visai biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Erikiuxxx, ačiū už gerus žodžius, tarp kitko pradėjau nuo jūsų bananinio thumbup.gif
Atsakyti
nesuprantu, kazkodel nerodo g.gif pakartosiu blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti